''Mr.Olympia 2006'' yı Kim Kazanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr. Olympia 2006?

• Melvin Anthony

Votes: 0 0,0%
  • Gustavo Badell

• David Henry

• Dexter Jackson

• Dennis James

• Victor Martinez

• Mustafa Mohammad

• Lee Priest

• Ronnie Rockel

• Vince Taylor

• Branch Warren

• Phil Heath

• Bill Willmore

• Bob Cicherillo

• Total voters
    1.240
Ronnie Coleman yarışmadan çekilmediği sürece Jay Cutler'in yada bir başkasının şansı yoktur.
Şampiyon bellidir. Ronnie 2006 2007 2008 ne zaman veda ederse diğer yarışmacılara şampiyonluk şansı doğmuş olur.
Ronnie'ninde bu spora yenilerek veda edeceğini düşünmüyorum..
(şahsi görüşümdür )

koca gobekli coleman kazanmasin da kim kazanirsa kazansin diyesim geliyor, ondan daha gobekli bi baska yarismaci olacagini dusunmuyorum. juri colemanin gobegine de ESTETIK acidan + puan veriyor olsa gerek. yazik...

Hocam sanırım Ekimde Las Vegasta. Bir organizasyon yapıp ya bir uçak ya bir otobüs kaldırsak nasıl olur???? Evet arkadaşlar bir el atın da organizasyon yapalım yanı....

bende maçı tv de izlemek isterim ama ne yazık ki bole bişiy muhtemelen olmayacak :badgrin: :x

ayrıca bu sene olımpıa yı roniee colemon kazanır derim su anda onun ustune başka bi adam tanımıyorum

arnold olsaydı neyse ama o da piyasalarda yokk o olsaydı kesinlikle roniee yi gecerdi :lol: :p

Vay be güntherciler cogaliyor forumda :)

Despo dedi:
Vay be güntherciler cogaliyor forumda :)

Günther bence Olimpia'yı alırsa arkasına çok sağlam bir rüzgarı almış olur, karizmasını da kullanarak 2000li ve 2010lu yılların Arnold'ı olabilir.

can.karaca dedi:
bende maçı tv de izlemek isterim ama ne yazık ki bole bişiy muhtemelen olmayacak :badgrin: :x

ayrıca bu sene olımpıa yı roniee colemon kazanır derim su anda onun ustune başka bi adam tanımıyorum

arnold olsaydı neyse ama o da piyasalarda yokk o olsaydı kesinlikle roniee yi gecerdi :lol: :p

bence o değilde toni pokemon kazanır

ıron game demiş ki
""bence o değilde toni pokemon kazanır"""
tony pokemon da iii ama roniee colemondan daha iyisi yok tamam biraz göbeği buyuk hatta cok cok büyük ama yinede roniee colemon alırrr acaba neden roniee karnından yağ aldırma operasyonlarına girmiyo anlayamadım ama oda onun bileceği bi iş o kadar profosonel bi adama bişiy diyemem ayrıca zamanı gelmiken...........

formumuzdaki 7 yasındaki cocuk videosundaki kucuk dostumuz biraz bubyk olsaydı mrs olimpyayı ka<zanırdı kesinlikle arkadalar o cocuk bi harikaaaaaa :lol: :shock: :shock: :shock:

can.karaca dedi:
ıron game demiş ki
" biraz göbeği buyuk hatta cok cok büyük ama yinede roniee colemon alırrr acaba neden roniee karnından yağ aldırma operasyonlarına girmiyo anlayamadım ama oda onun bileceği bi iş o kadar profosonel bi adama bişiy diyemem
colemanin gobeinin buyuk olmasi yagli olmasi nedeniyle degil, aldigi hormonlarin ya da hormon seviyesini artiran ilaclarin yan etkilerinden biri olarak ic organlarinin buyumesidir.

Jay cutler şanslı gözüküyor ama ikisinide 2005 mr.olympiada challenge round da alt eden gustavı badell i unutmayın.Bence gustavo badell 2006 ya bomba gibi gelecek 2006 san francissco pro da mükemmeldi...ve mr.olympia ya hazırlanıyor.favorim gustavo badelll

bencede bu sene ronnie coleman kazanır çünkü herkesin dediği gibi onun üstüne vücüt ok sanırım 2005 yılı sampiyonluğu ile 7 kez
mr. olmpia oldu bu senede alırsa arnold a gececek cünkü arnold 7 kez sampiyon olmuş biri ama arnold vargecilmez bir efsane dir bence onun göğüs yapısına ben hayranım su anda bile onun göğüs yapısı kimsede yok ne jay de nede coleman de

Phil Heath diye bir genç var, gümbür gümbür geliyor. İlk 2 pro yarışmasının 2sinde de 1inci oldu. Yendiği adamlar; Darrem Charles,Dennis James,David Henry gibi Mr.O da daha evvel yarışmış insanlar. Heath'in şu anki formuyla ilk 5 e gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Phil Heath, Bill Willmore ve Bob Cicherillo da Mr. Olympia 2006 ya' katılma hakkı kazandığı için anketimize eklenmiştir. Bilginize...

tabiki ronnie coleman :badgrin: :badgrin: :badgrin:
2009 a kadar ronnie götürür mr olympia yi :lol:

2006 : 1.Ronie 2.Jay 3.Badell
2007 : 1.Ronie 2.Jay
2008 : 1.Jay 2.Badell

Bence bu şekilde olur çünkü ronie lee haney gibi olmak istiyor. Yazısında okudum bunu. Bu potansiyelle dururmu bilmiyorum ama sonuçta oda bir insan 15 sene 1 olacak hali yok .... Diyaframını taşıyamıyacak hale gelecek yakında..

Sanırım usa da bu işler tamamen sektör ( ronie sevenler olduğu kadar jay sevenler de var. Bu işler sırayla )

ınternational body building

Tartışmaya gerek yok.Ronıe Coleman'nın 1.liği kimseye kaptırmaya niyeti yok bence.Eğer yarışlardan çekilirse Cutler'ın önünü açabilir.

Son durumlarını bilen war mı??
Yarısma kilolaları tahmini kac civarında, Ronnie 300 lbs nin üzerinde girecek bu sene yarısmaya mutemelen.. Gunter'den neden bahsetmioruz hic??

Back
Yukarı