''Mr.Olympia 2006'' yı Kim Kazanacak?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MK #7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mr. Olympia 2006?

• Melvin Anthony

Votes: 0 0,0%
  • Gustavo Badell

• David Henry

• Dexter Jackson

• Dennis James

• Victor Martinez

• Mustafa Mohammad

• Lee Priest

• Ronnie Rockel

• Vince Taylor

• Branch Warren

• Phil Heath

• Bill Willmore

• Bob Cicherillo

• Total voters
    1.240
bence ronny artik seneye yarisamaz cünkü vücudu artik tipten cikmis yasida bildigim kadariyla 42 oldu artik ilaclar bile onun metabolizmasini hizlandirmaya yetmez :)

gurkan dedi:
ne kadar genisletsede halen ronnynin sirtiyla jay cutlerin sirti arasinda cok fark var bence

gurkan dedi:
bence ronny artik seneye yarisamaz cünkü vücudu artik tipten cikmis yasida bildigim kadariyla 42 oldu artik ilaclar bile onun metabolizmasini hizlandirmaya yetmez :)

bir dediğinle diğer dediğin bir birine uymuyor yoksa mesajları farklı kişilermi atıyor

flexor böyle bisey söylemeden önce mesajlarin tarihine bakmani tavsiye ederim ilk yazdigim mesaj yarismadan önceydi ve o zaman ronnyin gögüsleri bana göre bu kadar sekilsiz degildi.cutlerin resimlerini görünce siti genis ama ronnyninki kadar yok dedim.ama yarisma bittikten sonraki resimlerde ronnynin halini görünce artik yarisamaz dedim.galiba olay cözülmüstür.hic bi zaman sirf mesaj yazmak maksat olsun diye yazmadim.ne düsünüyosam hep onu yazdim...
saygilar

juy cutler o bir genetik harikası nasıl ronnie ile kıyaslıyorsunuz anlamadım ciddi ciddi üstüne basa basa dedim 2006 mr olimpia juy cutler diye herkes ronnie diye tutturdu markus cok iyi idi ama pozdan kaybetti dexter gümbür gümbür geliyoo ronnie bırak mr olimpiayı artık grand prixlerde anca yarısır

testesterone dedi:
juy cutler o bir genetik harikası nasıl ronnie ile kıyaslıyorsunuz anlamadım ciddi ciddi üstüne basa basa dedim 2006 mr olimpia juy cutler diye herkes ronnie diye tutturdu markus cok iyi idi ama pozdan kaybetti dexter gümbür gümbür geliyoo ronnie bırak mr olimpiayı artık grand prixlerde anca yarısır

Kardeş yarışma biteli 3 ay oldu nerede ise...

GyMania dedi:
testesterone dedi:

biliyorum dostum ama daha yarışma başlamadan aylar önce demiştim juy diye dayanamdım

Jay'i iyi tahmin etmişsin. benim Mr.olympia ile alakalı ilginç bulacağınız bir tespitim var;

1980 yılında Arnold Come Back yapıp Mr. Olympia'yı aldıktan sonra devamlı bir beyaz, bir zenci Mr.olympia çıkıyor. Jay Cutlerdan sonra bence bir zenci Mr.olympia olacak. Buda Victor Martinez'dir.

GyMania dedi:
testesterone dedi:

Lütfen uslubunuza dikkat ediniz kuralları okuyunuz

bence artık konunun bır onemı kalmadı kılıt!!!

4 sene önceki post..forumu kirletmeyin arkadaşlar !!

4 sene önceki post..forumu kirletmeyin arkadaşlar !!

Sitemde bulundugun uyelerın ikiside yasaklı uye.. Yanı senınde fark ettıgın, konunun guncel olması olayının nedenı tamamen artık ruhsal problemlerı oldugunu dusundugum kısılerın 4 sene oncekı yarısmanın galıbı hakkında hala oy verıyor olmasıdır..

Mod'larımızdan rıcam anketın kapatılması.. Dıkkate alınır umarım..

Son düzenleme:
Back
Yukarı