Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
arkadaşlar tadı kötü demiştim ama şimdi yarım yağlı sütle kullandım aynı derecede daha az sütle denedim ortalama 1,5 bardak kadar çıkıyor tadı çok güzel geldi , su ve light sütle pek iyi olmuyor tadı aklınızda olsun :)

merhaba
2lbs tropik meyve olanını aldım 90ytl'e.
daha yeni kullanmaya başladım.
bakalım inş etkili olur..

günlük yediğin öğünlerden, günde alman gereken protein miktarını alıp, bunuda antremanlardan sonra alırsan işine yarar. yoksa aklında bulunsun, sadece verdiğin o 90 tlnin vücuduna verdiği pişmanlık etkisini alırsın.

Bizon eywallah arkadasa cevap yazmissin ama , son dedigin 90 ytl nin vucuduna verdigi pismanlik vs demissin sunu biraz acsanda herkes bilse nedir bu pismanlik , tam olarak neden bahsediyorsun ?

Optimumu mu Aldim

Arkadaslar dun , ilk supplementelimi aldim daha once hic supplementel kullanmamistim , mucize beklemiorum ama fark bekliyorum etki bekliyorum acikcasi gorucez zamanla ...

5 lb Double Rich Chocolate , sabah 6:00 da kalkiyorum ve ancak uzerimi giyip disari cikacak kadar vaktim oluyor , 7:00 de sirkette oluyorum ve bugun 7:10 da birazda on yargili (okuduklarimdan kaynaklanan) bir sekilde 1 olcek On + Su seklinde aldim kullanan arkadaslari bilmiorum ama suyla tadi boyleyse sutle muhtesemdir , bana cok guzel geldi ...

Kullanim seklimi banada daha mantikli gelen 1 olcek sabah vucut ac iken , 1 olcek de aksam antreman sonrasi seklinde dusunuyorum...

Saygilar

Merhaba bir bilgi almak istiyordum sizlerden.Ben vg de yeni sayılırım yaklaşık 4 aydır yapmaktayım.Düzenli beslendiğimi düşünmüyorum ve yeterince geliştiğimide her nekadar arkadaşlar aksini söylesede.Şimdi gelişimimi arttırmak için optimum whey protein almak istiyorum fakat internetten baktığım fiyatlar biraz yüksek gibime geldi bana yani kullanımı spor yapılan günlerde 6 ölçeği buluyor ve bir ölçek 30gr. kadar.Budurumda 2.5 kg lık bir kutu yaklaşık 14 spor gününe denk geliyorki buda kutunun 1 ayda bitmesi anlamına gelmezmi fiyatına bakınca her ay kullanım için makul bir seçim değil gibi geldi bana.Bilgisi olanlar bana yardımcı olabilirse sevineceğim ve eğer gerçekten değerse alma taraftarıyım.Bu iş düzenli yemeklede yapılabilir derseniz çok mutlu olacağım.Teşekkürler..

1 spor gününde mi 6 ölçek içiyorsun :s bir ölçek spordan sonra diye biliyorum ben 6 ölçek içsek çok abartı olur bence sadece yemek yiyerekde bütün protein ihtiyacını karşılaman bence daha pahalıya gelir

6 ölçek ne demek ya mr olympia'ya mı hazırlanıyorsun? günde en fazla 4 ölçek içilir o'da 100 kilo'nun üzerindeki adamlar için fazlası karaciğerini ve böbreklerini yorar

100 kilo ve üstü-4 ölçek
80 kilo ve üstü-2 ölçek
60 kilo ve üstü-1 ölçek

2.3 kg ürünü geçen gün 150 tl'den aldım..
Bugün kullanmaya başlıyorum..
Kullanım şekli konusunda ikilemdeyim..
Hocam ölçü kazanmam açısından İdmandan önce ve sonra 2 ölçek almamı söylüyor..
Öncelikle ben define bir vücut istiyorum..Plaj Vücudu diye tabir edilen şekilde..Tabiki azıcık ölçüde olucak..
Günlük beslenmem iyi diyebilirim..Protein ağırlıklı, yağ tuz ve şekerden olabildiğince kaçınarak besleniyorum..

Şuan için düşüncem karın kaslarını biraz büyütmek ve kollarımda 3-4 cm ölçü kazanmak..Tabi sadece bu bölgelere etki etmiyeceğininde farkındayım..
Bu ürünü idmandan sonra 2 ölçek olarak kullansam isteklerim için yeterli olurmu yoksa hocamın da dediği gibi önce ve sonra'mı almalıyım ? Ya da başka bir öneriniz varmı ?

İyi Günler / iyi Forumlar..

Bu arada eklemeyi unutmuşum..Hocamın söylediğini uygulamaktan çekinmemin nedeni hala varolan biraz göbeği ve bel çevresindeki yağları eritmekle uğraşmam ve protein tozunu kullanırken daha çok yağlanmak ve göbek yapma olasılığından korkmam :)

Son düzenleme:
yagsiz sutle sabah ve antremandan sonra su ile kullanirsaniz yaglanma sorun olmaz zaten ben yag yapar mantigina karsiyim adam gibi idman yapan birisine protein tozu yag yapmaz kardesim yedigine dikkat et yeter bide antreman oncesi alacagini sabah al

yagsiz sutle sabah ve antremandan sonra su ile kullanirsaniz yaglanma sorun olmaz zaten ben yag yapar mantigina karsiyim adam gibi idman yapan birisine protein tozu yag yapmaz kardesim yedigine dikkat et yeter bide antreman oncesi alacagini sabah al

Kolda 6 hareket süperset
Omuzda 7 hareket istasyon olarak çalışıyorum... Diğer bölgelerde ise dinlenmelerini minimum tutarak seri bir biçimde ana idmanı tamamlayarak üzerinde 500+ mekik çekip biraz yanlara çalışıp bitiriyorum..

Pazartesi = Göğüs
Salı = Omuz
Çarşamba = Kanat
Perşembe = Kol
Cuma = Bacak
olarak hafta da 5 gün idman 2 gün dinlenme uyguluyorum...Yağlanmamak için yeterlimi ?
Söylemiş olduğun 'Adam gibi idman' tabirine uyuyuormu yoksa ekleme yapmalımıyım ?

Ayrıca yağsız süt ve su tadı kötü oluyorumuş,içilmiyo diyenler var onun yerine yarım yağlı süt bir problem yaratırmı ?

İlgin için teşekkürler..

Kolda 6 hareket süperset
Omuzda 7 hareket istasyon olarak çalışıyorum... Diğer bölgelerde ise dinlenmelerini minimum tutarak seri bir biçimde ana idmanı tamamlayarak üzerinde 500+ mekik çekip biraz yanlara çalışıp bitiriyorum..

Pazartesi = Göğüs
Salı = Omuz
Çarşamba = Kanat
Perşembe = Kol
Cuma = Bacak
olarak hafta da 5 gün idman 2 gün dinlenme uyguluyorum...Yağlanmamak için yeterlimi ?
Söylemiş olduğun 'Adam gibi idman' tabirine uyuyuormu yoksa ekleme yapmalımıyım ?

Ayrıca yağsız süt ve su tadı kötü oluyorumuş,içilmiyo diyenler var onun yerine yarım yağlı süt bir problem yaratırmı ?

İlgin için teşekkürler..

öncelikle; benim hocam bu ürünü aldığımda yatmadan bir ölçek,idmandan sonra 1 ölçek olarak kullanmamı söylemişti fakat burda okuduğum kadarıyla yatmadan önce alınan whey proteini çokta etkili değilmiş bu yüzden sadece antrenman sonralarında bir ölçek kullanmaya başladım.kimi zaman antrenmandan öncede aldıgım oluyor 2 posta şeklinde fakat doğrusunu sen kendi vücuduna göre bulacaksın.yağsız süt diyorlar fakat bende bir çok kişiden eğer sabah kahvaltıdan önce içiyorsan yarım yağlı süt kullanmamı tavsiye edenler duymuştum.su ilede kötü olmuyor tadı gayet güzel bence.tek gözüme çarpan antreman programının çarpıklığı.kasları bölgelere göre ayırıp çalışman tamam güzel ama 5 gün arka arkaya idman yapıp haftasonu dinmenmen çok saçma.benim programım haftada 4 gün gitmemi öngörüyor ve ben pazartesi,çarş,cuma ve cumartesi gidiyorum.aralarda birer gün boşluk bırakırsan daha iyi olur gibime geliyor.öbür türlü çok yorarsın kasları.ben bu ürünü 1,5 aydır kullanıyorum ama pekde bi faydasını göremedim açıkcası,bilemiyorum belkide hayatımın düzensizliğindendir.

öncelikle; benim hocam bu ürünü aldığımda yatmadan bir ölçek,idmandan sonra 1 ölçek olarak kullanmamı söylemişti fakat burda okuduğum kadarıyla yatmadan önce alınan whey proteini çokta etkili değilmiş bu yüzden sadece antrenman sonralarında bir ölçek kullanmaya başladım.kimi zaman antrenmandan öncede aldıgım oluyor 2 posta şeklinde fakat doğrusunu sen kendi vücuduna göre bulacaksın.yağsız süt diyorlar fakat bende bir çok kişiden eğer sabah kahvaltıdan önce içiyorsan yarım yağlı süt kullanmamı tavsiye edenler duymuştum.su ilede kötü olmuyor tadı gayet güzel bence.tek gözüme çarpan antreman programının çarpıklığı.kasları bölgelere göre ayırıp çalışman tamam güzel ama 5 gün arka arkaya idman yapıp haftasonu dinmenmen çok saçma.benim programım haftada 4 gün gitmemi öngörüyor ve ben pazartesi,çarş,cuma ve cumartesi gidiyorum.aralarda birer gün boşluk bırakırsan daha iyi olur gibime geliyor.öbür türlü çok yorarsın kasları.ben bu ürünü 1,5 aydır kullanıyorum ama pekde bi faydasını göremedim açıkcası,bilemiyorum belkide hayatımın düzensizliğindendir.
purulence, ilgin için sağol..
idmanı 5 gün aralıksız yapma nedenim şuan ölçüden ziyade yağ yakmaya odaklı olmam..yağı minumum düzeye çekmeden kas kütlesi kazanmak istemiyorum..bu yüzden her hareketi de 4 set x 12 tekrar uyguluyorum...Kendimi hazır hissedince ölçü programına geçiş yapıcam..

ON Whey Protein kullanımına gelince.. 1 ölçek idmandan 1 saat önce + 2 ölçek idmandan hemen sonra + 1 ölçek gece yatmadan önce yarım yağlı sütle almaya karar verdim..
ay sonunda ne gibi farklılık yaşadığımı yazıcam buradan..

iyi akşamlar / iyi forumlar..

1 spor gününde mi 6 ölçek içiyorsun :s bir ölçek spordan sonra diye biliyorum ben 6 ölçek içsek çok abartı olur bence sadece yemek yiyerekde bütün protein ihtiyacını karşılaman bence daha pahalıya gelir

Ozaman ürünün açıklamasında yanlış bir durum söz konusu bunuda internetten buldum tabi doğru olmayadabilir ek olarak yine ürün tanıtımlarında 1 ölçeğin yaklaşık 30 grama denk geldiği belirtilmiştir. Yorum alabilirsem sevineceğim.Bilgilendirme için teşekkürler ve internette bulduğum yazı aşağıdaki şekilde;

• Kullanımı:
  • Günlük ihtiyaca göre,4-8 çorba kaşığıdır.
  • 1 çorba kaşığı 28.4-29.4 gramdır
    Spor yapmadan kullanacaklar:
  • Sadece sabahları 2 çorba kaşığı proteini ,su da kaşıkla birkaç kez karıştırarak ,harika bir koktyl yaparak içebilirler.
    Sporcular için kullanım şekli:
  • idmandan 45 dakika önce 2 çorba kaşığı,idmandan 1 saat sonra 2 çorba kaşığı gece yatarken idmanın sertliğine 1 veya 2 çorba kaşığı kullanın.
    Tavsiyemiz:
  • Creatine,Multuvitamine ve mineral ile kombine edilmesi, olacaktır.
  • İlerisevideki sporcular için,Nitric OXİDE ,BCAA ,Multuvitamine,Cretaine ,C vitamini,keten tohumu yağı ve Glucosamine ile kombine edilmesini öneririz.

Son düzenleme:
herkes bi kullanım sölüyor usta bende çıkamadım işin içinden aldığım abi idmandan sonra 45 dk için bir ölçek alsan yeterli demiştiki sağlam bi abiydi bende kullandım zamanında dedi o yuzden idmandan sonra alıyorum önce falanda alırsam aşırı gelmesin diye pek kasmıyorum vucutda sivilce gibi etkileri çıkıyor ortaya

herkes bi kullanım sölüyor usta bende çıkamadım işin içinden aldığım abi idmandan sonra 45 dk için bir ölçek alsan yeterli demiştiki sağlam bi abiydi bende kullandım zamanında dedi o yuzden idmandan sonra alıyorum önce falanda alırsam aşırı gelmesin diye pek kasmıyorum vucutda sivilce gibi etkileri çıkıyor ortaya

İdmandan sonra 2 ölçek kullanmak için büyük bir kas kütlesine sahip olmak lazım.

Ziyandan başka birşey olduğunu düşünmüyorum ben.

Whey protein yüksek glisemik indeksli karbonhidrat gibidir.

Kana çabuk karışır; fakat uzun süre kalmaz.

Kanda 48 gram varken vücut o an bunun 24'üne ihtiyaç duyarsa kalan kısmı yağ olarak depo edilir ki 2 ölçekte bunun olma ihtimali çok çok yüksek.

Eğer 2 ölçek toz alınacaksa en azından syntha-6 gibi bir toz tercih edilmeli.

Gece alınan whey'e hiç girmiyorum...

Gece alınan whey şöyle olabilir:

Bazı günler 8 gibi yediğim akşam yemeğinden sonra 12'ye kadar hiçbir şey yemeden durup uykuya gidiyorum.

Böyle bir durumda ani bir protein isteği olacaktır; ama büyük ölçüde değil.

O yüzden, idman durumuna göre 1 veya 2 ölçek, casein proteinin içine 1/4 ölçek whey atıyorum ki o ani protein açlığını bastırsın.

Whey'in kullanımı açıktır. Büyük bir kas kütleniz olmadıkça ne zman olursa olsun 1 ölçekten fazlası israftır benim düşünceme göre.

İyi sporlar.

idmandan 45 dakika önce 2 çorba kaşığı,idmandan 1 saat sonra 2 çorba kaşığı gece yatarken idmanın sertliğine 1 veya 2 çorba kaşığı kullanın.

Ben de bunu okuyunca satıcı siteden şaşırmıştım. Adamlar utanmasa şunu diycek sabah kalkinca 1 kutu canınız sıkılınca 1 kutu idmandan önce bir kutu idman sırasında 1 kutu idmandan sonra en az 2 kutu yatmadan önce 1 kutu gece uyurken kalkıp 1 kutu.

6 çorba kaşığı demiş. Yuh. Bir kere insanın protein ihtiyacı belli. Bir ölçekte ne kadar protein olduğu da belli. Neredeyse ortalama bir kişinin günlük ihtiyacından fazlasını sadece toz ile almak demek oluyor. Halbuki proteini çeşitli kaynaklardan almak lazım. Protein tozu suppelement adı üstünde besin desteği. Destek. Ana kaynak değil. Bence 2-3 ölçek yeter toplamda.
Değilse hem maddi açıdan çok külfet olur hem de vücut yapay maddelerden dolayı daha çok zarar görür sonuçta tozun bir kısmı da yapay tatlandırıcı, aroma, şeker, koruyucu maddeler içeriyor.

internetten aldığımız ürünlere ne derece güvenebiliriz ? özellikle gittigidiyor'da bunları şahıslar satıyor.ürün ambalajının kapalı olması yeterli güveni sağlar mı ?

Back
Yukarı