Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
off günlerde sabah erken uyanıpta düzgün kahvaltı edemediğim zamanları kalkar kalkmaz 1 ölçek whey su ile alıyorum,off günlerimin gecelerindede 1 ölçek yatmadan süt ile alıyorum.

arkadaşlar bu protein tozlarını kullanıp bıraktıktan sonra vücutta sarkma meydana geliyor diyolar ne kadar doğru bilmiyorum örnek olarakta arnold schwarzenegger i söylediler gerçek mi acaba kullananlardan cevap bekliyorum ben kullanmıyorum ama kullanmak istiyorum emin olup başlayım dedim

çtn kısaca söylemek gerekirse sarkma felan olmaz kesinlikle sporu bıraktıktan sonra beslenmesıne dıkkat etmeyen ınsanlar bu tarz problemler yaşar ..

bunlar forumda çok tartışıldı konuşuldu bu söylemler sadece hurafedir..gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz..

iyi çalışmalar dilerim

ÇTN arkadaşım bu protein tozlarında aminoasitsiz olanı alacaksın . aminoasidi alıp bıraktıktan sonra bir de üstüne beslenmene dikkat etmessen tabi yağ olur . sarkma felan olmaz yanı rahat ol .

ÇTN arkadaşım bu protein tozlarında aminoasitsiz olanı alacaksın . aminoasidi alıp bıraktıktan sonra bir de üstüne beslenmene dikkat etmessen tabi yağ olur . sarkma felan olmaz yanı rahat ol .

iyice off topic oldu ama cevap yazmak istedim modlar kusura bakmasın ...

yanlış yönlendirmeyelim lütfen.. komagane amino asit içermesi bir ürünun yağlandıracağı anlamına gelmez ayrıca amino asit değerleri ne kadar yüksekse daha çok verim alınır o üründen zaten bu değerler ürünün kalitesini belirliyor..

işin özü amino,protein,creatin ve diğer bütün supplementler bu sporu bıraktıktan sonra herhangi bir yağlanmaya ya da sarkmaya neden olmaz..

ha sen sporu bıraktıktan sonra yanlış beslenirsen yağlanırsında,sarkarsında ama bunun ne aminoyla nede başka bir supplementle alakası yoktur...

Arnold'la da kendimizi kıyaslamak kadar da saçma bir şey olamaz ayrıca...

Son düzenleme:
slymnasye ben zaten aminoasidi bıraktıktan sonra eğer beslenmeye dikkat etmiyorsa yağlanma olur dedim . sarkma lafı agzımdan çıkmadı aga . Kalkıp yağlı değerler yiyip te kendini kurban edecekse orası ayrı yani .

ben bu lafın üzerine cevap verdim size protein alıcaksan aminoasitsiz protein alın diye bir tavsiye olamaz...

benim anlatmak istediğim ne amino,ne başka bir supplementden dolayı bırakıldıgı zaman herhangi bir yağlanma ya da sarkma olmaz ..

oky peki . eğer ki yeni başlıyorsa bana tavsiye eden hocam aminoasidi 3 ay sonra önerdi . Neyse ben bu konuda yetersizim sadece bana söyleneni söyledim . kusuruma bakmayın

whey ile aminoyu aynı anda almamak gerekiyormuş bana öyle söylemişti supplementler.com daki fittnes eğitmeni ayhan abi.o bana kullanım şeklini şöyle önerdi ve öyle kullanıyorum.kullandıgım whey optimum,amino ise universal amino 3001

1)Sabah whey protein 1½ ölcek
2)Spordan 1 saat önce 3 tablet amino
3)Spordan sonra whey
4)Whey aldiktan 1 saat sonra 3 tablet amino

bende bu şekilde kullanmaya basladım etkilerini benimle paylasırsan sevinirim arkadasım.

etkilerini nası paylaşıcam senle bilemiyorum fakat,aminoyu kullanmaya başlayalı 2 hafta anca oldu zaten.ama wheyi yaklaşık 5-6 aydır kullanıyorum.ölçülerim her ay 1 yada 1-5 cm artıyor kol olsun omuz olsun göğüs olsun.bir ara üşenmezsem üye fotoları kısmına fotolarımı çekip koyarım.

weider in cfm ,premium,whey ürünlerini cok tavsiye eden tanıdıklarım var ancak kendim kullanmadım herhangi birisini .

fiyat/perf olarak piyasadaki en düzgün whey proteini optimumdur bunu herkes kabul edecektir sanırım.birde universalin ultra wheyide fena değil ama optimumdan şaşma derim.

optimumum pro complexi var onu dene bir de veya protein içeriği daha fazla olsun dersen ultimate isocool weider cfm whey gibi markalar deneyebilirsin

double rich choclate da son 3 aydır falan tadında bi deisiklik var bu bitek benim basıma mı geliyo yoksa herkes mı sikayetci...Ozellıkle ankarada..

Back
Yukarı