Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bildiğim için söylüyorum..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:02 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:46 ----------

bunu daha önce birçok yerde okumuştum ve tecrübelerime dayanarakta gayet rahat söyleyebilirim.örneğin;iso sensation 93 te hiç köpük yoktu,baloncuk bile çıkmıyordu.arkasından optimum ve ultimate prostar da çok ince tabaka oluşup kayboluyordu.gasparide myo dada 1 cm kadar köpük oluştuğunu gördüm.genrise çikolatalı ve complex yine bir nebze ama muzlusu shakerın ağzına kadar köpük oluyordu,tabi biraz bekleyince iniyordu.durum böyle..bundan sonra bakarsın diye düşünüyorum ne kadar köpüklenme olduğuna :)

Bugün dayanamadım gene gittim Bu mükemmel ürünün ÇİLEKLİsini aldım.Ama açtım ne göreyim;
En son Mart 2011 de kullandığım çilekli Nitrotech pembe idi,bi açtım sarı renkte toz :)
sahte olması imkansız çünkü gayet güvenilebilir bir yerden aldım.
Çilekli NitroTech kullanan arkadaşlar acaba cevap verebilirler mi onlarında mı Nitrotech Çileklileri Sarı renkde tozları?
İÇindeki ölçek de siyah veü zerinden muscletech yazmıyor.1 sene önce böyle değildi,ne oldu ya bunlara,tişört falan veriyodu hatta bi de...

çıkolatalı almaya karar verdim.

çıkolata deyınce bıle ıcımde bır kıpırtı mutluluk oluyor psikolojikte olabılır :D

Bugün dayanamadım gene gittim Bu mükemmel ürünün ÇİLEKLİsini aldım.Ama açtım ne göreyim;
En son Mart 2011 de kullandığım çilekli Nitrotech pembe idi,bi açtım sarı renkte toz :)
Çilekli NitroTech kullanan arkadaşlar acaba cevap verebilirler mi onlarında mı Nitrotech Çileklileri Sarı renkde tozları?
İÇindeki ölçek de siyah veü zerinden muscletech yazmıyor.1 sene önce böyle değildi,ne oldu ya bunlara,tişört falan veriyodu hatta bi de...

Bir kere çilekli kullandım, o da sarı idi.

teşekkür ederim dostum,demek ki değişmiş çileklilerin renkleri çünkü benim aldığım eski versiyonlarda yani taa geçen sene (geçen sene oldu artık) şubat ayında muscletechler güzel bir kutu içinde ve tişört hediyeliydi.O zaman aldığımda nitrotech çilekli pembe renkliydi ve içindeki ölçek gri ve üstünde Muscletech yazan bi ölçekti.
Şimdi bu aldığım çileklide sarı renkli toz,içindeki ölçek de siyah.
Değişmiş demek ki son kullandım tarihi ta 2013 şubat mı ne

Farmatek tenmiydi ürün

evet farmatek in ürünü tabi,hatta farmatek in sitesindeki yetkili bayilerimiz yazan yerdeki Ankara yetkili bayilerinden birisi.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:41 ----------

sadece tek merak ettiğim şey içindeki tozun sarı olması,çilek kokuyor ama 1 sene önce çilekliler pembe renkliydi,şimdiki sarı renkli kafama takıldı...

Benim de arkadasim istanbul bakirkoy den almisti tshirt hediyeliydi tozu pembemsiydi

ben amerikadan getirtmistim sarimtirak bir renge sahipti

bu farklılıklar neden bilemiyorum ama Farmatek Muscletech'in tek Türkiye resmi distribütörü.Ben de aldığım ürün Farmatek Yetkili Ankara bayilerinden birisiydi.Sahte olmaması laızm ama sarı bi toz olunca kafam karıstı.

guzel bir ürün ama paranız biraz daha varsa su ürünü deneyın derim cytosport milk içerik olarak baya kuvvetlı bir ürün etkı olarakda nitrotech e fark atar gibime geldı baya bi iyi ürün param yetmedığı için alamadım ne yazıkki nicrotech ve syntrax whey de karasız kaldım nitrotechı kullanmıstım iyi sonuc almıstım evde de 600 gr dan fazla kreateın olunca syntrax whey denemeye karar verdım.

Arkadaşlar bu ürünü internetten güvenli bir şekilde nereden temin edebilirim suplementler.comda vardı ancak kaldırılmış siz nereden alıyorsunuz?

bir protein tozu ne kadar köpürüyorsa o kadar kalitesizdir..

Proteinlerin köpüklenmesi kalite ile ilgili değil proteinin işlenmesi sırasında ne kadar işlemden geçtiği ve içerisine köpürmeyi engelleyici bileşenlerin ilave edilip edilmemesi ile ilgilidir.

Bilinenin tam aksine proteinler su absorbsiyonu sırasında şişme ve köpüklenme eğilimindedirler. Hatta proteinlerin köpürme özelliğinden gıda endüstrisinde büyük ölçüde faydalanılmaktadır, örneğin krema vb. üretiminde kullanılan protein CO2 ile zenginleştirilerek köpürme özelliklerinin dahada artırılması amaçlanır. Proteinlerin köpürme özelliği aynı zamanda kullanılan proteinin yüksek çözünürlüğü ile doğrudan ilişkilidir.

En yüksek köpürme özelliği gösteren proteinler ise yumurta beyazı, globin, peynir altı suyu(whey), kazein ve buğday/soya proteinleridir.

Sonuç olarak toparlarsak;

Köpürme proteinlerin doğal bir özelliğidir. Protein bileşiklerindeki köpürme kullanılan proteinin ne kadar az işlemden geçtiği ve ne kadar saf olduğu ile ilgilidir, kalitesi ile değil.

Proteinlerin köpüklenmesi kalite ile ilgili değil proteinin işlenmesi sırasında ne kadar işlemden geçtiği ve içerisine köpürmeyi engelleyici bileşenlerin ilave edilip edilmemesi ile ilgilidir.

Bilinenin tam aksine proteinler su absorbsiyonu sırasında şişme ve köpüklenme eğilimindedirler. Hatta proteinlerin köpürme özelliğinden gıda endüstrisinde büyük ölçüde faydalanılmaktadır, örneğin krema vb. üretiminde kullanılan protein CO2 ile zenginleştirilerek köpürme özelliklerinin dahada artırılması amaçlanır. Proteinlerin köpürme özelliği aynı zamanda kullanılan proteinin yüksek çözünürlüğü ile doğrudan ilişkilidir.

En yüksek köpürme özelliği gösteren proteinler ise yumurta beyazı, globin, peynir altı suyu(whey), kazein ve buğday/soya proteinleridir.

Sonuç olarak toparlarsak;

Köpürme proteinlerin doğal bir özelliğidir. Protein bileşiklerindeki köpürme kullanılan proteinin ne kadar az işlemden geçtiği ve ne kadar saf olduğu ile ilgilidir, kalitesi ile değil.

Verdiğiniz Bilgi Ve Ayırdığınız Zaman İçin Teşekkür Ederim .. Neyse Ki Doğrusunu Öğrenmiş Olduk Herkese Saygılar ..

@Lev,benim dediğim cümlenin daha açık,daha uzun halini yazmışsın.farklı bir durum yok.anlattığın şeyleri bende biliyorum.saflık,duruma göre değişen birşeydir.bazı ürünler işlemden geçmeden saf olurlar,bazı ürünleride saflık işlemleri uygulayarak saflaştırabilirsin.en yüksek köpürme özelliği gösterenlerede bütün protein çeşitlerini yazmışsın zaten :) kalite diyerek yazdıklarını kastetmiştim zaten fakat anlatamamışımki yazma gereği duymuşsun,olabilir :)

Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum ve nitrotech almaya karar verdim . 6 aydır bb ile uğraşıyorum . En iyi verimi nasıl alırım antreman öncesi ve sonrası mı yoksa sadece antremana sonrası mı ?

DOstum en güzel seçimi yapmışsın NitroTech gerçekten abartılmayı hakeden mükemmel bir ürün verdiğin paraya fazlasıyla değecektir.
Antrenman öncesi 40 dakika önce falan yarım ölçek,antrenman sonrası 1 ölçek kullanıyorum,memnunum.
Çünkü bu üründe enerji verici birtakım aminoasitler taurine arginine creatine var bir de glutamin.
Öncesinde kullanman yararına olacaktır.Param çok dersen antrenman öncesi 1 ölçek antrenman sonrası 1 ölçek kullan ama daha çabuk bitecektir :)

teşekkür ederim çok sağol erbakanhoca, alkol + sigara yok onun yerine protein alıyoruz işte :) antreman öncesi ve sonrası birer ölçek kullanıyım madem .

sanırım suan da pıyasada mevcut nıtrotech lerın cogunun son kullanma tarıhı 10/2012 bu yuzden fıyat 175 tl cıvarı eger 2014 kullanımlı urunlu gelırse fıyatların yukselecegı kanaatındeyımmm

Back
Yukarı