Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
vallahi arkadaşlar 1 aydır kullanıyorum,izlenimlerime gelcek olursak..

antreman sonrası alımlarda vücudu dengelediğini düşünüyorum,normalde bayılcak gibi oluyordum biraz olsun düzeltti dengemi.onun haricinde kas kütlesine pek bir artısını göremedim açıkcası ama benim beslenme düzenimde pek iyi değil,doğru düzgün yiyemiyorum.bende gaz falan yapmadı fakat,cildimde aşırı yağlanma ve bacak,kollarda,suratta sivilce,pütürlenme tarzında kırmızılıklar oluşturdu.buna rağmen iyi bir ürün gibi,bir protein tozundan mucize beklemekte yanlış olur sanırım.

Tavsiyeleriniz

Arkadaslar hep bahsediyoruz , supplementellar destek icindir kesinlikle ogunlerin yerini tutamaz diye , benim problemim ise gun icindeki beslenmemin cok kotu olmasi ,yurtdisindayim ve saat 6:00 kalkiorum mesaim 7:00 basliyor,
gun boyu abuk subuk biskuvilerle besleniyorum , sirketteki yemekler cok yagli ve tad olarak igrenc olduklari icin yemiyorum , bazen tost vs tarzi seyler yapip geliorum.

Daha oncede 8 ay kadar yaptim bu sporu ve talihsiz bir kazadan dolayi ara verdim , simdi ise supplementel kullanmak istiyorum , bunun en onemli sebebi ise cok kotu bir beslenme bicimim olmasi , ancak aksam dogru duzgun yemek yeme sansim oluyor malesef , sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Arkadaslar hep bahsediyoruz , supplementellar destek icindir kesinlikle ogunlerin yerini tutamaz diye , benim problemim ise gun icindeki beslenmemin cok kotu olmasi ,yurtdisindayim ve saat 6:00 kalkiorum mesaim 7:00 basliyor,
gun boyu abuk subuk biskuvilerle besleniyorum , sirketteki yemekler cok yagli ve tad olarak igrenc olduklari icin yemiyorum , bazen tost vs tarzi seyler yapip geliorum.

Daha oncede 8 ay kadar yaptim bu sporu ve talihsiz bir kazadan dolayi ara verdim , simdi ise supplementel kullanmak istiyorum , bunun en onemli sebebi ise cok kotu bir beslenme bicimim olmasi , ancak aksam dogru duzgun yemek yeme sansim oluyor malesef , sizin tavsiyeleriniz nelerdir ?

Protein barları iş ortamı için ideal. Protein bisküvileri de var. Ama eğer kahvaltıyı evde yapıyorsanız iş yerinde en azından 1 öğün yapmanız gerektiğini düşünüyorum. Ara öğünler yerine ise protein barı ya da protein bisküvileri yiyebilirsiniz.

Nereden Alinir ?

Mt tesekkurler cevabin icin , protein barlari ve biskuvileri iyi secim olabilir , aldigim biskuvilerin en azindan digestive olmasina dikkat ediyorum ,

Optimum Whey kullananlarida okudum , Nitrotech Hardcore u da , 2 si arasinda kaldim acikcasi , 2 sininde gayet kaliteli urunler oldugu soyleniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim bir sorum olacak

Ben kaşıkla karıştırıyorum 1 dakika kadar. Hatta içerken aralarda bile karıştırıyorum

Ama bazen ağzıma toz geliyor burrda sıkıntı olur mu? Üründen aldıgım verim düşer mi

benim bir sorum olacak

Ben kaşıkla karıştırıyorum 1 dakika kadar. Hatta içerken aralarda bile karıştırıyorum

Ama bazen ağzıma toz geliyor burrda sıkıntı olur mu? Üründen aldıgım verim düşer mi
Kimyasal yapısı bozulmadığı sürece ürünün verimi düşmez, sadece içim rahatlığı bozulur.
(Bazılarının midesi kaldırmıyor topaklanma yapınca)

genelde üzüm suyuyla karıştırıorum antremandan sonra , bi marka var onunla karıştırdıgım zaman acayip köpürüyo ama farklı bi üzüm suyunda o kadar köpürmüyo, en az köpürme su ile karıştırdıgım zaman oluyor

Güzel ürün memnunum ilk kez protein tozu kullanıyor sayılırım diyet döneminde bir deneyim dedim . sabah kalkar kalkmaz ve antremandan sonra üzüm suyuyla alıyorum hacim döneminde katkısının daha fazla olcagı düşüncesindeyim. seneyede öyle deniyecem.

Optimum Kolestrol Orani

Arkadadlar bu %10 luk kolestrol orani yukse degil mi ? Ilerde kalp damar sikintisina yol acabilirmi acaba ?Arastirdigim kadariyla en yuksek kolestrol oranina sahipmis bu urun. sizin dusunceleriniz nelerdir ?

Cholesterol 30mg 10%

Gerci yumurtaya baktigimiz da bu cok masum kaliyor ...

Günlük 2000 kalorilik bir diyet baz alınarak yapılan hesaplamada:
Büyük bir yumurta;
4.5 g yağ (günlük ihtiyacın %7.5’i),
1.5 g doymuş yağ (günlük ihtiyacın %8’i) ve
215 mg kolesterol (günlük miktarın %7’si)
içerir.

Bir Yumurta;

%8 Vitamin B12
%6 Vitamin A
%10 Protein
%4 Vitamin B6
%6 Vitamin D
%3 Vitamin E
%6 Folik Asit
%2 Tiyomin
%8 Fosfor
%15 Riboflavin
%4 Çinko
%4 Demir

İçerir

Bu durumda kolestrol orani olarak 21 porsiyon optimum 1 yumurta daki kolestrole anca denk gelior diyebilirmiyiz ?

bugun siparis verdim ilk defa optimum kullancam daha once hep prolab universal hardline ve bsn protein tozlarini kullandim ama bu yorumlari okuyunca optimumu denemem gerektigine karar verdim fiyatida daha uygun garip olani bu genelde daha iyler daha pahali olur

159 ytl ye verdim 5lb zaten genel fiyati bu ayni boyuttaki proteinlerden daha ucuz bipro dahil ki turk markasi bipro urunu sitenin sponsorundan bulabilirsin

bu urun acaba zengin icerigiyle kas yapisini destekleyip daha hardcore bir antreman cikarmaya agirlik arttirmaya yariyo mu acaba kullanan arkadaslar ?

Bu ürünü hardline ın amino 3000 üyle nasıl kullanmamı tavsiye edersiniz. 5 aydır yapıorum bu sporu daha öncede 3 ay kadar yapmıştım. antrenman öncesinde ve sonrasında ikisini de kullanmamın yan etkisi olur mu yoksa aminoyu önce ve sonra 3er tane, proteini de sadece anternman sonrasında mı alayım?

French Vanilla Cream ve Banana

Arkadaslar ,

Optimum un French Vanilla Cream ve Banana aromalisini kullananlar varmi acaba ? Gorus ve tavsiyeleriniz ?

Arkadadlar bu %10 luk kolestrol orani yukse degil mi ? Ilerde kalp damar sikintisina yol acabilirmi acaba ?Arastirdigim kadariyla en yuksek kolestrol oranina sahipmis bu urun. sizin dusunceleriniz nelerdir ?

Cholesterol 30mg 10%
+

evet arkadaslar benimde aklımda bu soru var . diger tozlara göre en fazla kolestrol orani bu wheyde var

Back
Yukarı