• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Nevzat Toka (Milli Vücutcu)

ingilizcem yok kendi email adresimi yazdim alttaki dügmeye bastim söyle birsey yaziyor bekliyorum

Sending Your File - Please Stand By...
Note: Don't close this page or browse away while the YouSendIt progress bar is being displayed above. Keep in mind that a one megabyte (1MB) file can take 1 to 5 minutes to send, depending on your connection speed.

When your file has been succesfully sent, a confirmation screen will appear with a link to your uploaded file.

Completed

Here is a link for your reference:

Click here to browse our exclusive offers.
« Back

YouSendIt © 2005 | Privacy Policy | Terms of Service | DMCA Policy Transferring over 43,973,865,717,760 bytes per day

Kisaca.

Lütfen bekle yaziyor. Ve daha sonrasinda "Tamamdir" yaziyor.

Here is a link for your reference:
Burada kullanacan link var diye yaziyor..

Ama linki yazmamissin ?

ayrica bir mb 1-5 dakika arasi zaman alabilir diye yaziyor..

Yapma yaa.. izlemek isterdim :cry:

neden yurt dışındasınız valla işe yarayacak herkes yurt dışında bizdemi gurbete çıksak 8)

simdi 189 mb yi 3.gp formatina cevirip 11mb filan yapip mega upload koyucagim siz bunu cep ten veya converter kullanip mpg formatina cevirip seyir edebilirsiniz converter yani cevirim programlari ile cevirip birde siz upload deneyin adresi bana yazarsiniz .simdi ben birazdan linki yazicagim su anda yapiyorum herkese selam Allaha emanet olun

Ben indirdim ve izledim, ama başındaki mahkeme programı ne alaka anlayamadım :D

nevzat hoca baska bir forumda sorun yasadıgınızı gördüm ama problemin ne oldugunu anlayamadim.nedenini aciklarmisiniz

scan10284.jpg

bu iki kisi kim ? :D

Back
Yukarı