Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar ürün dün kargoyla geldi.Kullanmaya bu hafta bitince başlıycam , değişimleri söyliycem muscletech hydroxycut elite ve powder 2 ürün geldi elite mi powdermi kullansam ilk.
Elimde Powder tozda var , Elite 96 kapsülde var.İkisinin kullanımınıda soruyorum.Birde hangisi etkisini biraz daha hızlı gösterir ? ona göre onla başlıyım kullanmaya tozla mı kapsüllemi.Kullanım hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazarsa çok sevinirim.
2 haftadir kullaniyorum ben ama icerigine gore bi reaksiyon vermedi hic vucudum ne enerji ne kalp hic bisi ve talimatina uygun kullaniyorum sabah ve ogle yemegi oncesi 2 ser tane sizce onu arttirsam nasi olur mantikli mi zararli midir veya
2 haftadir kullaniyorum ben ama icerigine gore bi reaksiyon vermedi hic vucudum ne enerji ne kalp hic bisi ve talimatina uygun kullaniyorum sabah ve ogle yemegi oncesi 2 ser tane sizce onu arttirsam nasi olur mantikli mi zararli midir veya
Elimde Powder tozda var , Elite 96 kapsülde var.İkisinin kullanımınıda soruyorum.Birde hangisi etkisini biraz daha hızlı gösterir ? ona göre onla başlıyım kullanmaya tozla mı kapsüllemi.Kullanım hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazarsa çok sevinirim.
Dostum ürünlerin inşallah orijinaldir bende aldım kullanıyorum terlemekten başka hiçbirşey yapmadı orijinal olmadığını düşünüyorum. Ne kalp carpıntısı var ne titreme anlayamadım ya benim bünye sağlam yada ürün tırt
Yemekten önce mi?Yani sabah 1 i kahvaltıdan önce mi alayım?Öğlen 1ide yemekten önce mi? yoksa yemekten sonra mı almalıyım?Ve full dimi yani antremansız günümdede kullanıyım.
Evet ölçek çıktı o ölçeği fulledim ağzına kadar sabah döktüm su şişeme çalkaladım içtim 40 dk sonra cardio yaptım.
Şimdi merak ettiğim şey toz olan ve kapsül olanla birlikte kullanmak istediğim bir kreatin var bugün supplement yeri sahibi kalp çarpıntısı felan yapar dedi , internette bir supplement satışcısı olmaz dedi.Kafam karıştı , Promera Con-Cret Creatine Powder 48 Porsiyon bu ürünü kullanmak istiyorum.Beyler fikri olan var mı?