Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
Aroma farklarında pors. sayısı degısebılıyor.

Off günlerim şiddetli göğüs antrenmalarından sonra 2 gün oluyo ve bu günlerde whey e abanıyorum ve vücudun kendini toparlama süresi ciddi derecede kısalıyo.
Yani şahsi kanaatim vücudun ihtiyacı olduğu zaman protein vermenin daha faydalı olacağıdır günlük protein kotamı doldurcam diye saçma bi saatte whey alımı gereksiz bence,daha farklı fikirleri olanlar varsa tartışabiliriz.

Off günlerim şiddetli göğüs antrenmalarından sonra 2 gün oluyo ve bu günlerde whey e abanıyorum ve vücudun kendini toparlama süresi ciddi derecede kısalıyo.
Yani şahsi kanaatim vücudun ihtiyacı olduğu zaman protein vermenin daha faydalı olacağıdır günlük protein kotamı doldurcam diye saçma bi saatte whey alımı gereksiz bence,daha farklı fikirleri olanlar varsa tartışabiliriz.

dediğine katılıyorum....bencede vücudun buram buram protein istediği vakit idma günleridir...tabi haftada 4 gün idman yaptığımız düşünülürse her gün proteini sağlam almalıyız...ama whey i idmanlardan sonra mutlaka almalıyız...

1 kg yi bitirdim,dün gece 2350 lik kutudan sipariş verdim bakalım bundan sonra dha fazla abanmayı düşünüyorum.

arkadaşlar bunla beraber amino kullananlar için soruyim nasıl bi sistem yapsam acaba sabah kalktıktan sonra proteini içip spora gidiyorum 2 saat sonra 6 tane amino tavsiye etmişti bi arkadaş + olarak whey alsam nasıl olur acaba yada proteini alıp sabah 4 tane amino sonra 4 amino protein olsa çok mu abartı olur

amino 2222 kullaniyorum 4 antremandan 40-45 dk once , 4 tanede antremandan hemen sonra kullanmak en verimlisi , ama yutmasi mesele oldugu icin antremandan sonra whey iciyorum ...

arkadaslar bu ürünün 943 gramlık kutusundan aldım bugun.yalnız içinden kaşık yada ölçek çıkmadı,normali böyle mi? birde kaç çorba kaşığı bi porisiyonu (25 gr) tutturur

Toretto : Sabah 1 olcek whey aksam ant oncesi 40 45 dk once 4 amino 2222 antreman sonrasi hemen 4 amino ve antremandan 3o dk icinde whey.

Ben sadece ant sonrasi aminoyu almiyorum dedigim gibi yutma sorunu oldugu icin ....

Reddek : Icinde olcek cikiyo kasikla kutunun icini yokla bir , genelde diplerde toz un altina saklaniyor bulamayalim diye :)

arkadaslar meraba. ben sizden bi konuda yardım istiyecegim. ben Optimum Whey 100% Whey Gold Standart 2.5 kg olanını aldım. ilk kez protein kullanmaya baslicam. ama nasıl kullanıcam bilmiyorum. nasıl kullanmalıyım yardım ederseniz cok sevinicem. içindeki ölcege göre kac olcek kullanıcamne zaman kullanıcam ve sadece antremen gunlarimi kullanıcam hiç bilmiyorum. cok agar olarakta body calişmaya basladım 1 aydır?????

birden çok yüklenme derim sakatlanmaya yol açarsın , sabah kalkınca çıkan ölçekden 1 tane suyla veya sütle iç , antremandan sonra aynı şekilde 1 tane daha iç , 330 ml su veya süt koysan yeterli olur , off günlerinde iyi beslenemiyorum dersen sabah kalktın mı çakarsın bi tane daha ;) 61 sayfalık konunun özeti diyebiliriz :)

arkadaslar whey kullanimi forumda oldukca tartisilan bir konu bir kez daha hatirlatiyim titreterekten, eger optimum ile ilgili postlara zaman ayirir bakarsan hem istedigin bilgiye ulasirsin hemde biz ayni mesaji tekrarlayarak mesaj kirliligine yol acmamis oluruz ...

Whey kullanimi acil protein ihtiyacini karsiladigi icin su ile icilmesi gerekir , sut ile de icilir fakat sut wheyin kana karismasini geciktireceginden kullanim amacimiza uymaz ,

Wheyin en ideal kullanimi ilk olarak sabah kalkinca gece boyunca ac kalmis vucudu beslemek amaciyla 1 olcek su ile , antreman sonrasi yikim halinde olan kaslari beslemek icin 30 dk icinde 1 olcek.

Yatmadan once sut ile icilebilir fakat vucudu besleme suresi 2 3 saati gecmeyecektir , eger gece protein almak ve vucudu gece boyunca besleek istiyorsan Optimum Casein bakabilirsin ...

Saygialar

valla sız deyınce karıstırdım içini ölçek çıktı hakkaten :D 70 CC lik :D
kac zamandır kasıkla ıcıodum sız deyınce baktım çıktı :)

arkadaşlar bugün geldi ürün. salondan geldiğimde evde bir ölçek koyup içiyorum, fakat antremanın bitmesi ve eve ulaşmam arasında yaklaşık 45dk.-1saat var.

antremandan önce karıştırıp shakeri salona götürsem bir zararı olur mu ?
yani 2-2.30 saat karıştırılmış vaziyette dursa, özelliklerinden herhangi birini kaybeder mi ?

teşekkürler.

bu ürününden bende almak istiyorum ama önce bir kaç sorum olucak yorumların bir kısmını okudum ama fikir sahibi olamadım.

bu ürünün çileklisi var mı ?

en önemliside içimi nasıl.daha önce bir kaç farklı protein tozu kullandım.mide bulantısı , şişkinlik , tokluk yani beni aşırıı derecede rahatsız ediyordu.ve kullanamadım.şimdiye kadar kulandıkalrımın arasında en rahat içimi olan prolabın çilekli karbonidrat tozuydu.bu anlamda bu ürünü kullananların yorumunu merak ediyorum.

Tat hakkında mantıklı bir cevap almanın en iyi yolu şu 62 sayfaya göz gezdirip çoğunluğun fikrine bakmaktır.

Tat gibi kişiden kişiye değişen bir hususta, 1 2 kişinin fikrine bakmak çok mantıklı değil.

O yüzden başlığı baştan sona okuyun.

Back
Yukarı