Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.Yurtdışında bu ürün bu kadar ucuz ve kullanışlıysa ,bodybuilding top50'de en çok satılan ürün neden optimum whey protein ? cevaplarsanız sevinirim
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.Başka kaynaklarda muscletech ürünleri hakkında reklamdan ibaret olduğu ,pek yararının olmadığı yazıyordu o yüzden soruyu sorma gereği duydum.
Arkadaşlar merak ettiğim bir konu var.Yurtdışında bu ürün bu kadar ucuz ve kullanışlıysa ,bodybuilding top50'de en çok satılan ürün neden optimum whey protein ? cevaplarsanız sevinirim
Yurtdışından binbir zorlukla getirttiğim Cell-tech ve Nitro-Tech(BFTR deki tavsiyeler sayesinde) cuma elime ulaştı dünkü antremanda normal düzeyin üstünde(fakat mucize değil)bir performansım oldu.Kombine edildiği zaman ekstra yarar sağliyacağı kanaatindeyim.
nitrotech hardcore ve gaspari super pump ı nasıl kombine şeklinde kullanabilirim?
hangisini ne zaman almalıyım mesela?
nitrotech hardcore ve gaspari super pump ı nasıl kombine şeklinde kullanabilirim?
hangisini ne zaman almalıyım mesela?
mukemmel bi urun oldugu soyleniyor fakat asırı pahalı onun yerine optimum alacagım
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:01 ----------
MuscleTech
Nitro-Tech Hardcore
MuscleTech
Nitro-Tech NOP-47
farkı nedir bunların
Nitrotech hardcore tüm gün boyu kullanabileceğin zenginleştirilmiş whe protein tozudur, NOP-47 ise idman esnasında kas yıkımını minimuma indiren pre-workout idman öncesi proteinidir.
peki su baslıktaki urunun nitrotech hardcore dan farkı nedir
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/muscletech-whey-protein-hardcore-t10547.html
koruma kağıdı kapağın altına yapışmış kuşkularım bi derece gitti.bi tanıdığımdan aldım ürünü.ürünü aldım kapağının üstünde koruması wardı fakat kapağanın altındaki koruma yoktu diğer kullanan arkadaşlarda aynımı acaba gidip fırlatıcam kafasına![]()