MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1500

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 172 43,3%
  • Orta karar

Votes: 170 42,8%
  • Başarısız

Votes: 55 13,9%

• Total voters
    397
Merhabalar,

Haziran ayından itibaren kontrollü şekilde(diyetisyen eşliğinde ve 15 günlük ölçümlerle) kilo vermeye başladım. Diyet + Haftada 3 gün spor yapıyorum. Yaşım 31 boy 167 cm şuan 64,8 kg(diyete başladığımda 75,9 kg dı). Yağ oranım %26,8 iken şuan %17,7. Hedefim Kilo 63 Yağ oranı %9 - %10 (az kaldı :) ).
Kilo, kas ve yağ oranım son 2 haftadır hiç değişmedi. Bende az önce MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1800 mg sipariş verdim. Antrenmandan 20 dk önce alacağım etkilerini sizlerle paylaşırım.

Herkese İyi Forumlar.[DOUBLEPOST=1409657307][/DOUBLEPOST]Merhabalar,

Haziran ayından itibaren kontrollü şekilde(diyetisyen eşliğinde ve 15 günlük ölçümlerle) kilo vermeye başladım. Diyet + Haftada 3 gün spor yapıyorum. Yaşım 31 boy 167 cm şuan 64,8 kg(diyete başladığımda 75,9 kg dı). Yağ oranım %26,8 iken şuan %17,7. Hedefim Kilo 63 Yağ oranı %9 - %10 (az kaldı :) ).
Kilo, kas ve yağ oranım son 2 haftadır hiç değişmedi. Bende az önce MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1800 mg sipariş verdim. Antrenmandan 20 dk önce alacağım etkilerini sizlerle paylaşırım.

Herkese İyi Forumlar.

Merhaba Arkadaşlar,

Ürün az önce elime ulaştı. Bugünden itibaren kullanmaya başlayacağım. Bakalım etkisi olacak mı? Ayrıntıları sizlerle paylaşacağım.

Herkese İyi Forumlar.

Günaydın,

Dün ilk kez ürünü(MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1800 mg) denedim. Antrenmandan 20 dakika önce aldım(30 dakika önce alsam sanki daha iyi olacak, bugün de öyle deneyeceğim). 3 aydır düzenli kardiyo yapan biri olarak bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. Umarım terlemenin yanında yağ yakmaya da yardımcı olur. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.

Herkese İyi Forumlar.

Abiler ve kardesler bu kadar mı ya? ben kullanıcam kendı cabamla ve dıetımle 2 ayda 7 kılo verdım gerısını getırıp bu yag yakıcıyı almak ıstıyorum bnm gıbı kullanmak ısteyıpte kullananlar hıc bı yorum yapamıycak mı ? boy 1.74 kılo 80 2 ay once 87 kıloydum..
kardeşim aynnn bende 8 haftada 94 kilodan 86.5 e düştüm.dun 1500 luk l carnıtın aldım (high strength)deneyecem bakalım ıkı hafta sonra sana tekrar olumlu olumsuz bır cevap verebılırım

Günaydın,

Dün ilk kez ürünü(MultiPower L-Carnitine Liquid Forte 1800 mg) denedim. Antrenmandan 20 dakika önce aldım(30 dakika önce alsam sanki daha iyi olacak, bugün de öyle deneyeceğim). 3 aydır düzenli kardiyo yapan biri olarak bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum. Umarım terlemenin yanında yağ yakmaya da yardımcı olur. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğim.

Herkese İyi Forumlar.
kardeşim nasıl kullandığını tam olarak yazar mısın mesele içer içmez direk spora başladığında işe yaramıyor mu ayrıntılı belirtirsen sevinirim kardeşim

kardeşim nasıl kullandığını tam olarak yazar mısın mesele içer içmez direk spora başladığında işe yaramıyor mu ayrıntılı belirtirsen sevinirim kardeşim
Antrenmandan 20 ile 30 dakika önce alıyorum. işe yarayıp yaramadığını çarşamba günü ölçümüm var o zaman yazabilirim. Yalnız şunu söyleyeyim, çok terlettiği kesin. Kullanmaya başladığım ilk günden bu yana daha önce hiç olmadığı kadar çok terlediğimi ifade edebilirim.

Antrenmandan 20 ile 30 dakika önce alıyorum. işe yarayıp yaramadığını çarşamba günü ölçümüm var o zaman yazabilirim. Yalnız şunu söyleyeyim, çok terlettiği kesin. Kullanmaya başladığım ilk günden bu yana daha önce hiç olmadığı kadar çok terlediğimi ifade edebilirim.
peki içtim diyelim içer içmez de yürüyeşe başladım ve devam ettim diyelim etkisini gösterirmi yoksa sindirmesini bekleyip öylemi hareket etmeliyim

peki içtim diyelim içer içmez de yürüyeşe başladım ve devam ettim diyelim etkisini gösterirmi yoksa sindirmesini bekleyip öylemi hareket etmeliyim
Ürün üzerinde yazana göre uyguluyorum. Antrenmandan 20 dakika önce içiniz yazıyor. Sanırım bunun sebebi sindirilmeye başlanması. İçer içmez antrenmana başlamadım. Hep içtikten 20 ile 30 dakika sonra antrenmana girdim. Antrenmana başlamadan yaptığım ısınma hareketlerinde(10 dakika kadar ısınıyorum) terleme başlıyorum. Sonrası zaten sırılsıklam :)

Ürün üzerinde yazana göre uyguluyorum. Antrenmandan 20 dakika önce içiniz yazıyor. Sanırım bunun sebebi sindirilmeye başlanması. İçer içmez antrenmana başlamadım. Hep içtikten 20 ile 30 dakika sonra antrenmana girdim. Antrenmana başlamadan yaptığım ısınma hareketlerinde(10 dakika kadar ısınıyorum) terleme başlıyorum. Sonrası zaten sırılsıklam :)
:)))) peki kardeşim yağ olarak yaktığını farkettin mi ölçüm yapmadan en azından bir bölge varmıydı rahatsız olduğun o bölgede erime oldumu mesela bel çevresi yağları gibi ve farkettiysen kaç günde farkettin bu yağ yakımını :d

:)))) peki kardeşim yağ olarak yaktığını farkettin mi ölçüm yapmadan en azından bir bölge varmıydı rahatsız olduğun o bölgede erime oldumu mesela bel çevresi yağları gibi ve farkettiysen kaç günde farkettin bu yağ yakımını :d
Bacaklar, kalça ve göbek de fark oldu çarşamba günü vücut yağ, kas ölçümüm var en net bilgileri oradan alabileceğim. Bende merakla bekliyorum yarını.

teşekkür ederim kardeşim sağol var ol :Dd :) peki bir haftada belli edermi kendisini az çok tahminen
Bugün ölçüm yapıldı. Yağ oranım değişmemiş ama kas oranım 500 gram artmış(2 hafta da bir ölçüm yapılıyor). Çok yememe rağmen yağ oranımın artmaması ve yanında kas almış olmam gayet mutlu edici. Ürünün yararı oldu mu diye sorgular isek. Ben şahsen olduğuna inanıyorum.

Bugün ölçüm yapıldı. Yağ oranım değişmemiş ama kas oranım 500 gram artmış(2 hafta da bir ölçüm yapılıyor). Çok yememe rağmen yağ oranımın artmaması ve yanında kas almış olmam gayet mutlu edici. Ürünün yararı oldu mu diye sorgular isek. Ben şahsen olduğuna inanıyorum.
teşekkür ederim kardeşim :) peki antreman olarak neler yapıyordun

Kardeşim peki bu ölçüm olayı nasıl oluyor nasıl yapıyorlar bu ölçümü
Gittiği spor salonunda vücut kitle endeksini ölçebilen bir alet var onunla yapılıyor. Her spor salonunda bulunmuyor. Bazı eczanelerde, diyetisyen hizmeti veren kliniklerde vs. yerlerde bulunuyor. Sen salona mı gidiyorsun yoksa kendin mi çalışıyorsun?

Arkadaslar öncelikle herkese merhaba sizlere danışmam gereken bi konu var ve yardımcı olursanız cok sevinirim normalde L carnitine alıcaktım ve oradaki arkadas CARNIMAX 2000 i önerdi bu ürünü aldım araştırdım pek bişey bulamadım bu ürün nasıldır her detayını yazan kişiden simdiden Allah razı olsun beni bilgilendirirseniz sevinirim sagolun
salih bey ben bu urunu fransada ve almanyada ögrencılerıme kullandırıyodum kendım spor antrenörüyüm türkiyedede bu urunu kullanıyorum ve kullandırtıyorum cok olumlu yönde faydasını gordum hiç bir ön yargınız olmasın sadece reklam eksıklıgı var urunun ben tavsıye edıyorum carnimax 2000 termojenik l carnitine sahip bir üründür ve tadı da maşallahı var oldukça iyi. iyi günler

Ürünü olimp cla ile kullanıyorum henüz 20 tüpün 5'ini bitirdim ayrıca beslenmeme de çok dikkat ediyorum ama açık söylemek gerekirse cla'da l-carnitin'de bana göre hikaye ürünler, l-carnitin'i sadece kickboxing günlerinde alıyorum boyum 1,80 kilo 76 hafif bir göbek var onun için kullanıyorum.. Gerçi ürünlere çamur atmamak lazım haftada 7 idman çıkarırken (4 body 3 muaythai kickboxing) bu ara iş yoğunluğundan idman sayım 4'e düştü (3body 1 muaythai kickboxing). Yani tavsiye üzerine aldım alınmalı diye sorarsanız bence alınmamalı.

Supplement olayında memnun kaldığım tek ürün Dymatize Iso 100 protein tozu oldu kendisi daha 1 kutuyu bitirmeden etksini görünür bir şekilde gösterdi.

arkadaslar merhaba bende yaklasık bır yıldır bu sporu yapıyorum yağ oranımda cıddı sekılde bır azalma oldu ancak hala bacaklarım ve bel bolgem kalın ve yaglı bu da fıt gorunmemı engellıyor bacak antremanlarımı 3x35 yapıyorum gelişmede sagladım anca hala ıstedıgım gıbı degıl alt tarafımı nasıl ınceltebılırım yardımcı olur musunuz lutfen

ben bu ürünün 1800 lügünü kullanıyorum yanında cla ile birlikte ama bana pek bir faydası olmadı diyebilirim. bu arada yanında 1 ölçek c4 ve 2 ölçek xtend bcaa da kullanıyorum bunun 4 ünü bir arada kullanmamın bir zararı olurmu sizce

Back
Yukarı