Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bu ürününden bende almak istiyorum ama önce bir kaç sorum olucak yorumların bir kısmını okudum ama fikir sahibi olamadım.

bu ürünün çileklisi var mı ?

en önemliside içimi nasıl.daha önce bir kaç farklı protein tozu kullandım.mide bulantısı , şişkinlik , tokluk yani beni aşırıı derecede rahatsız ediyordu.ve kullanamadım.şimdiye kadar kulandıkalrımın arasında en rahat içimi olan prolabın çilekli karbonidrat tozuydu.bu anlamda bu ürünü kullananların yorumunu merak ediyorum.

forum sponsorunda çileklisi yok..duble çikolatalısı var...
tat konusuna gelirsek kişiden kişiye değişir...ben öncesinde gnc kullandım çok tatlıydı...optimum u ilk denediğimde gnc den daha tatsız geldi...

birden çok yüklenme derim sakatlanmaya yol açarsın , sabah kalkınca çıkan ölçekden 1 tane suyla veya sütle iç , antremandan sonra aynı şekilde 1 tane daha iç , 330 ml su veya süt koysan yeterli olur , off günlerinde iyi beslenemiyorum dersen sabah kalktın mı çakarsın bi tane daha ;) 61 sayfalık konunun özeti diyebiliriz :)

Bende yeni kullanmaya başladım. Antemandan önce ve sonra olmak üzere 2 ölçek alıyorum. Antremandan öncekini laktik asit salgılanıp mayışmamak için suyla, antremandan sonrakini ise 20dk içinde süt ile kullanıyorum.

Sormak istediğim konu şu: Haftada 4 defa antreman yapıyorum ve sadece o günlerde kullanıyorum whey'i. Boş günlerde de kullanmanın yararı olur mu? Sorduğum birkaç arkadaşım kasların o boş ünlerde geliştiğini ve kullanmanın en az antreman sonrası kullanım kadar önem taşıdığını söyledi.

Sizce nasıl bir kullanım tarzı izlemeliyim? Boş günlerde almak mantıklı mı?

Arkadaşlar 5 LBS Çilek-Muz kalmamış hiç 1 yerde. 10 LBS Çilek li var. Şuan 5 LBS Double Rich Çikolata kullanıyorum.
10 LBS Çilek deneyen varmı tadı nasıl? en kötü ihtimal sade çilek li almayı düşünüyorum. daha önce GNC nin çileklisini denemiştim 1 Lbs güzeldi. OP nin sade Çileklisi nasıl? yorumlar nedir? Ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum. Hep çikolatalı içinde sıkılıyor insan.
5 LBS çilek-muz o bitince 5LBS çikolata sonra aynı şekilde tekrar edince iyi oluyor bence. Ewet yorumları alalım sade Çilek aromalı nasıl sizce?

Aslında ben de bu konuda sipariş öncesi endişe taşıyorum. Öyle bir konu ki tamamen kişisel damak tadıyla alakalı. Türkiye'de 5lbs sadece double rich chocolate kalmış. Benim ABD'den getirttiğim 5lbs banana cream bitmek üzere, tiksinmeden bitirdim. Ben de yeni bir tat arıyorum. Ama tek bir seçeneğe de bağlı kalmak istemiyorum. Sitenin sponsoru firmaya sorduğumda diğer aromaların ne zaman geleceğini bilmediklerini söylediler (bu da ilginç, firma neyi ne zaman ithal edeceğini bilmiyor mu?). Haftaya İngiltere'ye gittiğimde spor mağzalarını dolaşıp birebir bilgi alacağım. Çikolata ağır gelebilir diye düşünüyorum, hafif tatlara bakmak lazım.
Benim de merak ettiğim tatlar şunlar, deneyen varsa yorumları almak memnun eder:
Vanilla
Rocky Road
Coockies n Cream
Tropical Punch
French Vanillia Cream

Merak ettigim bir konu var optimum icindeki 4 gr glutamin yeterlimi ? Eger optimum kullaniyorsak yinede glutamin destegine ihtiyacimiz varmi acaba ? Antreman sonrasi kac gr glutamin almak gerekir vucuda ?

Saygilar

builtman , ewet damak tadı kişiye göre değişiyor. 1 tek aromaya bağlı kalmak iyi olmuyor sıkılıyor 1 süre sonra yeni tat istiyorsun. tropik meyve yi bende gördüm merak ettim. Yakın arkadaşlarım ve damak tadımız aynı olan kişilerden aldığım yorummlara göre vanilya yı pek beyenen arkadaşım yok. Keşke deneme amaçlı 1 kutu açsalar dükkanda gelenler deneyip tadına bakıp alabilse :D daha iyi olurdu. Hiç değilse kafamızda bu kadar soru işareti ve tereddüt olmazdı. 1 firmadan aldığım bilgiye göre temmuz ayında çilek-muz stoklara giricekmiş bilgin olsun ;) ben gümrük işi ile uğraştım. Bende o konuyu anlamış değilim. Malın siparişini verdilerse bunun belli 1 geliş süresi var. Mesela Hongkong dan ürün getiriyoruz gemi ile ne kadar sürede geldiği belli. Hesaplıyoruz erken gelmez genelde ama yinede geldiği süreyi bilirsin en fazla 3-5 gün geç gelir, malın inmesi gümrükten geçmesi. arayana 2 ay dese mesela içimize kurt düşürmez. tahminimce bizi diğer aromalara yönlendirip ellerindeki ürünü satmaya çalışıyorlar ;)

wurts ben doğal yemekten proteini alamıyınca off günlerimde alıyorum bir ölçek kalktıktan sonra iyi oluyor aslında , ben artık tadını tuzunu bıraktım tek dikişte götürüyom :D

aldım mesajı usonay ;) Ancak sanıyorum yeni ürünler TR'ye giriş yapınca şu anki fiyatı göremeyeceğiz. Sanıyorum fiyatın uygunluğu biraz da stoğu eritme amaçlı.
Dediğinde haklısın, keşke tester'lar olsa fikir vermesi açısıdan. Artık deneme yanılma yapacağız ya da fiyatı es geçip 2 lbs alacağız. iyi çalışmalar.

wurts ben doğal yemekten proteini alamıyınca off günlerimde alıyorum bir ölçek kalktıktan sonra iyi oluyor aslında , ben artık tadını tuzunu bıraktım tek dikişte götürüyom :D

bende alıcam artık boş günlerde bakalım bi faydasını görebilecekmiyim weightlifter

beyler içine biraz şeker atıp, yaptıktan yarım saat sonra da salondaki buz dolabında 1.30 saat süreyle saklasam sorun olur mu ?

teşekkürler.

çilek aromalı ürünleri ben pek beyenmedim...optimumun en iyi aromaları çikolata ve vanilyadır...

iyi günler öncelikle bu ürün okudugum yorumlara göre çok iyi bu akşam sipariş vermeyi düşünüyorum normal'de yemek yemem iyi zaten sadece antremandan sonra iştahım olmuyor günde 1kere antremandan sonra kullanıcam ne kadar kullanmam gerekir sizce?

Sorunuzun cevabı "önceki sayfalarda" var. Baştan itibaren okursanız bilgilenmiş olursunuz, böylece üründen en iyi faydayı sağlamış olursunuz...

Bu arada daha önce söylendimi bilmiyorum ama online destek hattında konuştuğum arkadaş artık optimum ürünlerinin supplementler sitesinde yer almayacağını belirtti. Şu anda ellerinde bulunan ürünleri satıyorlar bilginize. Yani daha sonra ürünü beğenipte ileride bulma sıkıntısı çekmeyin diye.

Zorro eger optimumla sorun yasiyorsan diger urunlerde daha fazla problemin olur gibi geliyor bana sanki , normalde gaz yapmasi konusunda sikayet ederler insanlar en fazla , mide bulantisini duymadin daha once ...

arkadaşlar foruma yani katılıyorum herkeze merhaba öncelikle
size proteın tozu ila alakalı bir sorunumu açmak istiyorum bilmiyorum daha öncede birisini yaşadımı bunları
arkadaşlar % 80 whey proteıni war parlak poşette ondan almışdım 2 ay ewwel kullandım zamanla ws etkisi fena değildi ama zararı var gibiydide boğazlarım ağrımaya başım gereksiz yere dönmeye bağlıyordu ve bunlar eminim bu tozu alınca oluyordu bunu anlamak için tozu bırakdım 2 haftayı geçik içmiyorum ne bir sorun kaldı nede bişey anladımki bu toz vücuduma bişeler zarar weriyordu acaba diyorum aldığım bu proteın tozumu kaçakdı merdiven altı üretim ws gibi bişemiydi internetten aldım sonuçda bilemiyorum ne olduğnu yada vücudumun bu tozlara alerjisimi war şu zamanlar %100 optimum nutritıon almank istiyorum sizlere danışayım dedim umarım konu ile alakalı bir yorum gelir herkeze iyi forumlar

Back
Yukarı