• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Nevzat Toka (Milli Vücutcu)

arkadasım oncelikle hoşgeldin emeklarinin boşa gitmemesi ne kadar guzel (bazılarımız yıllarca haksızlığa ugruyoruz cunku) ben resimlerimden gordugum kadarıyla sarterios soleus gastrognemus biceps serratus anterior ve latisusmusdorsi biraz zayıf gozukuyor sakın yanlış anlama sen eksiğini daha iyi bilirsin aynı meslekten oldugumuz için sadece yorum yapıyorum başarıların takdire sayandır kardesim inşallah hak ettiğin yere gelir ve bu kulturunu paylasırsın atrenor ve yazar (ö. erol altunbas)

üstad merhaba uzun zamandır yoksun biraz da diğer konulara yazarsan sevinirim seninle herkonuda bilgi alışverişi yapmalıyız ve tecrübelerini bizimle paylaşmalısın :)

başarıların devamını dilerim

İnşallah bütün sorunların hallolurda devamlı forumda olursun fikirlerini ve tecrübelerini payşlaşmaya olanağımız olur.

abi hoşgeldin

abi hoşgeldin foruma her türlü yardımlarını bekliyoruzz inşallah herşey yoluna girer

kumsuz dedi:
Nevzat ne zaman geliyorsun Türkiye ye .2007 de milli takım secmeleri var.gelirsen görüşelim sevinirim

Merhaba "kumsuz" ismin nedir?
bir de resimlerini sergiledigin bir post var mı? ben bulamadım.
Bi postta attıgın bi linkte Yavuz Oymak'in resimlerini gordum
sen o musun ?

Saygılar

ismim murat kumsuz.baska bir sitede resimlerim var ama yeni resim pek yok.yakında cektiriceğim yeni resimleri.ama istersen mailini ver eski resimlerimden göndereyim sana.

kumsuz dedi:
ismim murat kumsuz.baska bir sitede resimlerim var ama yeni resim pek yok.yakında cektiriceğim yeni resimleri.ama istersen mailini ver eski resimlerimden göndereyim sana.

http://www.haber1.com/haber.asp?id=84236

Benim hocamın (yusuf Yılmaz) 2. oldugu mücadelede 3. olmussunuz.. bulkım 136.5 kilo demistin,z.. yarısma kilonuz ne kadar bu durumda?

Yusuf hocam 96-97 e iniyordu.., Haziran'da bi yarısma var ona hazırlanacaktı..

o yarışmada 99.750 cıktım yarışma tartısına.bu sene bulk sezon da 136 oldum.ama su an dietteyim kilom düştü..bakalım ne kadar da kuruyacağım.bilemiyorum cünki ilk defa bu kadar büyük bir kütle yaptım.malesef yağ yüzdem de yükselmişti.o zorladı biraz.

Yusuf hocayı hatırlıyorum .cok güzel kurumuştu.onu 2002 de de izlemiştim.orda cok daha ii bir formu vardı..e

kumsuz dedi:
o yarışmada 99.750 cıktım yarışma tartısına.bu sene bulk sezon da 136 oldum.ama su an dietteyim kilom düştü..bakalım ne kadar da kuruyacağım.bilemiyorum cünki ilk defa bu kadar büyük bir kütle yaptım.malesef yağ yüzdem de yükselmişti.o zorladı biraz.

Yusuf hocayı hatırlıyorum .cok güzel kurumuştu.onu 2002 de de izlemiştim.orda cok daha ii bir formu vardı..e

Sizler cok önemli sporcularsınız aslına bakılırsa, ama sponsorluk hic gelismedigi icin, gereken ilgiyi goremiyorsunuz.. baya bir ozel soru olacak ama; Hic Growth hormone kullandınız mı?

Back
Yukarı