pardon verdıgınız yagmı yoksa kılonuz mesala 75 ken 70 mı dutunuz benım merak ettıgım kılo sabıttken vucutakı yag oranı l carnıtle azalıyomu bana cevap verebılırsenız cok sevınırım saygıllar dılıyorum
Arkadaşlar L-carnetine ile kilo vermeden aynı sabit kilomuzda kalarak bel çevresini ve vücuttaki yağ oranını azaltmak mümkünmü acaba ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:56 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:54 ----------
Arkadaşlar L-carnetine ile kilo vermeden aynı sabit kilomuzda kalarak bel çevresini ve vücuttaki yağ oranını azaltmak mümkünmü acaba ?
ya arkadaşlar neden kımse net bırsey yazmıyor ? sıparıs verıcem ama bırcok marka ve cesıdı var yanlıs bısey almak ıstemıyorum .. ama anlamadım da ne almam gerekıyor
Tek sorun, bana artik 1500mg gerekiyor, ancak öyle hissedebiliyorum etkisini, 3 kapsülü ayni anda her defasinda yutmak zorunda kaliyorum. Keske 1500mg lik tek kapsül üretseler.
l-carnitine aldığım zamanlar bende çarpıntı yapıyor, kendimi bir tuhaf hissediyorum acaba içinde içinde kafein mi var ?
hgh kullanaraksa tabiki mumkundur yada yaglanmadan vucut gelistirmek benim bildiklerim bunlar hem definasyona girip hem vucut gelistirmek nasıl oluyor anlatabilirmisin ?
Ben L-Carnitine ile kilo vermeye devam ediyorum. Ancak artik 2000 mg almayi düsünüyorum cünkü eskisi gibi sihirli etkilerini (performans artirici, yorgunluk engelleyici) hissetmiyorum egzersizlerim sirasinda. Sanki enerjim daha cabuk tükeniyor. Internetten yaptigim arastirmalarda 2000mg kullanimlara cok nadir rastladim. Genelde 1000-1500 mg öneriliyor.
Bazen tamamen birakmayi da düsünüyorum, bazen de dozaji artirmayi düsünüyorum.
Alternatif yag yakici olarak Arginine önerenler de oldu ama onun yag yakma prosesi L-Carnitine'den cok farkli.L-Carnitine direkt yag hücrelerine etki ediyor, oysa Arginine kaslari sisirip yag tabakalarini sikistiriyor ve yag hücrelerinin kana karismasini sagliyor. Ayrica Arginine'in kaslarda daha fazla su depoladigini okudum, bu da vücudun toplam agirligini artiriyor. Ben vücudumda su toplansin istemiyorum.
Yag yakici olarak ayrica günde 2 bardak yesil cay iciyorum. Metabolizma hizlandirici olarak aci biber ekliyorum yemeklere uygunsa.
Illaki supplement kullanmak istiyorum. Siz ne önerirsiniz? Herhalde bir 2-3 kilo daha vermem gerekiyor. Zaten normal sinirlardayim ancak biraz daha yag yakmak istiyorum.
Lütfen kafein ya da kafeinli supplementler önermeyin.
Önerileriniz icin simdiden cok cok tesekkürler
ya nasıl kalkıp spor yapıosunuz ( daha once her sabah 2-3 saat yuruyus yapan bırıydım ) bır turlu kaldıramıyorum kendımı sabahları( butun verdıgım kıloları gerı aldım mıskınmıyım neyım öfff
![]()