• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Nevzat Toka (Milli Vücutcu)

bencede yorum yapmayalım başarılarının devamını dileyelim arkadaşlar

ben ve shawn ray :D :D :D

Despo dedi:
scan10284.jpg

bu iki kisi kim ? :D

Soldakiyle Msn'de konuşmuştum :D Sağdakinide gözüm bir yerden ısırıyor ne yazıyor t-shirtünün üstünde ne Ray Shawn mı :p

neden arkadaslar milli sporcu die yorum yapmıyorsunuz ben gögüslerini kanatlarınma göre eksik gördüm mesela daha ii olabilir.umarım daha ii yerlere gelirsin güzel bi vücudun var.tebrikler basarılarının devamını dilerim

maddi olarakmı zorda kaldın yoksa ramazan ile mi ilgili
bide uyguladığın kürden bişeyler yaz işte ve miililerde bunu nasıl yapıyorlar yani bi nevi devlet yaptırmıyormu? merak ettim hala yurt dışındamısın

allah yardım etsin dostum en pahalı ve en acımasız spor basarılarının devamını dilerim umarım en ii noktaya gelirsin

üstad videonu telefona attım ve izledim 3gp yi düşünmen iyi olmuş mahrum kalmadım izlerken hem gurur duydum hemde üzüldüm devletimizin sahiplenmemesi yüzünden üzüldüm yoksa yaptığın işten dolayı değil beni yanlış anlama işinlede gurur duyman lazım alınteri ile helal para kazanıyorsun ama kimi ülkedede adam sadece idman yapıyor ve gezip dolaşıp yatıyor sponsorları var bırak devleti devlete gelene kadar bisürü sponsor bakıyor bak colemana sağlıcakla

abi eee hadi yaz foruma bak bisürü konu var senin tecrübelerin var bizim için altın değerinde acil bekliyoruz saygılar :)

yeni resimlerini bekliyorum abi...Tek resimle geçiştirmişsin...Olmadı..Bakınız arkadaşlar forumumuz gün ve gün çok daha büyüyor...Aramıza çok ii arkadaşlarımız katılıyor...Bu çok güzel bişey öle deilmi...

aramıza hoşgeldğn hocam gerçekten kendisiyle msnde konuştum iyi bit abimiz tekrar seni bu sporda görmek ve tecrübelerinden faydalanmak isterim ve eminimki diğer arkadaşlarda ister fotolarını gördüm videonuda izledim çok iyisin gerçekten sana başarılar dilerim bye bye

Back
Yukarı