Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Ben bu ürünü alabilirim. Bu ürün ve whey 3 matrix arası gidip geliyorum. Bunu aldığımda sadece spordan sonra 1 servis kullansam mı daha iyi olur yoksa sabah kalkınca da alayım mı ? Gaspari bcaa 6000 ve gaspari anavita multivitamin ile beraber kullanacağım. Normalde gayet protein ağırlıklı ve iyi beslenirim geceleri casein niyetine light beyaz peynir yemeyi de düşünüyorum.. Sizce sadece antrenman sonrası yeterli midir sadece ?

Nitrotech'i bulk donemde kullandim. Hydroxycut'i da cutting doneminde kullaniyorum. Her iki üründen de genel itibari ile memnunum. Ancak net bir sorum var: Nitrotech ve Hydroxycut'i ayni donemde (yani cutting doneminde) kullanabilir miyiz?

Burada kritik olan noktanin Nitrotech icerisindeki creatine oldugunu vurgulamamin geregi yok. Yabanci forumlari inceledigimde "hayir asla birlikte kullanilmamali" yorumlari kadar bu ikisine Cell-Tech bile eklenebilir gibi siradisi buldugum yorumlara da rastladim. Her ne kadar eski versiyonunda "az" oranda, yeni versiyonunda ise 3gr creatine bulunsa da problem hala mevcut. Cunku ben sabah-antrenman oncesi ve sonrasi protein tozu tuketiyorum.

Sizlerin de fikirlerini alabilirsem memnun olurum.

Tesekkur ederim.

Nitrotech'i bulk donemde kullandim. Hydroxycut'i da cutting doneminde kullaniyorum. Her iki üründen de genel itibari ile memnunum. Ancak net bir sorum var: Nitrotech ve Hydroxycut'i ayni donemde (yani cutting doneminde) kullanabilir miyiz?

Burada kritik olan noktanin Nitrotech icerisindeki creatine oldugunu vurgulamamin geregi yok. Yabanci forumlari inceledigimde "hayir asla birlikte kullanilmamali" yorumlari kadar bu ikisine Cell-Tech bile eklenebilir gibi siradisi buldugum yorumlara da rastladim. Her ne kadar eski versiyonunda "az" oranda, yeni versiyonunda ise 3gr creatine bulunsa da problem hala mevcut. Cunku ben sabah-antrenman oncesi ve sonrasi protein tozu tuketiyorum.

Tesekkur ederim.

antrenman öncesi protein almanın bir manası yok.

Tesekkur ederim.

Beraber kullanılabilirler ancak bu kadar fazla protein tozu almanın anlamı yok, Sabah kalkınca bilemedin bir de antreman sonu gayet yeterli olur.

merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum fakat 6 7 aydır çalışıyorum ve bu spora aşığım diyebilirim.
Sormak istediğim soru: iki ay amino 6000 kullandım x pro nutrition un. Ve şimdi ya muscletech in nitro-tech 2 kg lik olanını yada aminofx muscletech almayı düşünüyorum. Boy 1.80 kilo 80.
kas hacmim fena değil siz hangisini önerirsiniz kullanmış olan deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler yardım için.. Yaş 21 ayrıca biraz diyet ağırlıklı beslenme yapacağım tavuk brokoli yulaf ezmesi lor peynir yeşillik tarzında yani.

arkadaslar merhaba iki sorum olucak birincisi muscletech cell-tech mi yoksa muscle pharm creatine mi???

digeride bu iki urunden birini aldikdan sonra bunu muscle pharm nin hybrid n.o. diye bir urunu va rmis onunla birlikde kullanmamin bir sakincasi olurmu???

merhaba arkadaşlar,
ben askerim, birliğin içindeki spor salonunda 5 gün spor yapıyorum sorum şu asker olduğum için para sıkıntısı oluyor ve bu yüzden hardline 3 matrixle nitro tech arasında kaldım oda sadece aradaki 500 gramlık farktan ve birde nitro techle ilgili bir çok abartılı yorum var içeriğinin çoğunun kimyasal olduğu korkunç yan etkilerden bahsedenler biraz tedirgin oldum rica etsem tecrübeli kullanıcılardan bu konuyla ilgili net bir yorum yapabilirler mi? Şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar iyi sporlar.

arkadaşlar ben ilkdefa protein tozu kullanacak biri olarak bunu bana önerirmisiniz? sadece antreman sonrası kullancam. ne kadar miktarda almam lazım kilom 68
ve kaç ayda biter bu?

Arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz
Muscletech Nitro-tech Hardcore Pro Series çilekli 1.8kg olanından aldım 83 kiloyum bu ürünü nasıl kullanmalıyım genel olarak konularda okudum beslenmem çok iyi değil elimden geleni yapıyorum ama iyi değil üniversite öğrencisiyim ben araştırmalarıma göre kendi kafama göre yaptım ama ne kadar doğru bilemiyorum yardımcı olun lütfen..
Sabah Süt ile 1 ölçek aç karnına
Antrenmandan hemen sonra 1 ölçek su ile veya süt daha karar veremedim.. kilom için 2 ölçek yeterlimidir?
Not : Kullanım kısmında 1-2 servis nitrotech hardcore pro serisini 4-8 oz soğuk su veya süte katın ve karıştırın diyor.
4-8 oz 3.4 oz : 100 mg doğrumudur ne kadar soğuk süt veya su ile karıştırıcam?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim

Son düzenleme:
arkadaşlar konuları yazılanları okudukça daha değişik yan etkiler duyuyorum sol göğüs ağrısı karaciğerlerin yorulması sivilce vs insanın içine kurt düşürüyorlar uzun süre kullanan arkadaşlar yardım edip bu konuya bir aydınlık getirirmisiniz lütfen peynir altı tozunun bu yan etkilerinin olması normalmi yada gerçekten içeriğinde kimyasallar çokmu?

Çok soru kalabalığı olmuş oysaki tüm yazılan yorumları okusanız soru sorma ihtiyacı duymazsınız kimse birşey okumadan direk ihtiyacı olanı yazıyor buda ardı arkası kesilmiyor.

Arkadaşlar Muscletech bu ürünü max verim için günde 4 ölçek olarak kullanın diye ikaz ediyor. 2si öğün aralarında örneğin sabah ile öğle yemeği arasında, öğle yemeği ile akşam yemeği arasında ve 2 ölçekte idmandan hemen sonra kullanmanızı öneriyor muscletech firması.

oz demek ounces demek birimlerde çıkar tek ölçeğe 90-120 ml arası su yada süt koyun. 2 ölçeğe ise 240-350 ml arası su yada süt koyun. İdeal olarak iki ölçeğe tam 300 ml su yada süt yeterlidir. Tek ölçeğe 100 ml yeter.

Ben 3 kutu bitirdim 4.cu kutuya başladım tabi ara ara kullandım sürekli kullanamadım bende bir yan etki oluşturmadı ve hiçte sanmıyorum aşırı kaçmamak kaydıyla bir yan etki oluşturacağına. Ucuz merdiven altı ürünler sivilce yapar bu arada ve bünyesi bu tip şeylere alerjisi varsa sivilce yapabilir.

Piyasadaki en iyi protein tozlarından birisidir ayrıca bence nitro-techi gönül rahatlıyla alabilirsiniz etkisini iyi idman yaparak iyi beslenerek düzenli yaşayarak görürsünüz.

arkadaşlar konuları yazılanları okudukça daha değişik yan etkiler duyuyorum sol göğüs ağrısı karaciğerlerin yorulması sivilce vs insanın içine kurt düşürüyorlar uzun süre kullanan arkadaşlar yardım edip bu konuya bir aydınlık getirirmisiniz lütfen peynir altı tozunun bu yan etkilerinin olması normalmi yada gerçekten içeriğinde kimyasallar çokmu?

Günde 1 ölcek kullanın.Sindirim rahatsızlıklarınzı veya nefrotik sendrom gibi hafif-orta böbrek rahatsızlıklarınız varsa Hydrolyzed whey kullanabilirsiniz.
Besin takviyeleri uzun süreli aşırı sık kullanımlarda karaciğer ağrısı yapar.(11 yıldır kullanıyorum günde 1 ölcek olarak)Bu ağrı batmaya benzer bir şekilde olabiliyor.Bitkisel içerikli ürünler(karışımlar,çaylar,ekstratlar) de bu ağrı(sancı)ya benzer semptomlar veriyor. Ağrı(sancı) zamanla geçiyor , geçmezse altında yatan sebep araştırılmalıdır.Spor salonlarında sıkça karşılaştığımız durum. Arkadaşları uyarıyoruz. Kreatin'i abartanlarda ödem kaynaklı sabahları kanlı öksürük ve akciğer ağrısı olabiliyor.

Son düzenleme:
verdiğiniz bilgiler için teşekkürler,ben 7 sene evvel sarılık karaciğer rahatsızlığı geçirdim şuan gayet sağlıklıyım hiç bir sıkıntım yok sporu da olmasın diye yapıyorum zaten amacım daha sağlıklı yaşamak eğer sizin tespitinize göre zararı bu denli büyük ben 1 ölcek dahi kullanmam bile bile kendime zarar vermeye gözüme kestiremiyorum

Arkadaşlar almak isteyenlere şiddetle öneririm 52 kg ile başladım şu an 57kiloyum gerçekten fark etti ağırlık arttırmam vs. tabiyki beslenmeme de dikkat ederek. Her idman sonrası ve sabah şeklinde kullandım faydasını göreceksiniz. Şu an 3-4 kullanımlık kaldı çikolatalı güzeldi ancak muzu çok sevdiğimden muzlu almayı düşünüyorum. Kullanıp öneren var mı tadı nasıl?

New performance series'i aldım. İlk gün deneyimi olarak, suda çok iyi karışıyor, tadı gayet iyi(milk chocolate)

Xtend
Mhp glutamine
Hardline creapure
Optimen
Olympian labs - aakg

İle kombine ediyorum sonuçları paylaşırım.

New performance series'i aldım. İlk gün deneyimi olarak, suda çok iyi karışıyor, tadı gayet iyi(milk chocolate)

Xtend
Mhp glutamine
Hardline creapure
Optimen
Olympian labs - aakg

İle kombine ediyorum sonuçları paylaşırım.

Bende bu new performance series almayi dusunuyorum sonuclarini yazarsan sevinirim

mrb arkadaşlar, protein alıcam da kararsız kaldım Nitro-Tech Hardcore Pro Series 4 LBS 1800 gr Çikolata Aromalı 140 tl
bide

Ultımate Prostar Whey Proteın 2390gr,,Çikolatalı var 179 tl hangisini önerirsiniz ? 4 aydır sporu yapıyorum 3 sene önceside 6 ay kadar yapmıştım, yardmcı olursanız sevinirim, mantık ve performans olarak hangisini almalıyım ?

Arkadaşlar herkese iyi günler foruma bu ilk mesajım yeni üye oldum gerçekten çok yardımcı oldu bana =)

Ben 26 yaşındayım 1.71 boy ve 69 kiloyum.

genel olarak kilolu değilim ama göbek bölgemde yağlanma var ben 2 haftadır fitness yapıyorum ve aynı süredirde lipo 6 black adında bir yağ yakıcı kullanıyorum.

Şimdi benim sorma istediğim ben aynı zamanda güzel bir görünüm içinde protein tozu kullanmak istiyorum bu yağ yakıcı ile beraber alınsa problem olurmu yani yağ yakalım derken dahada yağlanırmıyım günde sadece spordan sonra 1 ölçek kullanmayı düşünüyorum.

Back
Yukarı