adamın vücudu süper gerektigi kadar yalnız bi bel 31 cm olamaz![]()
genelde her yerde tüm reklamlarda şu resim kullanılıyor
![]()
videolarda omuzu o kadarda geniş gelmedi bana belkide vardır photoshop belli olmazböyle omuz ve bel olabilir mi ya??? hani bu kadar ince bele bu kadar geniş omuz... yoksa photoshop mu var![]()
videolarda omuzu o kadarda geniş gelmedi bana belkide vardır photoshop belli olmaz
biraz da duruş açısından kaynaklı sanırım ama dediğin gibi bir oynama yapmış olabilirlergenelde arka plan full beyazsa photoshop var demektirama bir fitness modeli ihtiyaç duymaz herhalde.
Şu vücuda bile olumsuz yorum yapanlar oldu ya düşünün artık gerisini) (hayatınızda yapamayacağınız,rüyanıza bile girmeyecek olan vücutlara biraz saygı lütfen
))
Adam gerçekten sporun hakkını vermiş bana göre biraz abartılı dursa çok iyi duruyor.Buna yakın bir vücut yapmak için elimden geleni yapacağım bu spora başlayalı 3 ay oldu niye sporlu yıllara.
Bu arada 1.80 altında boyu olan insanlarda bence body çok iyi durmuyor belli de olmuyor çok fazla.
kollar kaç cm acaba ? 42 gibi falan gösteriyor ama
teşekkürler ilk pozdan anladımBoyu uzun olduğu için kollar olduğundan biraz daha küçük görünüyor;bana kalırsa minimum 44-45 civarında.
Biceps pozu
![]()
1.92 civarında boyu var ve kolları kendini gayet belli ediyor.
![]()