Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
sütle daha güzel, suyla da fena değil ! benimki duble çikolata aromalı, seninkinin aromasını bilmem... gayet rahat içiliyor... ;)

benimkide çikolata,dublemi bilmiyorum :D
sütle çok hoş oluyor hatta bağımlılık yaptı sürekli içesim geliyor asfsada

bu ürün bugün elime geçti daha önce hardline amino 3000 kullanmıştım ama bunun yanında o devede kulak kalır heralde..su anda 5lbs var elimde yanında da nutrex lipo6x'im var bu ikisini kombine ederek yağlanmayı önlemeyi amaçlıyorum bakalım nolucak görücez..

Su ile denedim bu sabah tadı çok kötü :( Ama ben bu spora başladığımdan beri damak tadını bi kenara bıraktım zaten...

hiç kusura bakmasın,sırf biraz daha fzla işe yarıyacak diye süt yerine su kullanıpta tadını bozamam,herkes kendi istediği gibi kullansın

su yerine sütle içmen demek acil protein ihtiyacına cevap vermemesi demektir... ha sen diyorsan ki benim vücudum önemli değil damak tadı benim için daha önemli... o zaman sorun yok... o kadar para verip te ondan en verimli şekilde faydalanmamak pek uygun olmaz sanırım... madem sütle içeceksin kasma kendini antrenmandan sonra, önce, yatarken vb. ne zaman içersen iç aynı etkiyi verecektir... saygılar...

Kakaolusnu sütle karıştırınca nesquikten hic bir farkı yok.hata acaba bana protein tozu die nesquikmi kakaladılar diye bile düşündüm hehe . Etki ve içerik bakımındanda faydalı bi ürün tavsiye ederim şahsen.

Arkadaşlar 2 haftadır kullanıyorum benimki vanilla ice cream tadında. Ben öyle inanılmaz bir fark göremedim bununla beraber l-carnitine de kullanıyorum. Genelde sütle karıştırıyotrum antremandan 1 saat önce bir ölçek içiyorum antrwemandan sonra da 1 ölçek içiyorum o kadar. kilom 98. meyva suyu veya su ile denemedim hiç.

1ölçek opt.whey için

normal yemek kaşığını ;
* normal doldurursanız 4 kaşık
* full (taşacak gibi) doldurursanız 2,7 (yaklaşık 3) kaşık

resimler ekte..

Eklentiler

• DSC00673-1.JPG
    DSC00673-1.JPG
    96,9 KB · Görüntüleme: 473
  • DSC00674-1.JPG
    DSC00674-1.JPG
    91,3 KB · Görüntüleme: 443
Diez ölçekle ilgili sorunum yok ama böyle resim falan görünce emeğe saygı diyip bi teşekkür edim dedim, buton gitmiş.:)

Ellerine sağlık.

Bu arada bu mesajı konudan çıkarıp bence sticky yapmak en mantıklısı.

1ölçek opt.whey için

normal yemek kaşığını ;
* normal doldurursanız 4 kaşık
* full (taşacak gibi) doldurursanız 2,7 (yaklaşık 3) kaşık

resimler ekte..

evet diez çok sağ ol,gerçekten tam istediğim cevabı verdin,bir arkadaş kendi ölçeğinin 1,5 yemek kaşığı tepeleme dek geldiğini söylemişti baya bi fark varmış aslında :)

hiç kusura bakmasın,sırf biraz daha fzla işe yarıyacak diye süt yerine su kullanıpta tadını bozamam,herkes kendi istediği gibi kullansın

Böyle düşünüyorsan normal protein tozu alsaydın keşke.

Whey'e para harcamana gerek yoktu.

Antrenman sonrası sütle içim zaten sindirimi uzatacağı için whey'in whey olmasının bir anlamı kalmıyor.

Bu sporda fedakârlık olmadan en ufak bir başarı bekleme.

Bugün internetten biriken puanlarla 2LBS duble çikolatalı aldım. Siparişin gelmesini bekliyorum şimdi. bakalım gelsin deneyeceğim. Şuan bulgardan aldığım 1 LBS lik GNC kullanıyorum. Optimum gelince farkını göreceğiz :)

Böyle düşünüyorsan normal protein tozu alsaydın keşke.

Whey'e para harcamana gerek yoktu.

Antrenman sonrası sütle içim zaten sindirimi uzatacağı için whey'in whey olmasının bir anlamı kalmıyor.

Bu sporda fedakârlık olmadan en ufak bir başarı bekleme.

ben 2 ay geçmesine rağmen oldukça ilerlediğimi düşünüyorum,ölçülerimde gözle görülür farklılıklar var,fakat illaha suyla iç diyosanız birde suyla deneyim bakalım farkedecekmi,sırf meraktan.

yardım ltfnn

arkadaslarr bu form'u yapan kardeslerime simdiden çok tesekkur ederimm..

sorum su olucakk : bende bugun optimum nutrition %100 whey aldım ve bunu yanında weider amino 2200 aldım bu ikisini 7 ay boyunca kombine bir sekilde kullanıcam önerilen sekillerde kullanıcam ve antreman programım piramit yani örnek bench press ( 1.set 10 tekrar 30 kg , 2.set 10 tekrar 40 kg , 3.set 10 tekrar 50 kg ) seklinde bölgesel çalısma yapıyorum hergun ayrı bölge 7 ayda nekadar bi etki olr yani kaslardakii buyume ne sekilde olr vucut tamamen sekil alırmı bi cvp yazarsanız çok mutlu olurum simdiden tesekkurler....

bu senin genetiğin, beslenmen, dinlenmen gibi birçok konu ile bağlantılı olduğu için kişiye göre değişir. bu konuyu burada değil de üye fotoları bölümünde fotoğrafların, beslenme şeklin, dinlenme süren, antrenman saatlerin, yaşın, boyun, kilon, vücut ölçülerin vb. bilgileri ekleyerek açarsan sanırım daha kolay yardım alırsın...
saygılar!

Su içtiğinde bir fark göremezsin.

Ama daha yararlıdır, bunu bilirsin.

Sen whey'in etkisini ortadan kaldırıyorsun. Sindirimi uzatıyorsun.

Whey alındıktan 40-60 dakika sonra kanda en yüksek seviyede görülür.

Sütle içimi bunu artırıyor.

Eğer uzun süre suyla içmeye devam edersen etkiyi belki o zaman görebilirsin.

Ama 1 kg aldığın tozda uzun süreli bir kullanım söz konusu olmaz.

bugün hocama sordum,süt ile iç tadı daha iyi olur dedi,üstelik suyla daha faydalı oldugunu söylediğimde saçmalık dedi

bugün hocama sordum,süt ile iç tadı daha iyi olur dedi,üstelik suyla daha faydalı oldugunu söylediğimde saçmalık dedi
Hocanızdan bir şey öğrendiğinizde söylediği şeyin nedenlerini de sormanızı rica ederim.
Eğer hocanız iddiasının arkadasında duramıyorsa, forumumuza, hatta mümkünse ilgili başlıklara yönlendirmenizi rica ederim
Öğrenmenin ve bilginin yaşı yoktur.

Hocanızın diplaması veya sertifikası var mı, yoksa kendini geliştirmek için neler yapmış, onu da öğrenmeniz uzun vadede sizin gelişiminiz ve spordan beklentilerinizin karşılanması adına son derece önemli bana kalırsa.

Back
Yukarı