MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Arkadaşlar ürün dün kargoyla geldi.Kullanmaya bu hafta bitince başlıycam , değişimleri söyliycem muscletech hydroxycut elite ve powder 2 ürün geldi elite mi powdermi kullansam ilk.

boy 179 kilo 88 yaş 17 göbek ve bel çevresinde acayip bir yağlanma var ve şu simit denen olay yokmu :/ Bu ürünü kullanmamda bir sakınca varmıdır ?

Arkadaşlar tam olarak nasıl kullanılıyor ? bu ingilizcede pek anlamadım bilen var mı kullanımını

Tozmu yoksa hap olanınımı soruoyorsun?
Elimde Powder tozda var , Elite 96 kapsülde var.İkisinin kullanımınıda soruyorum.Birde hangisi etkisini biraz daha hızlı gösterir ? ona göre onla başlıyım kullanmaya tozla mı kapsüllemi.Kullanım hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazarsa çok sevinirim.

2 haftadir kullaniyorum ben ama icerigine gore bi reaksiyon vermedi hic vucudum ne enerji ne kalp hic bisi ve talimatina uygun kullaniyorum sabah ve ogle yemegi oncesi 2 ser tane sizce onu arttirsam nasi olur mantikli mi zararli midir veya

2 haftadir kullaniyorum ben ama icerigine gore bi reaksiyon vermedi hic vucudum ne enerji ne kalp hic bisi ve talimatina uygun kullaniyorum sabah ve ogle yemegi oncesi 2 ser tane sizce onu arttirsam nasi olur mantikli mi zararli midir veya
Kullanım miktarını onların söylediğinden fazla yapmayın.Zaten cafein oranı yüksek bir ürün.Sağlığınız için.

Buda bendeki 2 ürünün resmi

Elimde Powder tozda var , Elite 96 kapsülde var.İkisinin kullanımınıda soruyorum.Birde hangisi etkisini biraz daha hızlı gösterir ? ona göre onla başlıyım kullanmaya tozla mı kapsüllemi.Kullanım hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazarsa çok sevinirim.
Toz olani sadece kardiyo gunleri spordan 30-40 dk once
Kapsul olani sabah 1 ogle 1 seklinde 3-5 gun al vucut alisinca sabah 2 ogle 2 alacaksin gunde 4 kapsulden fazlasi zararli zaten kafein miktarini gormusundur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buda bendeki 2 ürünün resmi

Dostum ürünlerin inşallah orijinaldir bende aldım kullanıyorum terlemekten başka hiçbirşey yapmadı orijinal olmadığını düşünüyorum. Ne kalp carpıntısı var ne titreme anlayamadım ya benim bünye sağlam yada ürün tırt

Kapsul olani sabah 1 ogle 1 seklinde 3-5 gun al vucut alisinca sabah 2 ogle 2 alacaksin gunde 4 kapsulden fazlasi zararli zaten kafein miktarini gormusundur.

Yemekten önce mi?Yani sabah 1 i kahvaltıdan önce mi alayım?Öğlen 1ide yemekten önce mi? yoksa yemekten sonra mı almalıyım?Ve full dimi yani antremansız günümdede kullanıyım.

Bir hafta geçince ben durumları yazarım.Ama benimki trye yeni giren değil netriondaki ürün benimki

dostum toz olanı cardio öncesi ne kadar alayım?

İçinde ölçek olması lazım ölçek çıkmadımı içerisinde diplerinde felan? Toz olanını kardiuyo oncesi sadece kardiyo gunlerinde 1 ölçek alacaksın.
Evet ölçek çıktı o ölçeği fulledim ağzına kadar sabah döktüm su şişeme çalkaladım içtim 40 dk sonra cardio yaptım.
Şimdi merak ettiğim şey toz olan ve kapsül olanla birlikte kullanmak istediğim bir kreatin var bugün supplement yeri sahibi kalp çarpıntısı felan yapar dedi , internette bir supplement satışcısı olmaz dedi.Kafam karıştı , Promera Con-Cret Creatine Powder 48 Porsiyon bu ürünü kullanmak istiyorum.Beyler fikri olan var mı?

Back
Yukarı