Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar benim spor salonunda eve gitmem 30-40 dakikayı buluyor.Evde hazırlayıp içiyorum protein tozunu.Bu geçen süre optimumdan sağlayacagım faydanın azalmasına neden olur mu?Yoksa spor salonuna gitmeden hazırlayıp antremandan hemen sonra mı içmeliyim?

Fazla bir problem teşkil etmiyor. Zaten antrenman sonra 30 dk içinde tüketmek gerekiyor.

Fakat evde hazırlayıp içine biraz da basit şeker ekleyerek spordan hemen sonra içmen daha faydalık olacaktır.

Antrenmandan hemen sonra içmeyle yarım saat sonra içmenin farkını gözle göremezsin; fakat uzun vadede etkilerinin olacağına inanıyorum. Yarattığı büyük bir fark yok; ama burun farkları birikip toplandığında büyük bir sonuç çıkıyor ortaya.

Bizim işimiz yararlı etkileri optimize etmek.

Basit şekerle alman da ayrıca etkili olacaktır diye düşünüyorum.

İyi sporlar.

Bu mesajdan çıkan sonuç tadlar ve zevkler kişiden kişiye değişir.

Ben suyla bayıla bayıla içiyorum ve 5 kg'luk paketin ağzını açınca buram buram çikolata kokusu sarıyor odayı.

İğrenç hiçbir koku almadım ben.

Sana yanlışsın demiyorum, dediğim gibi bunlar göreceli kavramlar.

Tek tavsiyem, kendini zorla alış.

Sana kesin olarak söyleyebilirim ki, Optimum gibi bir tozun kokusundan tiksiniyorsan, suyla içemiyorsan bu sporda başarılı olman mümkün değil.

Bu kadar kesin konuşuyorum, çünkü bunları yapamıyorsan diyet yapamazsın, lezzetten vazgeçemezsin. Beslenme bu işin yarısı ve olmazsa olmazı.

Optimum piyasadaki en lezzetli protein tozları arasında ilk 3'tedir.

Buna rağmen sorun yaşıyorsan kendini bu konuda biraz zorla.

Başlarda zordur; ama alışırsın.

İyi sporlar.

öyle yapıyorum zaten.Farkındayım bir şekilde whey protein alarak günlük ihtiyacımı karşılamak zorundaym.Kendimi göre çare buldum:D Sabahları 1 ölçek olarak kullanmayı düşünüyordum.Şimdi sabah akşam yarım ölçek kullanıyorum.Suyla değil ılık sütle beraber içiyorum.Kokusunu duymamak için de mandal yöndemini kullanıyorum:D Türk aklı işte başka yapacak bişey yok.Bölye böyle bitireceğim kutuyu sonrada çileklisini denemeyi düşünüyorum.Belki onun tadı daha güzeldir.
Anreman öncesi ve sonrası zaten hardline amino 9000 kullanıyorum gayet iyi performans sağlıyor.Yani en azından psikolojik açıdan ben öyle düşünüyorum çünkü daha 2 antreman oldu kullanmaya başlayalı:D Emin ol bu sporda başarılı olmak için sınırlarımı zorluyorum yakında resim de ekleyeceğim o zmn eksik gördüğüm yönlerimi belirt lütfen sleepy arkadaşım.

"lbs" ağırlık ölçü birimidir. 5 lbs = 2300 gr. civarında bi ağırlığa tekabül ediyor...

tadına alıştım artık normal tatsız geliyor, içimi GNC nin çilek aromalası kadar iyi olmasada kötü değil hafif neskuik gibi ;)

Bende yeni kullanmaya başladım.Tadı bencede güzel :)

sabah yarım ölçek sütle antreman sonrası yarım ölçek vişne suyu ile (umarım doğru yapıyorumdur)

hatta bi arkadaşıma da verdim bi ölcek bu ne böyle dedi bayıldı kendi markasını bırakıp Optimum almış oda :)

bu arada antreman olmayan günlerde nasıl kullanmalıyım kafama takıldı da

ben her gün içinden çıkan ölçekle 1 tane azına kadar dolu vaziyette koyup 450ml su ile karıştırıyorum. bu işlemi sabah kalkınca ve akşam antremandan sonra uyguluyorum. Yani sabah 1 ölçek, akşam 1 ölçek.
Spora Pazartesi,salı,perşembe,cuma gidiyorum. Diğer günlerde aynı işleme devam ediyorum.
Dinlenme gününde evde biraz şınav ve mekik çekiyorum.

arkadaşlar bu ürünün ortalama piyasa fiyatı nedir şuan ? nakit olarak..

almayı düşünüyorum, kazıklanamayalım =)

arkadaslar bende aldım urunu bugun fakat spordan sora kullan dıyen var spordan 3 saat once kullan dıyen var ne yapmalıyım bunun faydalarını gormem ıcın tam kullanımı nedırr??
bide bu urun benı kılo aldırmaz dmı :)

arkadaslar bende aldım urunu bugun fakat spordan sora kullan dıyen var spordan 3 saat once kullan dıyen var ne yapmalıyım bunun faydalarını gormem ıcın tam kullanımı nedırr??
bide bu urun benı kılo aldırmaz dmı :)

Hangi aklı selim sana spordan sonra kullan demiş bilmiyorum; fakat whey, alındıktan 40-60 dakika sonra kanda en yüksek değerine çıkar.

Sor bakalım o arkadaşa vücut kalan 1,5-2 saat boyunca kendini nasıl besleyecekmiş antrenmandan önce?

Sen antrenmandan sonra al. Wheyin kullanım zamanı, acil protein ihtiyacın olduğu zamanlardır.

Hangi aklı selim sana spordan sonra kullan demiş bilmiyorum; fakat whey, alındıktan 40-60 dakika sonra kanda en yüksek değerine çıkar.

Sor bakalım o arkadaşa vücut kalan 1,5-2 saat boyunca kendini nasıl besleyecekmiş antrenmandan önce?

Sen antrenmandan sonra al. Wheyin kullanım zamanı, acil protein ihtiyacın olduğu zamanlardır.

gunluk kullanım kac kez olmalıdır pekı

gunluk kullanım kac kez olmalıdır pekı

Bir sınır yok. Eğer biraz düşünürsen kendin de bulabilirsin.

" Whey, acil protein ihtiyacı olduğu zamanlarda kullanılır."

Aciliyet sabah olur, antrenman sonrası olur. Whey asla tek başına bir öğün olmaz, çünkü kanda çok kalmaz.

Sabah iyi bir kahvaltı yapıyorsan, Türkiye gibi bir yerde whey i sabah içmek israftır.

Antrenman sonrası 1 ölçeğin yeteceği kanaatindeyim.

ayrıca yatmadan önce alınması da çok önemli.Özellikle sütle karıştırarak alınmasını tavsiye ederim.Çünkü süt bildiğiniz gibi casein proteindir ve kana geç karışır.Whey proteini sütle beraber yatmadan önce alırsanız gece boyu emilim olur.Ayrıca kaslarımızda gece yatarken salgılanan endorfin hormonu ile geliştiğini düşünürsek yatmadan önce whey süt karışımı iyi bir gelişme için bence çok önemlidir.

ayrıca yatmadan önce alınması da çok önemli.Özellikle sütle karıştırarak alınmasını tavsiye ederim.Çünkü süt bildiğiniz gibi casein proteindir ve kana geç karışır.Whey proteini sütle beraber yatmadan önce alırsanız gece boyu emilim olur.Ayrıca kaslarımızda gece yatarken salgılanan endorfin hormonu ile geliştiğini düşünürsek yatmadan önce whey süt karışımı iyi bir gelişme için bence çok önemlidir.

Yatmadan önce süte whey karıştırmak israftan başka birşey değildir.

Senin dediğin gibi "Whey proteini sütle beraber yatmadan önce alırsanız gece boyu emilim olur." durumunun olması için proteinin kimyasal bir işlemle whey'den casein'e dönüşmesi lazım.

Whey'in gece yatmadan önceki öğünde yeri yoktur.

sleepy'e katılıyorum... yatmadan önce sütü sade içmek daha mantıklı... arkadaşlar yatmadan önce bence en iyi beslenme şekli bir tabak lor peyniridir... "lor peyniri" tam bir protein deposu ve çok ekonomik migrostan 1 kg. ını 3, 3,5 tl arasında alıyorum... ve her gece yatmadan önce bir tabak yiyorum...

Yatmadan önce süte whey karıştırmak israftan başka birşey değildir.

Senin dediğin gibi "Whey proteini sütle beraber yatmadan önce alırsanız gece boyu emilim olur." durumunun olması için proteinin kimyasal bir işlemle whey'den casein'e dönüşmesi lazım.

Whey'in gece yatmadan önceki öğünde yeri yoktur.

sütle beraber alındığı için geç sindiriliyor dedim.Forumda biraz arama yaparsan dediklerimin yalan olmadığını anlarsın.Ayrıca neye dayanarak israftan başka şey olmadığını iddaaa ediyorsun.Denemesini yaptın mı ? Senin lafına bakıpta hareket edebilecek bodyciler olabilir biraz daha tutarlı konuş lütfen bir şeyi söylüyorsan denemesini yapıp yapmadığını söyle veya bir kaynağı örnek gösterr.

Back
Yukarı