Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
Çok hırslı birazda sinirli oldugum için taekwondo basketbol ve futbolda fazla ilerleyemedim.Ancak vg'de hırs gereginden fazla işe yarıyor.:)Sinirede gerek kalmıyor.Vakit geçirmek için kafa dagıtmak içinde birebir.Aynaya baktıgınızdada kendinizi diger insanlardan farklı görüyorsanız tamam demektir.

Güçlü, enerjik, zinde olmak için, sağlık için vücudumun hoş görünmesi için. bir çok sebebi var daha sayamadıgım, kızlar içinde yapıyorum evet onları etkilemek hoşuma gidiyor, öyle de oluyor.

Kendimi iyi hissettiğim için tabiki.Aslında body building yaptığım söylenemez.Evde serbest ağırlıklarla çalışıyorum.Yine de kendimi iyi hissediyorum.

ben kendim için yapıyorum.zaten bende çocukluktan ilgi var.babam okulda dergi kitap parası verirdi ben gider ona 2. el kitap satan yerlerde body dergileri kitapları alırdım bide üstüne dayak yerdim.

benim için yaşam şekli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kız var...ona teklif edeceğim gün 1yıl sonra(tabi çıktığı olmazsa...)eğer kabul etmezse sorunun bende olmayacağını bilmek için

:) Okuduğum en ilginç cevap gerçekten. Ama mantıklı :D

İnsan bu spora başladığı zaman kolay kolay bırakamıyor. Bıraksanız bile hep aklınızın bir köşesinde kalıyor.

1.neden başladım? "kaslı yağsız bir vucud elde etmek için."

2.neden bırakmıyorum? "birzamanlar kaslı ve define vucudu olan arkadasımın suanki halini görünce en iyisinin bu sporu bırakmamak old. düşündüğüm için."

aynaya baktığımda güzel bir görüntü , güçlü kaslar bodyguard benzeri bir tip olmak isteğimden dolayı yapıyorum. Yıllarca zayıf olmanın ezikliğini çektim. Sinirime dokunan benle dalga geçen insanların yaptıkları hep yanlarına kaldı. ARtık böyle olmayacak. Bu benim antremanlarımda motivasyonumu sağlıyor. İntikam soğuk yenen bir yemektir ne de olsa. Gün gelecek herkes yağtıklarının bedelini ödeyecek...
Hırs ve sinir tarafını bi kenara bırakırsak yaşlanınca hastane hastane dolaşan ihtiyarlardan olmak istemiyorum.Ayrıca çalışıp karşılığını en çabuk alabileceğimiz spor bu.

-çakala çukala kolay lokma olmamak için.
-insanların hastalıklı gözüyle bakmasından bıktığım için.
-aldığım elbiselerin üzerime emanet gibi durmaması için.
-fiziksel ve ruhsal sağlığım için.
-sosyalleşmek için.
-yaşlanınca genç delikanlı olmak için.
-kendim için kendim için kendim için....

Salondayken dünyadan kopuyorum.Beni böle hissettiren daha da bişi olmadı.Aynada kendinize baktığınızda o haz kollarınıza dokunduğunuzda duyulan mutluluk,yada bir başkası size dokunduğunda "oha lan nolmuş olm sana" benzeri ifadeler.Güzel şeyler bunlar :)

hic süphe yok ki begenilmek insanin yaratilisindan gelen bir parcadir.estetik olarak begenilmek ve takdir edilmekten herkez hoslanir.ayni zmanda saglikli beslenerek de yasamimizda önemli bir etki unsuru olacaktir.bu yüzden estetik(obez yada cok zayif olmamak) + saglikli yaşam (cabuk yorulma olmamasi,dinç kalma,uzun ömür) denebilir

şu sıralar çok kötü günler geçiriyorum bodyle beraber k box da yapmaya başladım ve idmanlara gitmemde ki tek sebep öfkemi nefretimi kusmak enerjimi bitirip hiç bir şey düşünemeyecek seviyeye gelmek...
son günlerde aklımda ki milyon tane düşünceden bir türlü kurtulamıyorum ve kısa süreliğine de olsa idmanlarda unutuyorum ve bu gerçekten çok iyi geliyor...
ama ne zmana kadar böyle devam edecek diye de düşünmüyor değilim

heheheheh kizlar icin tabiki bole kumsalda yururken donup sana bakip bir ic gecirmelerini gormek bile ozguveni ve egoyu firlatmaya yetiyo :D:D

kesinlikle sağlık yada bana direk faydası olsun diye değil...

hayatda kaliteli insan olarak ilerlemeye çalışan birinin, kesinlikle güç sahibi olması taraftarıyım.( ama serseri, it, kopuk, aptal insanlarında kaliteleştirilmesi taraftarıyım, tabiki bu imkansız. dangalak herzaman dangalaktır)

yaşadığımız bu topraklarda önyargının kalıplaşmış şekilde olağanlaşması, gösterişi önemli kılıyor.kişinin insanlar içindeki yerini, kalitesi değil de gösterişi öne çıkarıyor. Bu kaliteli duruşunu sağlayacak en iyi ve en zahmetli şey body building.

normalde kendisini sevmediğin kişilerle muhattab olmak ve onunların yanında ezilmek istenilmez. iste body building ten fayda görüyosan , sana muhattap olan yada olmaya herkes itibar eder. buda, ağzını hiç açmadan karşı tarafa duruşunu belli eden bir iletişim oluşturur. bu sayede daha huzurlu yaşayabilirsin. ama büyümek gerek....

Back
Yukarı