Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Ben de yeni kullanmaya başladım.

Antremandan yarım saat önce 4 tane Optimum Amino 2222 tablet yutuyorum antremandan sonra 1 ölçek 300 ml light sütle karıştırıp alıyorum.

Genelde akşam 7 gibi antremana başlıyorum 9 bitiriyorum.Salondaki benden büyük vücut geliştiren 3 kişiye sordum dediler ki

"Light sütle de alsan yağlanma yapar o yüzden suyla al.Ayrıca süt gaz yapar."

Gerçektende light sütle bile alınması yağlanma yapar mı?

tam yağlı sütle bile içsen ne kadar fazla yağlanma yapabilir ki?sütte yağ olabilir ama protein tozuyla karıştırdın diye ekstra bir yağlanma yapmaz, yediğin yağlı bir yemekten hiçbir farkı yok

Bu ürünü 3 gündür kullanıyorum. Az da olsa kilo problemim var. Bu ürünü kullandığımı görenler whey proteinlerin kilo yapacağını, daha da şişeceğimi söylediler. Bu durum doğrumudur? Optimum whey içerisindeki glutamin ve bcaa gibi maddelerden dolayı tercih ettim. Lezzeti harika.

Bu ürünü 3 gündür kullanıyorum. Az da olsa kilo problemim var. Bu ürünü kullandığımı görenler whey proteinlerin kilo yapacağını, daha da şişeceğimi söylediler. Bu durum doğrumudur? Optimum whey içerisindeki glutamin ve bcaa gibi maddelerden dolayı tercih ettim. Lezzeti harika.

merhaba asteriks bu ürün gercekten cok güzel bende kullaniyorum ama sadece bu üründen mücize bekleme öncelikle iyi beslenmen gerekiyor bu sadece ek besindir.iyi beslenme iyi antrenman,ve iyi dinlenme ile hedefine ulasabilirsin.icerisindeki glutamine ve bcaa ile daha etkili hale geliyor.basarilar diliyorum.

Ben 7 aydır kullanıyorum ve gerçekten iyi bir ürün herkeze tavsiye ederim bu ürün fazla bi yağlanma yapmıyor . Ancak sadece whey le de olmaz beslenmenize gerçekten dikkat edin en önemlisi beslenme iyi beslenirseniz whey takviyesiyle gerçekten güzel bi iş ortaya çıkarılıyor.

arkadaşlar bu ürün bence müthiş yani herşeyi hakediyor çünkü ;

bu protein tozunu aldıgımdan beri definisyondayım yani protein tozu geldi definisyona başladım ben biraz kas kaybı korkusuyla takviye olarak bunu aldım ve sıkı durun

martın başında geldi ürün 2.300 kg olanından aldım şuan 1-2 hafta daha beni götürür başka takviye ürün kullanmıyorum ve

kolda 1.5-2 cm (kolda aksine hacimi küçültmeye çalışıyordum 20 tekrara çıkıodum ) omuzda 8-9 cm göğüste 8 cm artış oldu ve bu definisyon döneminde 2-3 kg verdim görüyorsunuz ölçüde düşüş olcağina aksine inanılmaz bir şekilde arttı. yani steroid kullansam böyle gelişme olurdu. ve çok güzel definisyon oldu bence ,hazirana kadar devam edicem ürüne.

şiddetle tavsiye ederim söyledikleim tamamen gerçektir bana güvenebilirsiniz.

günde 2 ölçek kullanıyorum sabah kalkar kalkmaz 1 ve antremandan sonra 1 olmak üzere.

arkadaşlar bu ürün bence müthiş yani herşeyi hakediyor çünkü ;

bu protein tozunu aldıgımdan beri definisyondayım yani protein tozu geldi definisyona başladım ben biraz kas kaybı korkusuyla takviye olarak bunu aldım ve sıkı durun

martın başında geldi ürün 2.300 kg olanından aldım şuan 1-2 hafta daha beni götürür başka takviye ürün kullanmıyorum ve

kolda 1.5-2 cm (kolda aksine hacimi küçültmeye çalışıyordum 20 tekrara çıkıodum ) omuzda 8-9 cm göğüste 8 cm artış oldu ve bu definisyon döneminde 2-3 kg verdim görüyorsunuz ölçüde düşüş olcağina aksine inanılmaz bir şekilde arttı. yani steroid kullansam böyle gelişme olurdu. ve çok güzel definisyon oldu bence ,hazirana kadar devam edicem ürüne.

şiddetle tavsiye ederim söyledikleim tamamen gerçektir bana güvenebilirsiniz.

günde 2 ölçek kullanıyorum sabah kalkar kalkmaz 1 ve antremandan sonra 1 olmak üzere.

Kliwaj yalan söylediğini düşünmesemde başlamanı 1 Mart alsak 53 günde yağ yakmaya çalışırken(2-3 kg vererek) omuzda 8-9 cm göğüste 8 cm artış...Ve sadece protein tozu kullanarak. Mucizevi.

Bende 5 gün içinde whey takviyesi ile kolda 2 cm gelişme oldu.
Omuz kasları herkesin gelişmediğinden yakındığı zor gelişen bi kas türü olduğundan dolayı 8 9 cm banada biraz abes geldi benim omuzlar 9 cm gelişse deve keserim valla:D

ben bu ürünün bugüne kadar sadece double rich chocolate olanlarını kullandım ama çileği de merak ediyorum..çilekli kullanmış kimse var mı?önerir misiniz?

ben bu ürünün bugüne kadar sadece double rich chocolate olanlarını kullandım ama çileği de merak ediyorum..çilekli kullanmış kimse var mı?önerir misiniz?
bende ilk çeliek-muz aromalısıyla başladım
2. paketi double rich chocolate olrak aldım
ikisini kıyaslicak olursam çile-muz çok daha güzel
özellikle sütle birlikte...
öyle insanı bıktırmıyorda
bitirdiğimde çilekten bıkmamıştım yani :)

Dün bu ürünün 2lb olanında sipariş verdim. Yaklaşık 10 aylık çalışmamda 2 kez 2lbs'lik Prolab Whey almıştım ve kullandığım zamanlarda birkaç kilo artışı gözlemiştim. 50 kilo ile başladım şu an 61'im bu kilonun bir kısmı da 1 ay kullandığım gainerdan geldi sanıyorum. Boyum da 177.

Anlayacağınız gibi benim amacım hacim kazanarak kilo almak, prolabı sadece antrenman çıkışı 1 ölçek tozu sütle karıştırıp içiyordum. Başlığı baştan sona okudum fakat kimse kilo artışına katkısından söz etmemiş bu tozun. Toz gelince elimdeki kreatini de kullanmaya başlayacağım beraberinde.

Sizce bu tozu kullanarak hacim kazanmam için yanında bir de gainer kullanmam şart mıdır? Maddi durumumu fazla zorlamak istemiyorum ama...

oda sıcaklığındaki su ile karıştırınca daha iyi karışıyor. Sonra da 2 tane buz atın tadı mukemmel oluyor

Ben 3 ayda bitirdim 1 kutuyu. Sadece antreman sonraları 1 ölçek içtim, çok da düzenli beslendiğim söylenemez, 1-2 hafta ara verdiğim dönemlerde oldu ve elle tutulur bir etkisini görmedim. Önümüzdeki 2 ay beslenmeme daha dikkat edicem bakalım ne olacak

oda sıcaklığındaki su ile karıştırınca daha iyi karışıyor. Sonra da 2 tane buz atın tadı mukemmel oluyor

Ben 3 ayda bitirdim 1 kutuyu. Sadece antreman sonraları 1 ölçek içtim, çok da düzenli beslendiğim söylenemez, 1-2 hafta ara verdiğim dönemlerde oldu ve elle tutulur bir etkisini görmedim. Önümüzdeki 2 ay beslenmeme daha dikkat edicem bakalım ne olacak

Elle tutulur bir etki yapmaz, çünkü protein.

Tavuğun içindeki proteinden hiçbir farkı yok, steroid ya da NO ürünü değil ki bir güç artışı sağlasın ya da bir kütle artışı sağlasın.

Bu ürünün kullanım amacı protein açlığı sırasında vücudu tavuk ya da etten daha çabuk beslemek.

Düzenli bir beslenme ile kullanıldığında kasları acil durumlarda daha çabuk besleyebildiğin için ufak bir etki alabilirsin. (Bunu görmen genelde zor)

Protein tozlarının genel amacı ise öğün atladığın zamanlarda protein eksiğini kapatmak.

Bu yüzden supplement zaten.

arkadaşlar 5lbs (2.3) KG almayı düşünüyorum, yalnız iki kişi kullanacağız yani bana 1.15 Kilo düşecek. Haftada 3-4 Kez spor salonuna gidiyorum, ne kadar zaman yeter bana 1.15KG ?
günde kaç gram alınmalı ?

teşekkürler.

sabah alıp sonra idmandan sonra alınca bende baya bi sivilce yaptı sabah kalktıktan sonra idman arası çok değil çünkü taş çatlasın 3 saat bide aminoasit kullanmaya başladım bakalım nolcak :)

sabah alıp sonra idmandan sonra alınca bende baya bi sivilce yaptı sabah kalktıktan sonra idman arası çok değil çünkü taş çatlasın 3 saat bide aminoasit kullanmaya başladım bakalım nolcak :)

Madem sabah öğünü ile idman arası çok yok, ben senin yerinde olsam protein tozunu sabah, aminoasitin tamamını idman sonrası alırdım.

Aminoasit sonrası gelecek sağlam bir öğünle de cilâ atardım.

Back
Yukarı