Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
Eski Bir Break Danscıyım Dolayısı ile fena sayılmayacak bir vücut yapım vardı :) Zira yaş ilerledikce daha oturaklı bir işim olsun diyerek ekonomist oldum :D ve sürekli masa başında oturdukca vücudumda yağlanmalar başladı... İlk etapta yağsız bir vücud hedeflerken kas yapımdaki gelişimi gördüm ve bu spor dahada ilgimi çekmeye başladı...

Son düzenleyen: Moderatör:
kendim için,kendimi zorlamak için (zoru hep sevmişimdir),düzenli şekilde kilo almak için (yağlanmadan),ağırlıklarla inatlaşmak için :)

Sosyal cevremde daha karizmatik olmak ve sokakta dikkat cekmek, saglikli bir insan olmak, gundelik hayatin stres ve sinirini enerjimi spora vererek yok etmek icin, yasandigimda daha genc gozukmek icin.

Yıllarca internet üzerinden bir oyunu bağımlı olarak oynadıktan sonra artık hayatıma yeni bir heycan katmam gerektiğini düşündüm ve spor yapmaya karar verdim. Güzel görünmek için başladım, fakat bunun yanında bastığım ağırlıklar arttıkça kendimi çok tatmin ettiğimi fark ettim. Ağırlıkları arttırdıkça daha çok mutlu oluyorum ve çevrem de genişliyor salonda, bu yüzden devam ediyorum.

Tabi ki kendim için yapıyorum ... Sağlık olsun , spor olsun , güçlü ve dikkat çekici vb.. Bu sporu yapınca kendime özgüvenim artıyor sanki ve mutlu oluyorum daha yeni başlamış olsamda :D

Bu sporu insanlar beni beyensin yada kızlara hava atayım diye yapmak çok saçma olur vücut geliştirme herşeyden önce bir yaşam tarzıdır bir yaşam disiplinidir bu sporu yapmak hakkını vermek kolay değildir özverili çalışarak yaşam tarzınıza dikkat ederek ve sabrederek ilerlersiniz bu sporda yoksa hava atayım plajda şeklim olsun diye 3 ay salona gelenler yerinde saymaya devam ederler...

Aslında anket şıkkındaki gibi:
Kendim+Kızlar.
Evet, aslında kendimin 75-80 kilo saf kas halini merak ediyorum.
Bununda ilgi çekeceğini biliyorum tabiki.:)

Belli bir neden için yapmıyorum; çünkü bu spor artık yaşamımın bir parçası. Nasıl su içiyor, yemek yiyor, nefes alıyorsam, bu sporu da yaşamımın bir gereği olarak yapıyorum. Böylece bir sebep bulmama gerek kalmıyor.

zaten şıkların yarısı kızlar üzerine :D

ben bu sporu aynada kendime bakınca kolay dayak yemez bu demek için istiyom aslında çok ufaklığımdan beri dövüşe meraklıyım hep o uçan tekmeleri dönen tekmeleri atmak istemişimdir sonra büyüdükçe bunları yapabilmenin yollarını arıyorsunuz ve hepsinin altında yeterince kasa sahip olmak yatıyor onun için vücudumu sıkılaştırmak için yapıyom genç kalmak için yapıyom bu sporu

ama herzaman doğru orantıyla gitmiyor bu fiziksek gelişim ile kişisel gelişim bazen ters orantıyla gidiyor çünkü bir insanın ne olduğunu anlamak için eline güç vermek lazım hesas kişiliği o zaman çıkar bizimkisi bu durumda olmalı :
fiziksel gelişim x kişisel gelişim

böyle olmamalı :
kişisel gelişim: fiziksel gelişim

Tabii ki insan önce beynini sonra vücudunu geliştirmeli!

şimdiye kadar şu zayıf halimle o kadar kızın kalbini çalabilmişsem
neden durduk yerde tılsımı bozayım :D

farklı bir spor dalındaydım gecen yıla kadar kendinden karın kaslarım vardı
bıraktım
şimdi ise her gecen gun büyüyen bir göbeğim var hyper_
bu böyle gitmez dur demek lazım

Back
Yukarı