O kadar ürün kullanıyorum, ne gaz var ne sivilce ne başka birşey. İlk 2 gün mide alışına kadar gaz yaptı ki optimum whey de kullanıyorum belki o yapmıştır. Ben de triple chocolate aroması mevcut. Garanti ederim ki optimum double chocolate whey ' den 10 kat daha güzeldir aroması. Ayrıca shaker ile herhangi bir karışmama sorunu yaşamadım.
ghostrider1907, hiç bir ürünü kullanmadan şu olur mu bu olur mu tarzında soru sorma bence. Çünkü ben de yaptığı etkiyi belki sen de yapmıyacak. Ya da beslenmen zayıf olduğu için ürünün hakkını veremeyeceksin. Yani bu tamamen kişisel bir şey. Hem merak etme, insan vücudu kadar dayanaklı bir sistem daha olamaz

Yeter ki sen ona dikkatli davran, yeteri kadar suyunu ver o da senin emeklerini geri versin. Örnek olarak kendi kullandığım supplementleri yazıyım ve şu an için ne bir kalp çarpıntısı, ne ishal, ne ateş basması, ne de başka bir şey yaşamadım:
-Sabah kalınca Optimum Whey 1 ölçek
-Kahvaltı sonrası Animal Pak
-İdmandan 30 dk önce Bsn No Xplode
-İdmandan hemen sonra Nitro-tech 1 ölçek, içinde 5 gr Universal Creatin
-Optimum Bcaa
Bana bakıp da illa ki sen de bunları kullan demiyorum. Bu ürünleri kullanırken ben de herhangi bir sorun olmadığını sana iletmek istedim. Şunu da belirteyim günde yaklaşık 4 litre su tüketiyorum. Tabi ki renkler nasıl farklı ise insan vücudu da kişiden kişiye farklılık gösterir.
Umarım yararlı olmuşumdur. İyi sporlar.