ghostrider1907
Üye
merhaba
2lbs tropik meyve olanını aldım 90ytl'e.
daha yeni kullanmaya başladım.
bakalım inş etkili olur..
Arkadaslar ,
Optimum un French Vanilla Cream ve Banana aromalisini kullananlar varmi acaba ? Gorus ve tavsiyeleriniz ?
merhaba
yagsiz sutle sabah ve antremandan sonra su ile kullanirsaniz yaglanma sorun olmaz zaten ben yag yapar mantigina karsiyim adam gibi idman yapan birisine protein tozu yag yapmaz kardesim yedigine dikkat et yeter bide antreman oncesi alacagini sabah al
Kolda 6 hareket süperset
Omuzda 7 hareket istasyon olarak çalışıyorum... Diğer bölgelerde ise dinlenmelerini minimum tutarak seri bir biçimde ana idmanı tamamlayarak üzerinde 500+ mekik çekip biraz yanlara çalışıp bitiriyorum..
Pazartesi = Göğüs
Salı = Omuz
Çarşamba = Kanat
Perşembe = Kol
Cuma = Bacak
olarak hafta da 5 gün idman 2 gün dinlenme uyguluyorum...Yağlanmamak için yeterlimi ?
Söylemiş olduğun 'Adam gibi idman' tabirine uyuyuormu yoksa ekleme yapmalımıyım ?
Ayrıca yağsız süt ve su tadı kötü oluyorumuş,içilmiyo diyenler var onun yerine yarım yağlı süt bir problem yaratırmı ?
İlgin için teşekkürler..
purulence, ilgin için sağol..öncelikle; benim hocam bu ürünü aldığımda yatmadan bir ölçek,idmandan sonra 1 ölçek olarak kullanmamı söylemişti fakat burda okuduğum kadarıyla yatmadan önce alınan whey proteini çokta etkili değilmiş bu yüzden sadece antrenman sonralarında bir ölçek kullanmaya başladım.kimi zaman antrenmandan öncede aldıgım oluyor 2 posta şeklinde fakat doğrusunu sen kendi vücuduna göre bulacaksın.yağsız süt diyorlar fakat bende bir çok kişiden eğer sabah kahvaltıdan önce içiyorsan yarım yağlı süt kullanmamı tavsiye edenler duymuştum.su ilede kötü olmuyor tadı gayet güzel bence.tek gözüme çarpan antreman programının çarpıklığı.kasları bölgelere göre ayırıp çalışman tamam güzel ama 5 gün arka arkaya idman yapıp haftasonu dinmenmen çok saçma.benim programım haftada 4 gün gitmemi öngörüyor ve ben pazartesi,çarş,cuma ve cumartesi gidiyorum.aralarda birer gün boşluk bırakırsan daha iyi olur gibime geliyor.öbür türlü çok yorarsın kasları.ben bu ürünü 1,5 aydır kullanıyorum ama pekde bi faydasını göremedim açıkcası,bilemiyorum belkide hayatımın düzensizliğindendir.
1 spor gününde mi 6 ölçek içiyorsun :s bir ölçek spordan sonra diye biliyorum ben 6 ölçek içsek çok abartı olur bence sadece yemek yiyerekde bütün protein ihtiyacını karşılaman bence daha pahalıya gelir
herkes bi kullanım sölüyor usta bende çıkamadım işin içinden aldığım abi idmandan sonra 45 dk için bir ölçek alsan yeterli demiştiki sağlam bi abiydi bende kullandım zamanında dedi o yuzden idmandan sonra alıyorum önce falanda alırsam aşırı gelmesin diye pek kasmıyorum vucutda sivilce gibi etkileri çıkıyor ortaya