Aynı kafadayızHayattan bıktığım için yapıyorum![]()
Ölümüne suplement,kür zart zurt ne varsa yapacağım bundan sonra da..
kendim için vs bunlar cidden yalan. çoğunlukla cinsel seçilim için yapıyoruz bu sporu ( mesleki olarak yapanları saymıyorum ). insanlar o yüzden güzel estetik görünmek zayıflamak güçlü gözükmek istiyor. tamamiyle dişisini etkileyip spermlerini saçmak için. kaslı ve düzgün vücutlu erkek sağlam gen imajı canlandırır dişinin kafasında. bu ilkel atalarımızdan kalan birşey. aynı sakal gibi. gür sakallar bir cinsel seçilim sonucu oluşmuştur mesela ( herşey bilimsel dediklerim kafadna atma yok isteyen açsın baksın ) . biz hayvanmıyız birader? diyen çıkıcak. evet hayvanız. muhakeme yeteneği diğer türlerden fazla olan primatlarız. yaptıklarımız iki şeye dayanıyor. doğal seçilim ( ki gerek yok buna çünkü seçilim üzerinde baskı yapacak birşey yok ) e o zaman geriye kalan cinsel seçilim kalıyor. güzel giyinme saç jöleleme vücut ypama vs. herşey kabul edilmek isteme ve dişileri etkilemek içindir. kızlar tabi bizden biraz daha şanslı bu konuda![]()
spermlerini saçmak, sağlam gen aktarımı vs dedinde, gay bodycileri nasıl açıklıyorsun bu teoriyle merak ettim![]()