Neden Bodybuilding yapıyorsunuz???

neden vücüt-geliştirmeyi seçtin???

• Total voters
    2.995
ben göbekli biriym vede 173 gibi kısa bir boyum var 74 kiloyum ve göbekliyim istiyorum ki 80 kilo olayım kaslı olayım. tabi beğenilmekte amaçlarımın arasında var ama uzun vadeli bir ilişki içerisindeyim öyle hava amaçlı değil sadece beğenilmek amacım ve birde güzel vucutlu insanlara bakıp hep iç geçiririm ulann... diye ve şimdi aynı şeyi ben yapmak isyiorum özgüvenli olmak ve ilgi çekmek istiyorum .. olay bu :D güzel başlık :)

Demire Bağımlı Olduğum İçin Yapıyorum Vg Yapmaya Basladıgımdan Beri Düzenli Bi Kız Arkadasım Olmadı Maddi Açıdan Ailem Yeterince yük oluyorum bazı şeylerden fedakarlık yapmam gerek sosyal yasam minumum sevide Kızlar Etkileme Çabasındada Hiç olmadım Ve Gerçekten Eğitmen Olmak İstiyorum.. Saygılar..

valla yalan degil ilk basta kizlar icin sonra saglik icin ve is hayatimda da cok faydasini gördüm. kendime özgüvenim gelisti. durusum ve fizigim güclendikce takim elbise bi baska yakisir oldu. insalar bana daha saygili davraniyorlar. yemin ediyom sözüm daha fazla geciyor artik :D
kizlarin ilgisi artti. özellikle boyunuz varsa 180üstü ve vücut yapmissaniz uzak dogu (tayland, malezya, singapore vs) taraflarina gittinizde kendinizi kivanc tatlitug sanirsiniz. kizlar acayip ilgi gösteriyorlar. yalan degil tayland ve malezyada discoda kolumdan tutup ceken kizlar vardi. ilk defa 2-3 kiz benim icin kavga etti :D:D

Kendime olan güvenim artsın diye yapıyorum güçlü olmak insanın güvenini arttırır.

ben bu sporu
Cok detaylı oldugu ıcın
Bu detayların ve ınce ayrıntıların ınsana (en azından bana) sorumluluk ve dısıplın kazandırdıgı ıcın
Ne kadar emek verırsem o kadar karsılık alabıldıgım ıcın sevıyorum ve yapıyorum

kendim için vs bunlar cidden yalan. çoğunlukla cinsel seçilim için yapıyoruz bu sporu ( mesleki olarak yapanları saymıyorum ). insanlar o yüzden güzel estetik görünmek zayıflamak güçlü gözükmek istiyor. tamamiyle dişisini etkileyip spermlerini saçmak için. kaslı ve düzgün vücutlu erkek sağlam gen imajı canlandırır dişinin kafasında. bu ilkel atalarımızdan kalan birşey. aynı sakal gibi. gür sakallar bir cinsel seçilim sonucu oluşmuştur mesela ( herşey bilimsel dediklerim kafadna atma yok isteyen açsın baksın ) . biz hayvanmıyız birader? diyen çıkıcak. evet hayvanız. muhakeme yeteneği diğer türlerden fazla olan primatlarız. yaptıklarımız iki şeye dayanıyor. doğal seçilim ( ki gerek yok buna çünkü seçilim üzerinde baskı yapacak birşey yok ) e o zaman geriye kalan cinsel seçilim kalıyor. güzel giyinme saç jöleleme vücut ypama vs. herşey kabul edilmek isteme ve dişileri etkilemek içindir. kızlar tabi bizden biraz daha şanslı bu konuda :)

kendim için vs bunlar cidden yalan. çoğunlukla cinsel seçilim için yapıyoruz bu sporu ( mesleki olarak yapanları saymıyorum ). insanlar o yüzden güzel estetik görünmek zayıflamak güçlü gözükmek istiyor. tamamiyle dişisini etkileyip spermlerini saçmak için. kaslı ve düzgün vücutlu erkek sağlam gen imajı canlandırır dişinin kafasında. bu ilkel atalarımızdan kalan birşey. aynı sakal gibi. gür sakallar bir cinsel seçilim sonucu oluşmuştur mesela ( herşey bilimsel dediklerim kafadna atma yok isteyen açsın baksın ) . biz hayvanmıyız birader? diyen çıkıcak. evet hayvanız. muhakeme yeteneği diğer türlerden fazla olan primatlarız. yaptıklarımız iki şeye dayanıyor. doğal seçilim ( ki gerek yok buna çünkü seçilim üzerinde baskı yapacak birşey yok ) e o zaman geriye kalan cinsel seçilim kalıyor. güzel giyinme saç jöleleme vücut ypama vs. herşey kabul edilmek isteme ve dişileri etkilemek içindir. kızlar tabi bizden biraz daha şanslı bu konuda :)

spermlerini saçmak, sağlam gen aktarımı vs dedinde, gay bodycileri nasıl açıklıyorsun bu teoriyle merak ettim:D

spermlerini saçmak, sağlam gen aktarımı vs dedinde, gay bodycileri nasıl açıklıyorsun bu teoriyle merak ettim:D

eşcinsellik dediimiz olay zaten çoğu türde spatanmış birşey yani insan dışında hayvanlardada oluyor. aslında herkes bisexual'dir ve bunu bastırır ( normlar ) desek yanlış olmaz. bunlar tabu tabii şimdi burda açıklamaya kalksam höyt kendine gel falan denicek. türkiye henüz böyle gerçeklere hazır değil sanırsam :) ayrıca istisnalar tabiki kaide'yi bozmuyor.

estetik görünmek ve kendi egomu tatmin etmek için :D

Back
Yukarı