Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Bizon eywallah arkadasa cevap yazmissin ama , son dedigin 90 ytl nin vucuduna verdigi pismanlik vs demissin sunu biraz acsanda herkes bilse nedir bu pismanlik , tam olarak neden bahsediyorsun ?

"vücuduna verdiği pişmanlık" : yaaaaa bende bişey olacak zannetmiştim, bütün şevkim kırıldı şimdi. dahada supplement almam. Demektir, aslında çok açık.

bizde malum albeni çok ön plandadır.Fiyatlarının uçuk, kutu dizaynlarının da kaliteli oluşu suplement kutularının da yabana atılmayacak kadar cok albenısı olduğunu gösterir. ( bide o tozları, hapları tuz poşetlerinde sattıklarını düşünün). Bu sebebten öturü ürünlerde bi cazibe mevcuttur, bu cazibede ürünün gerçekten istediğimiz etkiyi vermeyi bize hissetirmesi olarakta görülebilir. konuya çokta vakıf olmayanlar ürünleri kafasında haddinden fazla abartıp, çevresindeki tecrübelilerinde onu kullanmasıyla, kafasında kurmuş olduğu etkiyi artttırır. sırf bu etkiyle bile idmanlara daha sıkı asılır, yediklerine dikkat eder, birşeyler öğrenme arzusu içine girer ve bunu uygular. buda sonuç olarak pozitif etki yaratır. halbuki kullandığı sadece sıradan bi besin öğesidir.

tabiki para verip, bişeylerden fedakarlık edip protein tozu aldım psikolojisi moralleri uçuran anlardandır. tabiki ilk 1-2 sene içindeki kişiler için geçerlidir bu.

doğal besinlerden aldığımız proteinlerden hangi etkiyi almak gerekiyosa, protein tozlarındanda aynı etkiyi alıyosun. kesinlikle farklı bir etki söz konusu değil. sadece içerisinde bulunduğumuz antreman sistemine göre (hacim, definasyo...vs) kanımıza karışma hızları farklı olan protein çeşitlerini seçebiliriz. isole , consantre, süt, yumurta yada hepsinin içinde bulunduğu ürünler tercih edibilir. örneğin yağ yakımı sağlayan bir antreman uygulaması içerisinde isek burda tercih edebileceğimiz kana daha cabuk karışan ve içerisinde yağ ve karbonhidrat oranı düşük olan ürünleri tercih edebiliriz.

saygılar.

Son düzenleme:
internetten aldığımız ürünlere ne derece güvenebiliriz ? özellikle gittigidiyor'da bunları şahıslar satıyor.ürün ambalajının kapalı olması yeterli güveni sağlar mı ?

tabiki satan kişilerin güvenirliğine bakıp oaradan bir kanıyla hareket edebilirsin.
bunda garanti veriyorum, bu forumun e-shopundan da alışveriş yapabilirsin.

sagol dostum evet kesinlikle katiliyorum , kutularin buyuklugu uzerinde yazan terimler insana iste bu aradigim , aha da bunu icicem sonra ucucam , hissini veriyor , direk patlamaya hazir bomba gibi , bunu pozitif yonde kullanmak onemli , benim fikrim aldiginiz urun var sayinki hic bir ise yaramiyor ise bile buna karsin ciddi bir placebo etkisi yaratiyorsa sizde bu sekilde kullana biliyorsaniz o etkiyi asil olay budur , cunku cikmus ya bunu nasi kaldiricaz simdi demek ile ben bunu ictim simdi gider cosarim deyip saglam antreman cikarmaktan bahsediyorum

saygilar

optimum whey in icindeki ölcünün dolusu 20 gr geliyor bu yeterlimi yoksa 30gr tamamlamak gerekirmi

tesekkür ediyorum simdiden

İçinden çıkan ölçünün 20 gram gelmesi mümkün değil. Başka bir ölçekle karıştırmış olmayasın?

merhaba sleepy öncelikle ilgin icin cok tesekkür ederim bugün bir mutfak terazisi aldim onda denedim öyle cikti. icindeki ölcek 70cc lik´.normal bir sekilde doldurursan 26gr geliyor sonradan biraz daha eklemen gerekiyor 30gr mi tamamlamak icin.ama 30gr almamiz gerekiyor dogrumu.basarili ve saglikli sporlar diliyorum.

merhaba sleepy öncelikle ilgin icin cok tesekkür ederim bugün bir mutfak terazisi aldim onda denedim öyle cikti. icindeki ölcek 70cc lik´.normal bir sekilde doldurursan 26gr geliyor sonradan biraz daha eklemen gerekiyor 30gr mi tamamlamak icin.ama 30gr almamiz gerekiyor dogrumu.basarili ve saglikli sporlar diliyorum.

Mutfak terazisi bende de var. Ben de ölçtüm 15 gram geldi tam dolu ölçekle birlikte.
Teraziye elimi bastırıp biraz çektim 20 grama çıktı.

Bunlar sağlıklı aletler değil.

Elektronik ve hassas bir terazi olması lazım.

Supplementpolice diye bir site vardı.

Celltech'in içindeki Alphalipoic acid'e kadar araştırıp bulmuşlardı gramajını.
Hatta o sitede Celltech kara listededir. Prospektüste 200 gr Alphalipoic acid yazar ama içinde 128 vardır. Eski ürünlerde böyleydi.

Onu araştırıp bulan adamlar buna da bakmışlardır diye düşünüyorum.

Aklında hala bir şüphe varsa ölçümlerini hassas ve elektronik bir teraziyle yapıp ondan sonra yazman daha sağlıklı olur.

Yoksa mutfak için satılan 5-10 milyonluk bir teraziyle milyon dolarlık bir firmayı yargılamak pek sağlıklı değil.

İyi sporlar.

öncelikle herkese merhaba..ben 4 aydır fitness ve body yapıyorum..protein tozu kullansam sizce bi zararı olurmu?ve genel düşünce spor yapmayı bırakınca herkes sarkacağını söylüyor böyle bişey olabilir mi sizce?bide protein tozuna başlasam haftada 5 gün 2 şer saatlik antremanlarla kaç ayda etkisini görmeye başlarım?
şimdiden teşekkür ederim..

40 gunluk bi sporcu olarak bugun ilk proteinimi aldım :)

ürün kalıtesı zaten bellı arkadaşlar sagolsun uzun uzun anlatmış

ama benı en cok sevındıren sey proteın fıyatlarındakı acayıp ucuzlama
yanı bır ay once 120 tl olan urunu bugun 70 ytl ye alabılmek bence buyuk şans:D

inş dahada düşer fiyatlar ..

aslında satıcılar ürürlerde daha çok indirim yaparlar ama ditribitörler izin vermez ( standardın dışına çıkılırsa haksız rekabet olur) , napıyolar yanında hediye veriyomuş gibi görünüp 130-140'a satacağı ürünü 160'a yanına hedyeler koyarak satıyor.aslında uygun fiyata satarak yanında da hediyenin parasınıda mecbur bizden alıyo.

Son düzenleme:
aslında satıcılar ürürlerde daha çok indirim yaparlar ama ditribitörler izin vermez ( standardın dışına çıkılırsa haksız rekabet olur) , napıyolar yanında hediye veriyomuş gibi görünüp 130-140'a satacağı ürünü 160'a yanına hedyeler koyarak satıyor.aslında uygun fiyata satarak yanında da hediyenin parasınıda mecbur bizden alıyo.

Konunun yeri degil ancak bu bilgiler dogru olmadigini biliyorum.

Arkdaşlar mrb forumda yeniyimm ben aşağıdaki ürünleri aldım sizden ricam nasıl kullancağım hakkında bilgi vermenizz hiç bilgim yokk tşk eederimm.

OPTIMUM NUTRITION %100 WHEY PROTEIN GOLD STANDART DOUBLE RICH (ÇİKOLATA) 2LBS.

OPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS CHOCOLATE 12lbsOPTIMUM NUTRITION SERIOUS MASS CHOCOLATE 12lbs.

3 mesajın var, 3 ü de copy-paste.

Sabret de insanlar cevap versin.

Flood yapma, bu ne bencillik yahu!

piyasadaki en iyi urun,parsiyon başına 5gr bcaa,4gr glutamin içeren usa malı.şu an tr de satılan hiçbi protein tozu optimum un değerlerine sahip değil.hard line var diceksiniz bipro var diye.yakınından geçmiyo emin olun ard arda2 sini de kullandım çünki

arkadaşlar ben bu ürünü sadece spordan sonra 450 ml süte 2 büyük kaşık atıyorum hocam böyle tavsiyede bulundu ne dersiniz eksik mi oluyor sporda 4. ayım.

kutusunun ambalaji degisince sanki icerigi de degismis gibi geldi bana?
bnmle ayni fikirde olan var mi yok sa ben mi kuruntu yapiyorum?? :)

ambalaj degisikliginden haberim yoktu 1 bucuk sene once internetten aldim aaa bi baktim kutu degisik... basitlestirmisler resmen..

ben de muscletech e geri dondum bunun uzerine

kutusunun ambalaji degisince sanki icerigi de degismis gibi geldi bana?
bnmle ayni fikirde olan var mi yok sa ben mi kuruntu yapiyorum?? :)

ambalaj degisikliginden haberim yoktu 1 bucuk sene once internetten aldim aaa bi baktim kutu degisik... basitlestirmisler resmen..

ben de muscletech e geri dondum bunun uzerine

Emin değilim; fakat Optimum whey'i piyasaya sunan ilk firma diye biliyorum.

Böyle köklü bir firmanın bu kadar ufak oyunlar yapacağını düşünmüyorum.

Ben kırmızı-siyah ambalajlısını kullanıyorum. Eskisini bilmiyorum.

Protein tozunun etkisini iyi bir beslenme ile gözlemek zordur; fakat tad-karışma bakımından çok memnunum. AA profili ise şu an piyasadakinin en iyileri arasında.

Artık Optimum'dan daha iyi AA içeriğine sahip protein tozları var, Dymatize Elite Whey gibi, fiyat olarak da, fakat Optimum bir kült oldu artık.

Muscletech ise bence ürünleri allayıp pullamaktan başka birşey yapmıyor.

O kadar caf caflı reklamlar yapıp öyle bilimsel yazıyorlar ki, alacağın şeyden gerçekten bir etki bekliyorsun.

Ne yazık ki, çoğu zaman aldığın tek şey harcamış olduğun fazla paranın verdiği hafiflik hissi:o

Nereye bakarsam bakayım herkes Controlled Labs firmasının ürünlerinden çok memnun, NO olsun, post workout creatin kompleks ürünler olsun, intra workout, testobooster, anabolic ürünler...

Kutularına baktığınızda çok basittir; fiyat olarak da uygundur.

Gelin görün ki, kötüleyen 1 kişiyi gerçekten görmedim yabancı forumlarda.

Yani bu iş caf caflı ambalaj, yüksek fiyat değil; içerik olayı oluyor.

Caf caflı ambalaj kullanıp reklamlara milyon dolarlar harcayan firmalar da parayı bizden alıyor zaten :)

İyi sporlar.

2 gün oldu bu ürünü alalı henüz birşey söylemek için tabiki çok erken.daha önce kullandıgım supp.ler amino,gainer ve creatindi. whey i kullanış şeklim ise; sabah kalktıgımda aç karnına 1 bardak suyla 1 ölçegi karıştırıp içiyorum,öglen 12 deki yemegimden sonra saat 3-4 gibi 1 bardak yagsız sütle 1 ölçegi karıştırıp içiyorum, akşam idmandan sonrada 1 bardak suyla 1 ölçegi karıştırıp içiyorum. whey i kombine ettigim ürün ise xpro 300g lık glutamine toz. spordan yaklaşık 45 dk- 1 sa. öncesinde 1 bardak suyla 5 gr ı karıştırıp içiyorum ve aynı şeyi spordan sonrada whey içmeden önce yapıyorum.
bunun yanında masa başı bir işim oldugu için dışardaki yemekler çok yaglı ve tuzlu geldiginden evden protein ve karbonhidrat agırlıklı besinlerin haşlamasını getirip yiyorum,günde 2 adet muz ve portakal yemeyi unutmuyorum.
son olarakta bunlara ilaveten en az 2 fincan sade nescafe ve en az 2 litre su içmeye özen gösteriyorum.(spora yeni başlamadım,alt yapım baya var)

ölçek miktarınıda şu şekilde ayarlıyorum;
1 çay kaşıgının 5 gr a tekabül ettigini biliyoruz.
whey için 5 kaşık kullanıyorum
glutamine için ise 1 kaşık kullanıyorum.

Son düzenleme:
Back
Yukarı