Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
GNC de 119 tl olan 2 lbs lik Nitrotech :)
Farmatek Nitrotechleri en az 150 tl ye.
Bionutranınkilerbi ara 125 e düştü aldım ben 1 kutu.
Ama şu an kullandığım çilekli farmatekin ama toz sarımtrak renkte ölçek de siyah
kafamı karıştırıyor bu iş

125 e cok iyi bulmusun ben bakiyorum 165 155 tl civarinda.. Nerden temin ettin bu fiyata ?

On yargi yapmayalim ithalatci firmalara .. mercedes araba alirken ithalatci cok gulsoy olsun mengenler olsun fark etmez arac mercedes degil mi garantisi servisi farklilik gosteriri neyse offtopic olmasinda farmatek I neden bu kdr savunuyorsunuz yurtdisindan siparisin yasaklanmasinda baski yapan firmalardan biridir ... Neyse off topic oluyor ..kusura bakmayin ...

Ozel mesajdan veya burdan yazabilir misin nerden temin ettigini ?

Arkadaşlar merhaba,

Bugün nitro-tech elime ulaştı ama garip bir şekilde kutunun nerdeyse 2/5 i boş, yani çeğreğinden fazlası boş diyebilirim, sizin nitro-techlerde bu şekilde mi geldi?

Bu arada skt 20 aralık 2012 olarak gösteriyor, umarım bir sıkıntı yoktur.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün nitro-tech elime ulaştı ama garip bir şekilde kutunun nerdeyse 2/5 i boş, yani çeğreğinden fazlası boş diyebilirim, sizin nitro-techlerde bu şekilde mi geldi?

Bu arada skt 20 aralık 2012 olarak gösteriyor, umarım bir sıkıntı yoktur.

ürün güvenliği açısından kutunun bir kısmı boş olur. (hava , o bu şu olmasın diye) hangi ürünü alırsan al hepsi öyledi hiçbiri ağzına kadar dolu değildir.

ürün güvenliği açısından kutunun bir kısmı boş olur. (hava , o bu şu olmasın diye) hangi ürünü alırsan al hepsi öyledi hiçbiri ağzına kadar dolu değildir.

Ultimate ürünlerinin geneli ağzına kadar doludur.

prostar dolu evet ama iso sensation 93 sanki kutunun yarısından başlıyor gibi :)

iyi akşamlar.siteye yeni üye oldum herkese meraba..bu akşam kentparktan 4 lbslik muscletech nitrotech hardcore aldım.yanında da muscletech nitro amino fx aldım.nasıl bir kullanım şekli önerebilirsiniz..bütçem gereği en az 2-2.5 ay içinde tekrar protein tozu alabilirim..boyum 1.78 kilom 72 fakat biraz yağlıyım sanırım göbeğim var.22 yasındayım bu vg'de 4. ayım..(yanlış yere yazdıysam bir linkle nereye yazdığımı gösterirseniz sevinirim)

ben de anakradayım özelden mesaj atarsan sana yardımcı olabilirim dostum her konuda
ve çok güzel yapmışsın
amino asit olarak amino fx mükemmeldir üstüne yok yani
protein olarak nitrotech tabii ki mükemmel
yani çok iyi yapmışsın

niro tech bence bir n.o ürün gibi hani protein tozu olarak geçiyor ama daha kompleks bi ürün içinde kreatin de var bu yüzden nitro kullananlar dier protein tozlarına göre daha fazla etki gördügünden göklere çıkıyor etkisi yatsınamaz ama bunun sebebi proteinin den kaynaklanmıyor

nitro yerine daha ucuza protein olarak zengin bir toz + kreatin alırsanız nitrodanda fazla etki alırsınız buna emin olabilirsiniz deneip görmüş birisiyim ..

zaten bb.com sitesinde bir çok protein tozuna kıyasla puanı nitro nun çok düşük bakarsanız görüceksiniz nitro ya bi düşmanlığım yok sadece bilgi paylaşmak istedim aynı paraya daha iyi bi etki görebilirsiniz

kutum bitmek üzere ve şunu söyleyebilirimki kullandığım en iyi protein tozu budur.
2005-2006'da ultimate kullanmıştım o da 2. gelir
önümüzdeki hafta bulursam cookies&cream'i almayı planlıyorum

fiziksel etki olarak bir tozun diğerlerinden bu kadar üstün olabilieceğine kullanmasaydım inanmazdım.

niro tech bence bir n.o ürün gibi hani protein tozu olarak geçiyor ama daha kompleks bi ürün içinde kreatin de var bu yüzden nitro kullananlar dier protein tozlarına göre daha fazla etki gördügünden göklere çıkıyor etkisi yatsınamaz ama bunun sebebi proteinin den kaynaklanmıyor

nitro yerine daha ucuza protein olarak zengin bir toz + kreatin alırsanız nitrodanda fazla etki alırsınız buna emin olabilirsiniz deneip görmüş birisiyim ..

zaten bb.com sitesinde bir çok protein tozuna kıyasla puanı nitro nun çok düşük bakarsanız görüceksiniz nitro ya bi düşmanlığım yok sadece bilgi paylaşmak istedim aynı paraya daha iyi bi etki görebilirsiniz

Hocam creatin olduğuna emin misiniz içinde? Ben kutunun üstünde + olarak gösterilen içeriğe baktığımda creatin göremedim de?

Bu forumdan ve diğer bilgi paylaşım sitelerinden öğrendiğim kadarıyla en iyi protein muscletech nitrotech ben bu ürünü aldım daha bir porsiyon kullandım etkisi hakkında bişey diyemiycem ama tadı gayet güzel fakat kullanımı hakkında detaylı bilgi ediniyim derken yeni başlayanlar için fazla ürünün profesyoneller için olduğunu okudum amacım hacimlenmek ve kilo almak boyuma göre baya zayıfım daha önce weight gainer kullanmıştım ama düzenli kullanmadığımdan heralde bir fayda görememiştim aslında bodybuldingte yeni değilim daha önce 1 sene kadar yapmıştım ama 6 ay kadar bi süre ara vermek zorunda kaldım sizce ne yapmalıyım görüş ve önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekürler.

Boy:1.80 Kilo:61 Yaş:17

kendi bilgim kadarıyla size şöyle izah edeyim .. öncelikle kilo almak için gainer kullanmanızı tavsiye ederim fakat nitro tech için sorduğunuz sorularıda yanıtlamak istiyorum ..

2lb olanında aşağı yukarı 907gram her servis 33 gram olmakla birlikte kutu başına 27 servis miktarı bulunur 4lb ta ise her servis 32gram toplam 56 kez servis miktarı.

1 serviste 5gram creatine monohydrate bulunduğu ürün bilgilerinde içerik menüsünde mevcut..

Back
Yukarı