muratcan.biceps
Üye
yatarken bence bütrçen varsa casein daha az bütçen varsa myofusion veya nutrex muscle infusion tercih edilmeli
bence etkiye göre çok pahalı bi ürün 140-150 lira olması lazım üstelik 2.3 kg da değil 1.8 kg bence almanıza gerek yok fazla paranız yoksa ben memnun kaldım ama pahalı
Antrenman öncesi ve sonrası ve en son olarak yatmadan önce birer ölçek alınımı doğru bir karar mı sizce bu ürün için ?
diyetteyim vermem gereken 7-8 kilo kaldı bunların buyk kısmını yag olarak vermek istiyorum bu urunu alsam l carnitin+clada kullanacam sabahları sadece 1,5 km yuzuyorum evdedehafif koşu falan dizdesorun oldugu için yarar saglarmıı*
Nitro tech aldım 3 aydır salonda calısıyorum ben yenıyım dıye antreman oncesı 1 olcek antreman sonra 1 olcek alsam bı sakınca olurmu ya da antreman oncesı 1 olcek antreman sonrası 2 olcak nasıl uygun olur ?
Geliri uygun olanlara weider premium whey öneririm.Farkını görmüş biri olarak.Deneyin farkı hissedeceksiniz.Hardline önermiyorum.Tabiki bu benim görüşüm.
ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz