Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
arkadaslar bir sorum olacak ben gainer ve muscleteceh protein kullanmaya basladim fakat bisi sormak istiyorum gaineri antreman önce aliyim proteini antremandan sonrami aliyim yoksa ikisinide antremandan sonra hemen sirayla aliyimm????

Nitro-tech i gece uyumadan önce almak bence ürüne yazık etmek anlamına gelir. Zaten casein bazlı bir protein tozu değil onun yerine sabah kalkınca ve antremandan sonra almak en ideali.

Biraz önce 4lbs strawberry banana siparişim geldi. Aromasını ben böyle istememiştim ama şimdi suyla içtim mükemmel bir tadı vardı :D Tavsiye ederim aromasını sütle nasıl olur bilemem ama suyla şekerli bir tad gelmiyor ağzınıza. T-shirtte geldi yanında ama xl bana gecelik olur o :D

Muscletech, nitrotech daha önce hiç kullanmadım optimum whey gold kullanıyorum, muscletech kullanmayı düşündüm. Bir arkadaşım muscletech doğal değil dedi, steroid'in kutulanmış halidir dedi.. bilginizi paylaşırsanız sevinirim, simdiden teşekkürler

Streoid'in kutulanmış halimi batıl inanç gibi bişey bu nerdeyse.

evet bana da öle geldi biraz, fakat içeriğini açıklamıyo hiç bi ürünün de hep artı yazıyo.. , kime sorsam muscletech (nitrotech) cok guclu, optımum gıbı degıl dıyolar, nitrotech kullanımı gene protein toz u gibi mi? her gun kullanabılırmıyım?

evet bana da öle geldi biraz, fakat içeriğini açıklamıyo hiç bi ürünün de hep artı yazıyo.. , kime sorsam muscletech (nitrotech) cok guclu, optımum gıbı degıl dıyolar, nitrotech kullanımı gene protein toz u gibi mi? her gun kullanabılırmıyım?

Evet bildiğiniz protein tozu gibi zaten protein tozu kendisi. Steroid olayını uyduran gerçekden iyi abartmış. Örneğin Api whey proteinin de amino grafiği yok. O zaman ona da steroidli ürün denilebilir :)

Optimum gibi değil diyorlarsa bu optimumdan daha iyi bir ürün olduğunu gösterir bence. Tabi kişiden kişiye değişir.

Evet bildiğiniz protein tozu gibi zaten protein tozu kendisi. Steroid olayını uyduran gerçekden iyi abartmış. Örneğin Api whey proteinin de amino grafiği yok. O zaman ona da steroidli ürün denilebilir :)

Optimum gibi değil diyorlarsa bu optimumdan daha iyi bir ürün olduğunu gösterir bence. Tabi kişiden kişiye değişir.

Teşekkür ediyorum, siz ne önerirsiniz? daha önce hiç nitrotech kullanmadım ağar gelir mi acaba? haftada 4 gün yüzüyorum 2 km civarında.. bide onu diyen arkadaşım şöle dedi nıtrotech proteın tozu gıbı sureklı kullanılmıyo 1 ay falan kullanabılrısın anca :mad:, yardım edip bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Teşekkür ediyorum, siz ne önerirsiniz? daha önce hiç nitrotech kullanmadım ağar gelir mi acaba? haftada 4 gün yüzüyorum 2 km civarında.. bide onu diyen arkadaşım şöle dedi nıtrotech proteın tozu gıbı sureklı kullanılmıyo 1 ay falan kullanabılrısın anca :mad:, yardım edip bilginizi paylaşırsanız çok sevinirim..

Ben ağır geleceğini sanmıyorum sonuçda bu bir protein tozu ben Nitro-tech i geçen seneden beri kullanıyorum ara vermedim. Hiç bir olumsuz tarafını görmedim sizin de göreceğinizi sanmıyorum. Ve bence kullandığım en kaliteli protein tozu. Eğer aklınızda soru işaretleri varsa Nitro-tech in yanılmıyorsam 10 kullanımlık poşetleri filan var onlardan temin edin. 10 kullanım yapın eminim siz de bir negatif sonuç görmeyeceksiniz.

Ben ağır geleceğini sanmıyorum sonuçda bu bir protein tozu ben Nitro-tech i geçen seneden beri kullanıyorum ara vermedim. Hiç bir olumsuz tarafını görmedim sizin de göreceğinizi sanmıyorum. Ve bence kullandığım en kaliteli protein tozu. Eğer aklınızda soru işaretleri varsa Nitro-tech in yanılmıyorsam 10 kullanımlık poşetleri filan var onlardan temin edin. 10 kullanım yapın eminim siz de bir negatif sonuç görmeyeceksiniz.

çok çok teşekkür edıyorum sağolun, peki hiç ara vermedim demişiniz, ben 3 ayda bı ara vermek gerekıyo dıye duydum ben gercı yapamıyorum yanı ara verınce koyucak bı besın bulamıyorum proteın tozu yerıne, 1 ay amıno asıt alıyorum 3 ay proteın toz seklınde bobrek ve karacıgerıme bı zarar gelırmı acaba dıye de kafamda bı soru ısaretı de oluyo? :) bir de 10 kullanımlık nerede satılıyor acaba yer söliyebılırmısınız, teşekkür ederim şimdidenthums:

Benimde pek beslenmem iyi değil yani yemem gerekirken yiyemiyorum filan ben hiç ara vermedim. Ne kadar böbrek ve karaciğeri yorar orasını bilemem şuan bir sorun yaşamadım. Tabi bu hiç yaşamayacağım anlamına gelmez onu bilmiyorum ne yazık ki :)

Benim arkadaşım yurt dışından getirtmişti. Eğer kredi kartı kullanıyorsanız yurt dışından getirtmenizi tavsiye ederim. Bir ara Türkiye de bir açık artırma sitesinde de görmüştüm fakat ne kadar güven olur orasını bilmiyorum ne yazık ki.

Forumda yurt dışından supplement getirenlerin bir konusu var isterseniz oradan bir bakabilrisiniz nasıl getirtildiğini filan. Türkiye de 40-50 ytl ye satıldığını görmüştüm tabi tam hatırlamıyorum :)

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yurtd-ndan-supplement-sipari-leri-t18168.html

sevgili kauss,
çok teşekkür edıyorum tekrardan yardımlarınız için, sağol varol..
gercı bu besın takvıyelerı dogal, muscletech ı bılmıyorum oda dogal sanırım?
o yuzden pek bı problem olmaz ınsallah :) nese atın ölümü arpadan olsun :D
insanlar kullanma zararlı dıyo kendılerı ıckı, sıgara ıcıyo :D:D

Son düzenleme:
kullanılması geren protein tozları arasında. maddi durumu olupda çelişkiye düşenler bu ürünü kaçırmasın derim.

yardım eden bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, sağolun varolun..
anladığım kadarıyla muscletech bıraz reklamabartılı bı urun, optimumun daha ıyı oldugu anlasılıyor, ama bı kutu denemeyı dusunuyorum..

Merhaba arkadaslar

daha once sorulmussa özür dilerim. muscletech in nitro-tech ve cell-tech de yeni cıktıgını dusundurum pro series urunlerini gordum. degerlerini incelemeye calıstım kıyasladıgınız zaman birinin bazı degerleri yuksek digerinin dusuk, bu ayrım neden yapılmış? konu hakkında bilgisi olan arkadaslar bilgilendirebilir mi ?

tşk, saygılar

Şu anda bende optimumun etkisi test etmek için 2 tane 5 lbs kutu aldım bitince yazarım sana kullanıp faydalanmış arkadaşlar yazarsa daha yararlı olur senin için. ;)

teşekür ediyorum muratöztürk, bende nıtrotech ı alıcam sonucları yazarım, bir de bu nıtrotech'ın hem normal ı 20 gr proteın ıcerıyo sanırsam yenısı hardcore u cıkmıs 25 gr proteın ıceren ben 25 gr lıgı bulamadım turkıyede yokmu acaba?, yoksada cok mu farklıdır?

Back
Yukarı