tadı gayet güzel, gönlün rahat olsun... nesquik gibi aynı...
ürün bu sabah geldi, kutu beklediğimden daha büyükmüş gözüme kocaman geldi (2LBS), ben GNC almıştım ilk bulgar dan akşamları spordan sonra içiyordum. Şimdi sabah da içmeye başlayacağım nede olsa toz elimde şuan bol bol vardenemek için sabırsızlanıyorum. üresindeki son kullanma tarhi 04/10
açıkçası 47 sayfanın tamamını okumadım ancak
https://www.supplementler.com/shop/...-Nutrition-100-Whey-Protein-943-Gr-2-LBS.html bu ürün burda tartışmaya açılmış olan ürün ise bir kaç sorum olacak.Bazı arkadaşlar çok gaz yapıyor yazmışlar bu doğru mudur ? weider whey proteinle karşılaştırırsak aralarında çok bir fark var mıdır hangisi daha iyidir ? beslenme bölümünde başlık aşmıştım bilgilerim var bana hangisini önerirsiniz lütfen yardım ediniz.
whey"i idmana giderken yanımda içime hazır olarak götürüyorum..2 saat sonra içtiğimde özelliğini kaybetmiş olur mu ?
optimum tamam çok satılan kaliteli bir marka ama keşke almasaydım diyorum şuanda çünkü tadı daha doğrusu kokusu çok kötü. ayrıca suyla içen arkadaşlara diyebileceğim tek şey var sizde ne imde var arkadaşlar.İlk denemem de su ile içtim daha doğrusu yarısında kaldı midem bulandı akşama kadar akla karayı seçtim kusmamak için. Ömrümde böyle iğrenç kokulu bişey içmemiştim.Ama body için fedakarlık falan diyip bugn bi daha denedim. Tabiki suyla değil.Sütle yarım ölçek olarak içtim yanlız burnumu tıkarayarak içebildim
aroması nesquik gibi ona itirazım yok ama iğrenç bi kokusu var bence bunu çözmeleri lazım ya yok edecekler yada tam çikolata kokusu olacak.1kglik kutuyu nasıl bitireceğim diye daha şimdiden düşünmeye başladım
kafa_