Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
tadı gayet güzel, gönlün rahat olsun... nesquik gibi aynı...

ürün bu sabah geldi, kutu beklediğimden daha büyükmüş gözüme kocaman geldi (2LBS), ben GNC almıştım ilk bulgar dan akşamları spordan sonra içiyordum. Şimdi sabah da içmeye başlayacağım nede olsa toz elimde şuan bol bol var :) denemek için sabırsızlanıyorum. üresindeki son kullanma tarhi 04/10

ürün bu sabah geldi, kutu beklediğimden daha büyükmüş gözüme kocaman geldi (2LBS), ben GNC almıştım ilk bulgar dan akşamları spordan sonra içiyordum. Şimdi sabah da içmeye başlayacağım nede olsa toz elimde şuan bol bol var :) denemek için sabırsızlanıyorum. üresindeki son kullanma tarhi 04/10

Bol dediğin toz sabah akşam 1 ölçek kullanımla sana 16-17 gün gider. Eğer sabahları iyi besleniyorsan sadece antrenman sonrası kullan.

açıkçası 47 sayfanın tamamını okumadım ancak
https://www.supplementler.com/shop/...-Nutrition-100-Whey-Protein-943-Gr-2-LBS.html bu ürün burda tartışmaya açılmış olan ürün ise bir kaç sorum olacak.Bazı arkadaşlar çok gaz yapıyor yazmışlar bu doğru mudur ? weider whey proteinle karşılaştırırsak aralarında çok bir fark var mıdır hangisi daha iyidir ? beslenme bölümünde başlık aşmıştım bilgilerim var bana hangisini önerirsiniz lütfen yardım ediniz.

açıkçası 47 sayfanın tamamını okumadım ancak
https://www.supplementler.com/shop/...-Nutrition-100-Whey-Protein-943-Gr-2-LBS.html bu ürün burda tartışmaya açılmış olan ürün ise bir kaç sorum olacak.Bazı arkadaşlar çok gaz yapıyor yazmışlar bu doğru mudur ? weider whey proteinle karşılaştırırsak aralarında çok bir fark var mıdır hangisi daha iyidir ? beslenme bölümünde başlık aşmıştım bilgilerim var bana hangisini önerirsiniz lütfen yardım ediniz.

Weider'le karşılaştıramam, çünkü kullanmadım; fakat sana gaz konusunda 1 2 şey söyleyebilirim.

Protein ister whey ister şu ister bu olsun, yapısı çok değişmez.

Hiçbir protein gaz yapma olayının farklılık göstereceğini düşünmüyorum açıkçası.

Bugüne kadar kullandıklarım arasında böyle bir fark göremedim.

Gaz problemi yaşamak istemiyorsan sütle içme.

Bunun dışında sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Gaz olayı proteinlerin genel özelliğidir, tozla ilişkilendirilemez.

Benim deneyimim sütle içince sütünde etkisi çok oluyor gaz olayında, bu yüzden su ile karıştırıp içiyorum gaz yok denecek kadar az oluyor. yani normal anormal bi durum yok ;)

teşekkürler bu ürünü almaya karar verdim ancak 90 tl ye düşmüş supplementler.com 'da ancak sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim:D 100 tl altındaki ürünleri alırken kapıda ödeme yapılmıyormuş.Aynı siteden bana önerebileceğiniz max 40 tl fiyatında ürünler varsa söylermisiniz çok kararsız kalmış durumdayım lütfen yardım edin :D imzamda bilgilerimin yer aldığı link yazıyor.

Harika bir üründür.benimde uzun süre kullandiğim bir markadir.çok faydasini gördüm gerçekten.en sevdiğim yani su ya da sütte çabucak çözünmesi ve hiç tortu kalmamasi.bu yönden rakipsiz bir wheydir.gözü kapali alinabilir.bu aralar fiyatida düştü yaninda shaker hediyeside veriyolar.kaçirmayin derim.

bende yeni 5 lbs delicious strawberry aldım ancak daha yeni başladığım için bir ay sonra kullanmaya başlayacam nasıl saklayabilirim buzdolabı şartmı yoksa oda sıcaklığında da durabilir mi

buzdolabına cok da gerek yok, mevsim itibariyle oda sıcaklıgı da yeterlidir..1 aydan bi şey olmaz...ben kullanma tarihi 6 ay önce biten gainer kullanıyorum :) ama arkadasın odası yaz kız serin oldugu için, ayrıca da hiç acılmadıgı için sorun yok...

bir de süt mü, su mu diyorlar sayfalarca...whey'in özelliği kana cabuk karışması oldugundan suyla ya da meyve suyuyla öneriliyor... ben suyla içemiyorum çünk tadı berbat oluyor..o yuzden vişne elma ya da uzum suyuyla kullanıyorum gayet güzel oluyor....bunlar da su kadar olmasa da yine de kısa sürede kana karışan içecekler...

ama benim aklıma şu soru da gelmiyor değil.. tamam süt kana geç karışıyor da bu wheyin kana karısmasını nasıl yavaşlatıyor merak ediyorum...yani sutle de alsan suyla da ya da meyve suyuyla, wheyin kana karısma suresi bana değişmiyor gibi geliyor...yani atıyorum wheyin kana karışma süresi 20 dk olsun....suyun 10 meyve suyunun 20 dk sütün de 1 saat olsun... sütle almışsan süt bir saatte kana karışırken whey 20 dk karısırmış gibi geliyor...ama ben bunların eğitimin almadım..bu sadece benim aklıma gelen bir sey...belki yanlıştır belki dogru... ben meyve suyuyla içiyorum..tadı suyla oldugundan cok cok cok daha iyidir...

sütün içinde bulunan casein proteini yavaş emilimli bir proteindir.bu protein wheyle birleştiği zaman emilimi vucutta yavaş olur.yani antremandan sonra suyla.gece yatarken sütle içmenizi öneririm.

salona başlayalı 1 ay oldu. 2 gün önce aldığım GNC (çilek aromalı) bitti Optimum kullanmaya başladım. 2 sini kıyaslayacak olursam:
GNC çok köpürüyordu mixer de.
Optimumu daha tatsız geldi bana, GNC de çilek tadını epey alıyordum,
Optimum GNC ye göre hiç köpürmüyor neredeyse önce bi köpürüyor sonra pıt pı kabarcıklar sönüyor az biraz kalıyor.
Birde 1 şey dikkatimi çekti. GNC de ve Optimumda mixer de yapınca daha iyi oluyor tadı, shaker ile yapınca neredeyse içemiyordum berbat geldi tadı. Şuan için gözlemlerim bunlar :)

Son düzenleme:
optimum tamam çok satılan kaliteli bir marka ama keşke almasaydım diyorum şuanda çünkü tadı daha doğrusu kokusu çok kötü:(. ayrıca suyla içen arkadaşlara diyebileceğim tek şey var sizde ne imde var arkadaşlar.İlk denemem de su ile içtim daha doğrusu yarısında kaldı midem bulandı akşama kadar akla karayı seçtim kusmamak için. Ömrümde böyle iğrenç kokulu bişey içmemiştim.Ama body için fedakarlık falan diyip bugn bi daha denedim. Tabiki suyla değil.Sütle yarım ölçek olarak içtim yanlız burnumu tıkarayarak içebildim:D aroması nesquik gibi ona itirazım yok ama iğrenç bi kokusu var bence bunu çözmeleri lazım ya yok edecekler yada tam çikolata kokusu olacak.1kglik kutuyu nasıl bitireceğim diye daha şimdiden düşünmeye başladım:(kafa_

Ceza bu konuda sana katılıyorum kutuyu açınca bi koklayım dedim aklımdan ilk geçen " bu nedir böyle nasıl içeceğim" oldu :(

dediğiniz gibi bir tiksinme vs. olmadı bende hiç koksu ve tadı gayet düzgün içilmeycek bir değil öyle adamı kusturacak bir şey hiç değil
çilkelisi var bende dediğim gibi suylada sütlede tadı normal

optimum tamam çok satılan kaliteli bir marka ama keşke almasaydım diyorum şuanda çünkü tadı daha doğrusu kokusu çok kötü:(. ayrıca suyla içen arkadaşlara diyebileceğim tek şey var sizde ne imde var arkadaşlar.İlk denemem de su ile içtim daha doğrusu yarısında kaldı midem bulandı akşama kadar akla karayı seçtim kusmamak için. Ömrümde böyle iğrenç kokulu bişey içmemiştim.Ama body için fedakarlık falan diyip bugn bi daha denedim. Tabiki suyla değil.Sütle yarım ölçek olarak içtim yanlız burnumu tıkarayarak içebildim:D aroması nesquik gibi ona itirazım yok ama iğrenç bi kokusu var bence bunu çözmeleri lazım ya yok edecekler yada tam çikolata kokusu olacak.1kglik kutuyu nasıl bitireceğim diye daha şimdiden düşünmeye başladım:(kafa_

Bu mesajdan çıkan sonuç tadlar ve zevkler kişiden kişiye değişir.

Ben suyla bayıla bayıla içiyorum ve 5 kg'luk paketin ağzını açınca buram buram çikolata kokusu sarıyor odayı.

İğrenç hiçbir koku almadım ben.

Sana yanlışsın demiyorum, dediğim gibi bunlar göreceli kavramlar.

Tek tavsiyem, kendini zorla alış.

Sana kesin olarak söyleyebilirim ki, Optimum gibi bir tozun kokusundan tiksiniyorsan, suyla içemiyorsan bu sporda başarılı olman mümkün değil.

Bu kadar kesin konuşuyorum, çünkü bunları yapamıyorsan diyet yapamazsın, lezzetten vazgeçemezsin. Beslenme bu işin yarısı ve olmazsa olmazı.

Optimum piyasadaki en lezzetli protein tozları arasında ilk 3'tedir.

Buna rağmen sorun yaşıyorsan kendini bu konuda biraz zorla.

Başlarda zordur; ama alışırsın.

İyi sporlar.

arkadaşlar benim spor salonunda eve gitmem 30-40 dakikayı buluyor.Evde hazırlayıp içiyorum protein tozunu.Bu geçen süre optimumdan sağlayacagım faydanın azalmasına neden olur mu?Yoksa spor salonuna gitmeden hazırlayıp antremandan hemen sonra mı içmeliyim?

Back
Yukarı