Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Dostum Bionutra Eski adı Eksen Sağlık Ürünleri olan ünlü tacir Cem Boydaş'a ait firma.Türkiye Gaspari'nin de resmi ithalatçısıdır.Evet Muscletech'in resmi ithalatçısı FARMATEK.
Şİmdi bu listede yer alan ve Onay verilmemiş yani ithalat etmesine izin verilmemiş BİONUTRA NE YAIYOR BAKALIM?
1-Amerika'dan izin verilmiyor.
2-Bu yüzden Bionutra,Birleşik Arap Emirlikleri'nin (o resmi listede var) resmi distribütörü olan Sport One Trading'den,Yani Amerika'dan DUbai'ye gelmiş olan Muscletechleri alıyor ve Türkiye'ye yolaylı olarak sokuyor.
Zaten alınan ürünlerde dikkat edilirse
İthalatçı Firma:Bionutra Kozmetik
İhracatçı Firma:Sport One Trading yazar.Ki bu firma Birleşik Arap Emirlikleri'nin gösterdiğim listeye göre resmi distribütörüdür.
Yani Bionutra burada birazcık Hile ile Malı yurda dolaylı sokarak Farmatek'e hileli rakip şeklinde yoluna çıkıyor.

Dostum Bionutra Eski adı Eksen Sağlık Ürünleri olan ünlü tacir Cem Boydaş'a ait firma.Türkiye Gaspari'nin de resmi ithalatçısıdır.Evet Muscletech'in resmi ithalatçısı FARMATEK.
Şİmdi bu listede yer alan ve Onay verilmemiş yani ithalat etmesine izin verilmemiş BİONUTRA NE YAIYOR BAKALIM?
1-Amerika'dan izin verilmiyor.
2-Bu yüzden Bionutra,Birleşik Arap Emirlikleri'nin (o resmi listede var) resmi distribütörü olan Sport One Trading'den,Yani Amerika'dan DUbai'ye gelmiş olan Muscletechleri alıyor ve Türkiye'ye yolaylı olarak sokuyor.
Zaten alınan ürünlerde dikkat edilirse
İthalatçı Firma:Bionutra Kozmetik
İhracatçı Firma:Sport One Trading yazar.Ki bu firma Birleşik Arap Emirlikleri'nin gösterdiğim listeye göre resmi distribütörüdür.
Yani Bionutra burada birazcık Hile ile Malı yurda dolaylı sokarak Farmatek'e hileli rakip şeklinde yoluna çıkıyor.

Arkadaşımız iyi araştırmacı ;) bence muscletech konusunda onu dinlemelisiniz (=

kardesim ben zaten hollandadayim, biliyorum bu dediklerinide,TR de fiyati ne kadar merak ettigimden soruyorum, hani olmadi benim bildigim bi site war hollanda sitesi eger olursa sizlere yardimci olmak istiyordum,,,,

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:12 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:07 ----------

bende iki senedir duzenli olmasada spor yapiyorum, ben genelde leucine kullaniyorum,anabol denilen olayin dogal tozu olan bi yontem...gayet saGLam bi urun ama whey proteinle kombine ederek aliyorum, son 4 aydir kullaniyorum Gercekten degisiklikler oldu onemli derecede..fiyatida o kadar pahali degil burDa...bilmiyorum TR de duydunuzmu leucine diye bi toz ...

L-Leucine BCAA'ların başını çeken en ve en önemli aminoasittir zaten.Büyümeyi anabolizmayı uyaran GH salgısını arttıran faktörlere sahip en önemli aminoasittir.Bu aminoasit zaten Muscletech Nitrotech'de de başka wheylerde de aminoasitlerde ve BCAA larda da var,ayriyetten mi satılıyor acaba L-Glutamine gibi orayı anlamadım?

l-leucine yurtdışında ayrıca da satılıyor fakat ülkemizde yok bildiğim kadarıyla. eğer yurtdışından alabiliyorsan primaforce markasının l-leucine powderını tavsiye ederim protein tozuna karıştırıp kullanabilirsin.

satılıyor evet sadece 1 yerde bulabildim ben,burdan reklam yasak sanırım ama eleman amerikadan bile sipariş getiriyormuş adamın dükkanda yok yok valla :)

bende su an leucipure war protein tozu ile karistirip kullaniyorum, TR de de warmi diye merak ettim, biraz arastirdim ama bulamadim galiba.ayrica bu anabol denen ignenin hani icindeki sivinin dogal hali toz olarak kullaniyorum mesela ben,iki ay icerisinde bayagi fark etti ustelik duzensiz gidiyorum antrenmana,ama en son gittigimde 13o kilo gogus calistim benchmi deniyor turkiyede bilemiyorum, daha onceleri 100 yada 90 yapabiliyordum, bu iki ay icersinde 130 a kadar cikti agirlik...Tr de belki sizler daha iyi bilirsiniz wardir belki fiyati ne kadar TR de ?

saygilaR

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:03 ----------

leucipure benim kullandigim hocam,merak ettigim sadECE tR de wArmi ,warsa fiyati nedir? hani ben goremedim arastiramadim TR de wArmi yokmu diye .sen daha iyi bilirsin bu isleri wArmidir yokmudur diye... saygilar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:13 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:10 ----------

peki bisey daha nitro tech diye bi urunden oldukca memnun kalan arkadaslarimiz war burda okudugum kadari ile . Gercekten ise yariyormu acaba,ben kendi ilaclarimi aldigim siteden buldum war almayi dusunuyordum bi bakayim ozelliklerine derken bu siteye Rastladim uye oldum,forumda gezerken gordum,.. burdaki fiyati 50 euro 3 kg eger yanlis gormediysemm.. demem o ki ise yariyormu hakikatten ...

Kesinlikle işe yarıyor.
Vücut geliştirmeyi 1 ay ameliyat için bırakmıştım.
İlk başladığımda Muscletech NitroTech aldım ve kreatinle kombine edip 2 ay sonra ağırlıklarım mesela 12.5 kilo ise calısıyosam bu 17.5 a cıktı. bench de tabi 1 sene önceydi benchde ise 50 iken 60 a çıktı

o zaman tavsiye uyup alicam arkadasim, cok tskler. SadECe nitrotech alsam yeterli galiba,zaten cikolatali felan Galiba.yada nasil almaliyim WArmi bi fikrin ...

Dostum 5 6 kutu nitrotech bitirdim tüm aromalarını denedim,En güzel aroması ÇİLEK sonra ise Cookies and Cream.
Eğer Paran varsa yanına bir de kompleks bir protein alabilirsin gaspari myofusion ya da Bsn Syntha 6 gibi onlar da vücudunu besler.

Dostum 5 6 kutu nitrotech bitirdim tüm aromalarını denedim,En güzel aroması ÇİLEK sonra ise Cookies and Cream.
Eğer Paran varsa yanına bir de kompleks bir protein alabilirsin gaspari myofusion ya da Bsn Syntha 6 gibi onlar da vücudunu besler.

Ben yurt dışşından bi arkadaşım vasıtasıyla bi nirotech bi optimum aldım onları bekliyorum ..

muscletech nitro tecn 4lb = 57dolar

optimum gold whey 5lb = 49 dolar

bakalım ;)

Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır düzenli olarak haftanın 5 günü bodye gitmekteyim, çalıştığım için beslenmeme pek dikkat edemiyorum sabahları süt ve 4 yumurta beyazı - öğlen ton balığı makarna salata yada tavuk + meyve - akşamlarıda pilav tavuk yada makarnayla besleniyorum..Kollarımda ve omuzlarımda belirgin gelişmeler var.Sakatlık falan olmazsa bu sporda sonuna kadar gitmek istiyorum :) 3. ayın sonunda protein takviyesi alıcam.Yorumları okumadan önce optimum whey + O.N Creatine 300gr almayı düşünüyorum fakat yorumları okuduktan sonra Muscletech Nitro-Tech almaya karar verdim, tek başına nitro- tech yeterli olur mu ? Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var muscletech i güvenilir bi şekilde nerden temin edebilirim ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır düzenli olarak haftanın 5 günü bodye gitmekteyim, çalıştığım için beslenmeme pek dikkat edemiyorum sabahları süt ve 4 yumurta beyazı - öğlen ton balığı makarna salata yada tavuk + meyve - akşamlarıda pilav tavuk yada makarnayla besleniyorum..Kollarımda ve omuzlarımda belirgin gelişmeler var.Sakatlık falan olmazsa bu sporda sonuna kadar gitmek istiyorum :) 3. ayın sonunda protein takviyesi alıcam.Yorumları okumadan önce optimum whey + O.N Creatine 300gr almayı düşünüyorum fakat yorumları okuduktan sonra Muscletech Nitro-Tech almaya karar verdim, tek başına nitro- tech yeterli olur mu ? Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var muscletech i güvenilir bi şekilde nerden temin edebilirim ?

eğer daha 3. ayındaysan supplemente başlama derim ... fakat alıcam diyosan

Sana Nitrotechle beraber Creatine Cellmass ve Gerek Glutamine Gerek BCAA's içinse Scivation xtend önerebilirim ;) kombine et kullan

peki arkadaşlar nitrotech ile celltech kombinasyonunu nasıl yapacağız bu konuda çok kararsızım. salondaki hocam önce nitrotechi al 30 dk sonrada celltechi al diyor. Fakat intertette yabancı forumların birisinde de antremandan hemen sonra celltechi al 2 saat sonra da nitrotechi al diyor. sizce bu ikiliyi nasıl kombine etmeliyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

peki arkadaşlar nitrotech ile celltech kombinasyonunu nasıl yapacağız bu konuda çok kararsızım. salondaki hocam önce nitrotechi al 30 dk sonrada celltechi al diyor. Fakat intertette yabancı forumların birisinde de antremandan hemen sonra celltechi al 2 saat sonra da nitrotechi al diyor. sizce bu ikiliyi nasıl kombine etmeliyim. yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

bence hocanı dinlemelisin derim :)

Arkadaşlar Bi kutu daha muscletech nitrotech alacağım,Çilekli bulamadım hiçbiryerde bilen bulan birileri varsa bana özel mesaj atabilir mi,söyleyebilir mi hangi ilde falan olduğunu?
-Ben ankara'dayım

Arkadaşlar yarın sipariş vericem kesinlikle karar verdim denemezsem içimde kalıcak.
Benim sorum içinde creatin var tamam ama porsiyona düşen veya toplam grtamajı nekadar?
Toplam BCAA (L-Leucine L-İsoleucine ve L-Valine) porsiyon değerleri yazmıyor sadece + işareti var kreatinidede öyle galiba göremedim.
Salon sonrası 5 gr creatin almam lazım mutlaka idmanlarım baya ağır geçiyo.
Extra creatin ve BCAA almayı düşünüyorum sizce gerek varmı teşekkürler.

Back
Yukarı