Nick Auger(Fitness/Fashion model)

genelde her yerde tüm reklamlarda şu resim kullanılıyor :)
erkeklerin-estetik-meraki-artiyor_1.jpg

böyle omuz ve bel olabilir mi ya??? hani bu kadar ince bele bu kadar geniş omuz... yoksa photoshop mu var:(

genelde arka plan full beyazsa photoshop var demektir:( ama bir fitness modeli ihtiyaç duymaz herhalde.
biraz da duruş açısından kaynaklı sanırım ama dediğin gibi bir oynama yapmış olabilirler

Ronaldonun Armani reklamı çekimleri aklıma geldi ; öyle uzmanca bir gölge katmışlardı ki tüm hatları çok belirgin şekilde gözüküyordu

oynamada olsa bu yinede adamın iyi vücuda sahip olduğu gerçeğini değiştirmiyor e tabi çekimlerde daha iyi çıkması için bir takım yollara başvuruyorlardır belkide

Şu vücuda bile olumsuz yorum yapanlar oldu ya düşünün artık gerisini :)) (hayatınızda yapamayacağınız,rüyanıza bile girmeyecek olan vücutlara biraz saygı lütfen :)))

Benim nasil bir vücut yapip yapamayacağımı sen belirleyemez , söyleyemez , tahmin edemezsin bu nedenle boş konuşmak yerine EGOnu yenmeni öneririm

Nick Auger gibi isimleri gördükçe gerçekten motive oluyorum keşke Greg Plitt gibi reklamını da iyi yapabilse ya da en azıdnan birkaç video daha koysa gerçekten iyi olurdu kendisi için(tabii benim gibi bu fiziği beğenenler ve motive olmak isteyenler içinde)Neden yapmadığını hâla anlamıyorum.

Spora başlama sebeplerimden biridir kendisi. Hakkında pek şey yazılmamış diğerlerine oranla ölçülerini bilen var mı?

Adam gerçekten sporun hakkını vermiş bana göre biraz abartılı dursa çok iyi duruyor.Buna yakın bir vücut yapmak için elimden geleni yapacağım bu spora başlayalı 3 ay oldu niye sporlu yıllara.
Bu arada 1.80 altında boyu olan insanlarda bence body çok iyi durmuyor belli de olmuyor çok fazla.

Çok saçma bi genelleme bu sporun boyla hiç bir alakası yok.

Son düzenleme:
Bu abimizi face'de bir caps'te tanımıştım baklavaları microsoft girişindeki bayraklara benzediginden dalga geçilmişti :))
Dikkatli bakınca harbiden benziyor :))

Eklentiler

• asdasd.jpg
    asdasd.jpg
    5,9 KB · Görüntüleme: 598
  • ffffff.jpg
    ffffff.jpg
    31,7 KB · Görüntüleme: 539
Boyuna rağmen çok güzel doldurmuş vücudunu yüzüde güzel keşke greg plitt gibi videolar çekse aşırı tanınır bu adamı herkes internetteki supplement reklamlarından biliyor:)

Back
Yukarı