Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
muscletech_nitro_amino_fx_pro_385_gr_1792.jpeg
Yetkili Satıcı: Muscletech Nitro Amino FX
1 Kaşıkta : 13500 mg Amino Asit içerir
- 8000 mg BCCA
- 3000 mg L-Arginine
- 2500 mg L-Glutamine & Taurine

Kullanımı : İdmandan önce 1 kaşık su ve ya meyve suyu ile karıştırıp içebilirsiniz.

sizce nasıl bir ürün ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok pahalı ve basit bir ürün. Bunun yerine BCAA, Glutamine, Arginine, Taurine ve ayrıca multivitamin almanız hem fiyat açısından hemde etki açısından daha mantıklı olur. Yine MuscleTech yine abartı :)

Uğraşamam derseniz o ayrı..

bence çok pahalı değil 70 tl gibi bir rakama alınabiliyor.içerik olarak çok beğendim .almayı düşündüğüm ürünlerin başında geliyor

haftanın 5 günü antrenman yapıldığını varsayarsak,neredeyse hergün günlük c vitamini ihtiyacının "%1667" sini sadece bu üründen alırsanız uzun süreli kullanımlarda yüksek dozda c vitamininden dolayı böbrek taşı oluşma ihtimali yüksektir.

ürünün herşeyi iyi hoş.lakin gereksiz derecede c vitamini var.bu yüzden ürünü tercih edeceğimi düşünmüyorum.

C vıtamını dediğiniz gibi fazla fakat anımal pak'te 1 servis 2 pak olarak belırtılmıs onda da 1.000 mg c vitamini var bunla bırlıkte multıvıtamın almayada gerek olmadıgını dusunuyorum.o yuzden hesaplı denılebılır. bu benım gorusum kullanan arkadaslar varsa nasıl sonuç gosterdıgını yazarsa sevınırım .

Bu ürünü antremandan önce kullanıp , antremandan sonrada ayriyetten farklı bir ürünün BCAA sını almaya gerek varmı?Antreman sonrası whey protein ile de desteklediğimizi düşünürsek.

Back
Yukarı