Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
ya hocam ben aranıza yeni katılanlardanım, 1,83 boy 70 kilom var.. benim için weider premium whey mi yoksa optimum %100 whey mi daha iyi olur acaba ? almanyadan getirtecegim şimdi, hangisini getirteyim ? birde Weider Liquid Mega Forte alayım mı ? 4 aydır çalışıyorum, göbegim var omuzlarım zayıf ve agır basamıyorum benc de bile 50 kg da kaldım, ne tavsiye ederisiniz? şimdiden teşekkür ederim

bugün hocama sordum,süt ile iç tadı daha iyi olur dedi,üstelik suyla daha faydalı oldugunu söylediğimde saçmalık dedi

hocana sorsaydın keşke, hocam tadı mı daha önemli yoksa etkisi mi diye? farkındaysan buradaki yorumların %99'u bilimsel açıklamalara dayanıyor, whey'in emilimi ve etkisinden bahsediyoruz... eğer sen diyorsan ki emilim süresini önemsemiyorum, o zaman "Neden whey?" kullanıyorsun diye sorarım ben sana... git normal protein tozu al... ne ile içersen iç sorun yok... evet sütle tadı harika... ben de denedim, suyla da zor içiliyor hatta bir defa kustum (afedersiniz) ama yapacak bişey yok, fedakar olmak lazım...

arkadaşlar kafam karıştı şimdi
kimisi süt ile daha etkili diyor. kimisi süt ile daha geç aktif etkisi ortaya çıkar diyo. su ile içildiğinde daha etkili diyor. doğrusu nedir acaba?
teşşekkürler

idman sonrasi kana cabuk karismasi icin su veya meyva suyu ile tuketin.

hocana sorsaydın keşke, hocam tadı mı daha önemli yoksa etkisi mi diye? farkındaysan buradaki yorumların %99'u bilimsel açıklamalara dayanıyor, whey'in emilimi ve etkisinden bahsediyoruz... eğer sen diyorsan ki emilim süresini önemsemiyorum, o zaman "Neden whey?" kullanıyorsun diye sorarım ben sana... git normal protein tozu al... ne ile içersen iç sorun yok... evet sütle tadı harika... ben de denedim, suyla da zor içiliyor hatta bir defa kustum (afedersiniz) ama yapacak bişey yok, fedakar olmak lazım...

Siz eğer optimum whey double rich chocolate aromasını suyla beğenmiyorsanız body de işiniz gerçekten zor.

Çünkü bu suyla tadı neredeyse en güzel proteinlerden biri.

Zaman geçtikçe tada bağımlılık azalıyor.

Bana suyla bile harika geliyor tadı mesela:D

Ayrıca purulence, daha önce defalarca forumda tartışılmış, yazılıp çizilmiş bir konuda bu kadar diretmeni anlayamıyorum.

Yazmadan önce arama yap, yazılanları oku.

https://www.youtube.com/watch?v=vcWIAt6pqLc

Ronnie Coleman post workout öğünü!

Acaba neden sütle içmek yerine protein tozunu suya karıştırıp içine nesquik atıyor?

Hocanın her dediğine inanma!

Bir sorgula önce!

İçtiğin protein tozunun tavsiye edilen kullanım şeklinde " with water, nonfat milk or favourite beverage" yazıyor.

Farkındaysan bir sıralama yapmış. İlk su, sonra süt, sonra başka bir içecek.

Eğer bu kadar önemli olmasa için bişeyle der yazar geçerlerdi heralde.

Biraz araştır ve ondan sonra bir kaynağa dayandırabiliyorsan tartışalım.

İyi sporlar.

Almanyadan olacağı için weider ürünleri getirt hem daha ucuz olur. Mega forte ve premium whey güzel bi kombinasyon olur. Ama bu başlıkta daha fazla bu konudan bahsetmesek iyi olur...

Eğer ebay.de'den aldırabiliyorsan ON Whey 10 lbs 90 euroya bulabilirsin.

Almanya'da bir sürü yerli firma olmasına rağmen fiyatları Amerika'dan ithal supplementlardan genelde pahalı.

49 euroya ON Whey 5 lbs alabiliyorken 5 lbs Weider Premium 53 euro.

Anlamak mümkün değil ama Alman supplement firmaları Amerika'dan ithal mallardan genelde pahalı.

Ozleyis doğru bir mantık kurmuşsun; fakat malesef düşündüğün gibi değil.

Almanya'da supplement alabileceğin en ucuz yer ebay.de'dir. Bunun da altını çizeyim.

İyi sporlar.

arkadaşlar selam,

3 aydır bd yapıyorum ve geçen hafta optimum gold standart protein tozu aldım. Hocam spordan sonra 250 -300 ml suya 24 gr. toz içmem gerektiğini söyledi. Yaklaşık olarak kaç kaçık 24 gr. toza denk gelir? yardımcı olur musunuz?

Kutunun içerisinden çıkan ölçek ile 1 ölçek 24gr protein içeriyor.

arkadaşlar selam,

3 aydır bd yapıyorum ve geçen hafta optimum gold standart protein tozu aldım. Hocam spordan sonra 250 -300 ml suya 24 gr. toz içmem gerektiğini söyledi. Yaklaşık olarak kaç kaçık 24 gr. toza denk gelir? yardımcı olur musunuz?

24 gram iç dediyse yanlış söylemiş.

O bir ölçeğinde 24 gram protein olduğundan öyle demiştir.

Arkadaş da söylemiş zaten.

1 ölçek içeceksin.

kutu içinden ölçek çıkmadı arkadaşım
Kutunun içerisini çatal veya kaşık ile karıştır ölçek oralarda biryerde o şekilde bulabilirsin, ben öyle yapmıştım.

Dostum kutunun içini güzel karıştır ölçeği çıkar. Yoksa da. 3 dolu yemek kaşığı 1 ölçek yapar. tabi yemek kaşığından yemek kaşığına da fark eder... mesela benim evdeki kaşık büyük 2 tam dolu kaşık 1ölçek yapıyo

1ölçek opt.whey için

normal yemek kaşığını ;
* normal doldurursanız 4 kaşık
* full (taşacak gibi) doldurursanız 2,7 (yaklaşık 3) kaşık

resimler ekte..

fthcnr biz şu anda bu konunun 47. sayfasındayız, ve bu açıklama da 45. sayfasında yer alıyor... baktım göremediğim dediğin aslında bakmadığın açıklama yani...

duble çikolatalı sı akşam kargoya verilmiş sabah elime ulaşacak. GNCyi bitirince buna başlayacağım bakalım tadı nasıl

Back
Yukarı