Nerden aldın onu belirtsen daha iyi olmaz mı? Neye göre kıyas yapacağız?
gittigidiyor dan aldım.
Nerden aldın onu belirtsen daha iyi olmaz mı? Neye göre kıyas yapacağız?
Arkadaslar hep bahsediyoruz , supplementellar destek icindir kesinlikle ogunlerin yerini tutamaz diye , benim problemim ise gun icindeki beslenmemin cok kotu olmasi ,yurtdisindayim ve saat 6:00 kalkiorum mesaim 7:00 basliyor,
gun boyu abuk subuk biskuvilerle besleniyorum , sirketteki yemekler cok yagli ve tad olarak igrenc olduklari icin yemiyorum , bazen tost vs tarzi seyler yapip geliorum.
Daha oncede 8 ay kadar yaptim bu sporu ve talihsiz bir kazadan dolayi ara verdim , simdi ise supplementel kullanmak istiyorum , bunun en onemli sebebi ise cok kotu bir beslenme bicimim olmasi , ancak aksam dogru duzgun yemek yeme sansim oluyor malesef , sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?
Kimyasal yapısı bozulmadığı sürece ürünün verimi düşmez, sadece içim rahatlığı bozulur.benim bir sorum olacak
Ben kaşıkla karıştırıyorum 1 dakika kadar. Hatta içerken aralarda bile karıştırıyorum
Ama bazen ağzıma toz geliyor burrda sıkıntı olur mu? Üründen aldıgım verim düşer mi
+Arkadadlar bu %10 luk kolestrol orani yukse degil mi ? Ilerde kalp damar sikintisina yol acabilirmi acaba ?Arastirdigim kadariyla en yuksek kolestrol oranina sahipmis bu urun. sizin dusunceleriniz nelerdir ?
Cholesterol 30mg 10%