Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
arkdaşlar peki nitrotech mi tercih edersiniz yoksa gaspari myfusion mı bu 2 ürünü kıyasladığımız zaman hangisini almak gerek? teşekkürler

2si de gerekli tabii ki
açıkçası ikisi de eş değer diyebilirim ikisi de en kıymetli en kral proteinlerden şu an ülkemizde ve ikisinden de 5 6 şar kutu bitirdim
paran varsa 2 sini birlikte al hem uzun vadeli kullanırsın

mscletech nitrotech i antrenmandan sonra ve önce kullanacaksın sadece
Gaspari myofusion u yatarken ve sabah kalktığında sütle kullanacaksın
mükemmel oluyor.Çünkü gaspari myofusion kompleks bi protein vücudu besler.

Piyasada 2 tip nitro tech var.
Biri farmatek'in getirttiği amerikadan ithal.
Biri eksen'in getirttiği dubai'den ithal.
Bunlar arasındaki fark ne?

Zaten yakında ürün ve ithalatçı ilişkileri hakkında bir konu açacam.

Arkadaşlar yarın sipariş vericem kesinlikle karar verdim denemezsem içimde kalıcak.
Benim sorum içinde creatin var tamam ama porsiyona düşen veya toplam grtamajı nekadar?
Toplam BCAA (L-Leucine L-İsoleucine ve L-Valine) porsiyon değerleri yazmıyor sadece + işareti var kreatinidede öyle galiba göremedim.
Salon sonrası 5 gr creatin almam lazım mutlaka idmanlarım baya ağır geçiyo.
Extra creatin ve BCAA almayı düşünüyorum sizce gerek varmı teşekkürler.

Arkadaşlar 6 aydır bodybuildinle uğraşıyorum ve bodybuilding yapmak bir sevdadır, sabır ve azim işidir. Çok güzel konular ve muhabbetler dönüyor ama inanıyorum ki hangi supplementleri kullanırsanız kullanın bunun temelinde beslenme , dinlenme ve düzenli spor geliyor ve kullanılan supplementler metabolizmaya göre değişebilir . Hiç kimse süper etki beklememeli ama şu da bir gerçek takviyesiz olmuyor . Şimdi gelelim asıl soruma ; dediğim gibi 6 aydır bu sporla ilgileniyorum daha önce bir whey proteini kullandım ismini verebiliyormuyum bilmiyorum ama memnun kalmadım ve oldukça pahalıydı sarı kutulu. Kafamda weider veya nitrotech alma gibi bir düşüncem vardı ama weider eski weider değil denilen bir yargı var ve gittiğim store'lar da buna katıldılar . Şimdi weider'ı eledim ve nitrotech'e yöneldim , antremandan önce ve sonra içmeyi düşünüyorum bunu ,ama bildiğimiz üzere yatarken vücudumuz yaklaşık 8-9 saat proteinsiz kalıyor , nitrotech'in yanında ek bir gıda alınmalı mı yoksa bu aşama için sadece nitrotech yeterli mi ve özellikle syntha 6 gözüme çarpıyor ek olarak nitrotech'e fakat bir yandan içinde bulunan karbonhidratı ve yağ'ı düşünerekten vazgeçiyorum çünkü karın bölgemde yağlanma var bunun için koşuyorum ve syntha'dan alacagım karbonhidrat ve yağlar bu çalışmamı engelleyeceğini düşünüyorum . Yorumlarınızı bekliyorum . Çok teşekkür ediyorum. BodyBuilding sabır ve azim işidir , Emeksiz yemek olmaz . Bütün bu sporla ilgilenen arkadaşlarının güçlerinin artması dileğimle iyi forumlar :)

Yatarkende Kullanırsan Eğer 1 Kutu Nitro Techin Bir Ay Dayanması Çok Ama Çok Zor :)

Bence Yatarken Kullanmak İçin Complex Protein Almalısın Ant. Önce ve Sonrası İçinse Whey ..

Antrenman sonrası nitrotech, yatmadan önce casein alabilirsin. Ancak ekstradan casein almak biraz maliyetli olur. Ben nitrotech yanında birde genrise almıştım. Sabah kalkar kalkmaz su ile genrise, antrenman sonrası nitro, yatmadan süt ile genrise alıyorum. Böylece günde nitrodan sadece 1 kaşık almış oluyorum, hem kullanım süresi uzuyor hemde etkisi daha iyi bana göre bu tür bi kombinasyonun.

yorumlarınız için teşekkür ederim , nitrotechi antreman öncesi ve sonrası kullanıcam yanında casein yatmadan önce alıcam fakat süt + lor peyniri nasıl olur yatmadan önce, extra casein içeren protein almamak için.

arkadaşlar çilekli migüzel çikolatalı mı güzel çilekli daha pahalı bazı sitelerde anlamadım neden pahalı oldugunuda sizce hangısı tat olarak güzel

çilekli içerken kusuyodum neredeyse suylada sutlede bence aroma olarak cikolata yada kurabiye tercih edilmeli

çok memnunum bu üründen inanılmaz geliştirdi beni , bunun yanında glutamin ve hydroxycut 60 kaplet kullanıyorum - acaba kaslardaki gelişmemin ne kadarı su olarak olmustur çünkü kreatin var içinde , bir yandan da hydroxycut kullanıyorum su atıyor kafamkarıştı :s su olarakmı hacim aldım kasmı :s

Back
Yukarı