goodfellas9
Üye
Ben de yulafı suyla haşlıyorum.1 çay bardağı yulafı tavaya alıyorum,üzerine 1.5 çay bardağı su döküyorum ve suyunu çekene kadar haşlıyorum.Sonra 200 gram veya 250 gram yoğurdun içine yulafı dökerek karıştırıyorum.Tatlandırmak için tarçın tozu ve kurutulmuş meyveler ekliyorum.Kuru üzüm,kuru kayısı veya kuru erik en çok tercih ettiğim ürünler.Kuru meyveleri küçük küçük doğrayınca daha lezzetli oluyor
Başlarda çok zor geldi,gerçi hala zor geliyor.Artık böyle şeyleri hedefime ulaşmak için bir ARAÇ olarak görüyorum.
Ne tadının bir anlamı kaldı ne de tuzunun.SADECE HAYALLERİMİN BİR ANLAMI VAR...
Hocam güncel formunuz nasıl değişimden memnun musunuz ?