Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
bence etkiye göre çok pahalı bi ürün 140-150 lira olması lazım üstelik 2.3 kg da değil 1.8 kg bence almanıza gerek yok fazla paranız yoksa ben memnun kaldım ama pahalı

3. ayı bitirdim doktora gittim hiç bi sporcunun bu kadar kas kaybı olmayacagını söyledi. Sitenin sponsoru güvenilirse almak isterim glutamine ile kombine edicem. Çok fazla uykum geliyor birde çalışma hayatı iyice zorluyor .
Kaus cevabın için çok teşekkür ederim.

whey protein kullanma zamanlarını buraya yazayımda birileri sabitlesin:
--------------------------------------------------------------------------------------------

sabah kalkınca: ****
ara öğün: ***
anreman öncesi: *
antreman sonrası: *****
gece yatarken: *
-----------------------------------------------------

Casein protein:
sabah kalkınca: ***
ara öğün: **
antreman öncesi: *
anterman sonrası: **
gece yatarken: *****

------------------------------------------

bence etkiye göre çok pahalı bi ürün 140-150 lira olması lazım üstelik 2.3 kg da değil 1.8 kg bence almanıza gerek yok fazla paranız yoksa ben memnun kaldım ama pahalı

gaspariden sonra tüm wheylerde fiyatlar düştü hemen hemen 100tlye gaspari satan dükkanlar nitrotechi 140 a 130a bırakıyor. :)

Antrenman öncesi için iyi bir ürün 2. kutuyu bitirmek üzereyim ama fiyatına göre çok da avantajlı değil..

1.8kg sonuçta.. optimum veya gaspari daha tercih edilebilir durumda 2.3kg olarak

diyetteyim vermem gereken 7-8 kilo kaldı bunların buyk kısmını yag olarak vermek istiyorum bu urunu alsam l carnitin+clada kullanacam sabahları sadece 1,5 km yuzuyorum evdedehafif koşu falan dizdesorun oldugu için yarar saglarmıı*

Bu ürünle ilgili çok ilginç bir deneyimim var ve bunu paylaşma ihtiyacı duyuyorum.

Gittiğim spor salonunda bir kaç kişi bu ürünü kullanıyor ve çok memnun olduklarını söylüyorladı. Genel olarak sükseli ve moda şeylerden uzak durduğum için bu markanın üzerinde hiç durmadım diyebilirim. Universel, Dymatize, Ultimate, Weider gibi ürünleri memnun kalmayarak bıraktım. Bir arkadaşım içerken kokusu hoşuma gittiği için Nitro-tech çilekli satın aldım ve bu ürün hakkında diyebileceğim tek şey harika olduğu.

Kaldırdığım ağırlıklara derhal %20 ekledim ve gücümün yanında dayanıklılığımın arttığını belirtmeliyim. Pek çok arkadaşım ve spor hocalarım gelişimimin oldukça iyi olduğunu belirtiyorlar. Ayrıca antreman öncesi Nitro Amino FX kullanmaya başladım.

Bu markayı bırakmayı kesinlikle düşünmüyorum. Adamlar gerçekten başarılı bir ürün satıyorlar

Nitro tech için işe yaramıyor diyenler neye göre konuşuyor doğru besleniyorlar mı ?

Suyla pek lezzetli değil fakat vişne suyuyla bir deneyin derim, sütle denemedim.

Fiyat gramaj konusunda dezavantajı var.

Sonuçta bir ek besindir harikalar yaratmaz,ama vücudun ihtiyaçlarını fazlasıyla karşıladığını düşünüyorum.

Geliri uygun olanlara weider premium whey öneririm.Farkını görmüş biri olarak.Deneyin farkı hissedeceksiniz.Hardline önermiyorum.Tabiki bu benim görüşüm.

Nitro tech aldım 3 aydır salonda calısıyorum ben yenıyım dıye antreman oncesı 1 olcek antreman sonra 1 olcek alsam bı sakınca olurmu ya da antreman oncesı 1 olcek antreman sonrası 2 olcak nasıl uygun olur ?

ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz

Dün gece antremandan sonra saa 11 civarı içtim ve 2 saat sonra yattım.Gece boyunca garip ve kabus tarzında rüya gördüm.Birkaç kez başıma geldi akşam kullandıktan sonra.Nedenini bilemiycem ama içindeki etken bir maddenin buna yol açtığını düşünüyorum.Hafif halüsinasyon ve tedirginlik yarattı gece.Akşam kullanılmasını önermiyorum.Bunun haricinde tadı suylada çok güzel keza etkiside aynı ancak geç vakit kullanılmamalı.

Antrenman öncesi ve sonrası ve en son olarak yatmadan önce birer ölçek alınımı doğru bir karar mı sizce bu ürün için ?

sabah kalkar kalkmaz ve antrenman sonrası daha doğru bir kullanım olur yatmadan önce ise casein en mantıklı seçim ama bütçe meselesi tabiki.

diyetteyim vermem gereken 7-8 kilo kaldı bunların buyk kısmını yag olarak vermek istiyorum bu urunu alsam l carnitin+clada kullanacam sabahları sadece 1,5 km yuzuyorum evdedehafif koşu falan dizdesorun oldugu için yarar saglarmıı*

yağ ve karbonhidrat oranı az olan izole veya hidrolize her protein definasyon sürecinde işe yarar alacağınız ürünlerde bu oranlara bakarak alın. iso sensation 93 veya vpx sro gibi ürünler bu konuda iyidir.

Nitro tech aldım 3 aydır salonda calısıyorum ben yenıyım dıye antreman oncesı 1 olcek antreman sonra 1 olcek alsam bı sakınca olurmu ya da antreman oncesı 1 olcek antreman sonrası 2 olcak nasıl uygun olur ?

anrenman sonrası beslenmene ve antrenmanına da bağlı olarak 1 yeterli gelir 3 aylık spora geçmişi için ama antrenman öncesi yerine kasların uzun süre proteinsiz kaldığı sabah kahvaltı öncesini seçersen daha iyi verim alırsın.

Geliri uygun olanlara weider premium whey öneririm.Farkını görmüş biri olarak.Deneyin farkı hissedeceksiniz.Hardline önermiyorum.Tabiki bu benim görüşüm.

weider iyidir evet sadece fiyatları biraz yüksek kanaatimce o noktada da iso 93 daha uygun geliyor bana tabi kova olmak şartı ilethums:

ilk defa protein tozu alacağım için kafam çok karışık foruma bakarsam whey ile nitro-tech e çok yorum yazılmış bu yüzden ikisinden birini alacağım ama yorumları okuduğumda kafam iyice karışıyor 20 yaşındayım 1,80 boy 65 kg yim siz ne önerirsiniz arkadaşlar hangisini alayım ve nerden alayım hepsiburadan dan almayı düşünüyorum da yardımcı olur musunuz

Forum sponsorundan alabilirsin güvenilir bir satış olur. Whey proteinin türüdür kinkeh marka değil burda göreceğ,n çoğu protein wheydir zaten ancak sorun şöyle olursa daha verimli olur. öncelikle amaç nedir kilo-kütle almak (bulk) mı yoksa yağ yakıp daha hatlı durmak (definasyon) mı? Önce buna cevap vermelisin ki nasıl bir protein tozu kullanman gerektiği konusunda daha etkili yorum yapabilelim. Gerçi boy kilo oranına bakılırsa ektomorph vücut tipin var o zaman da önce kütle kazanmaya yüklenmelisin demektir onun için de daha ekonomik karb sevyesi daha yüksek ürünler ve gainer bakabilirsinthums:

Back
Yukarı