Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bu arada body ile 4 seneyi geçkin ilgileniyorum daha yeni yeni almaya başladım bu tozlardan zaten çok bir alakam yok genelde bu sporla kıck box yapıyorums adece malum vücudun şekil alması ws için ek takwiyeler almak şart diye düşünenlerdenim

ben daha önce 2 kutu optimum kullandım cikolatalı proteinler bende artık baygınlık yaptıgı için vanilya elma ve çilek aromalara yoneldim.3 gun önce optimum çilek 10 lb'lik sipariş ettim ve ertesi gun geldi.tadı super milk shake gibi rahatlıkla içiyorum.tadı aynı weider'ın çilekli wheyine benziyo :) herkese öneririm çilekliyi

sorunuma derman olcak üstadlardan yorum bekliyoruz bende görülem bu etkilerden hiçbirinizde acaba mevcutmuydu vücudum bu tozlarımı red ediyor anlamadım nedeni ney

Arkadaşlar şimdi ben sabahları 1 ölçek Optimum protein içiyorum. İdman 18.30'da ve saat 18'de 4 adet 3001 amino içiyorum. İdmandan hemen sonra da 4 adet daha içiyorum. 1 saat sonra 1 ölçek Optimum protein içiyorum.

Bunu nasıl daha iyi hale getirebiliriz. Yoksa şuanki kullanım şekli iyi mi?

Yoksa idmandan hemen sonra 1,5 ölçek protein mi içsem? 40 dk sonra da 4 adet 3001 amino.

arkadaşlar ben bu ürünün 4.5 kg olanın almak istiyorum 6 aydır yapıyorum bu sporu ayda 1.5 kilo tüketip 3 ay kullanmak istiyoru acaba fazla mı olur yaglanma yaparmı görüşleriniz nelerdir acaba 1 gün of 1 gün on gidiyorum spora hiç aksatmatdadan hakkıyla yapıyorum herşeyi 72 kiloyumbench_O

ya arkadaşlar bunun 30 gr yani bir servisi içinden çıkan ölçekte çizgi var oraya kadar doldurulmuşumu yoksa ölçekin tamamının doldurulmuşumu 5 lbs var çoktan bitmesi gerekiyodu kullan kullan bitmiyor dipsiz kuyu gibi

arkadaşlar bütün sayfalara göz attım ama bir türlü kullanım ile ilgili kesin olarak bilgi sahibi olamadım. antreman öncesi mi sonrası mı yoksa 2 zamanda mı alınmalı anlayamadım. netice bir den çok suplement kullanıyorum(seriuss mass ve amino 2200) ve bunların hepsi kullanım zamanı olarak birbiriyle çakışıyor. bu da bende müthiş şişkinlik yapıyor. lütfen bu konuya tecrübeli arkadaşlar tam bir açıklık getirsinler ki bizler de en iyi şekilde faydalanmaya çalışalım. teşekkürler...

Arkadaşım bana önerilen ve uyguladığım şudur ; sabahları kalkar kalkmaz su ile karıştırıyorsun .kana çabuk karışsın diye . birde antremandan hemen sonra alıyorsun su ile . Süt ile gece yatmadan önce almak istersen al . Kana hemen karışmaz sindire sindire kana girer . Bunları antreman günleri yap . Eğer diğer günler alırsan yağ toplar vücudun . Bu arada ölçeğin 3/2'sini al arkadaşım . Saygılar

Arkadaşım bana önerilen ve uyguladığım şudur ; sabahları kalkar kalkmaz su ile karıştırıyorsun .kana çabuk karışsın diye . birde antremandan hemen sonra alıyorsun su ile . Süt ile gece yatmadan önce almak istersen al . Kana hemen karışmaz sindire sindire kana girer . Bunları antreman günleri yap . Eğer diğer günler alırsan yağ toplar vücudun . Bu arada ölçeğin 3/2'sini al arkadaşım . Saygılar

ölçek ve yağ hakkında yazdıkların hariç diğerlerine katılıyorum.
ölçek olarak tam ölçek almalısın ve sabah kalkar kalmaz ve antremandan hemen sonra almalısın.amino asitide whey aldıktan 1 saat sonra al antremandan sonra.off günlerindede sabahları yada öğün aralarında birer ölçek kullanmanı tavsiye ederim.yağlanma yapması söz konusu değil.sonuçta çalışan bi vucudun var.

Ölçek konusunda bana denileni demiştim ben . 3/2 si de normal zaten . tam ölçeği antreman sonrası alıyorum . sabahları 3/2'si .

anlıyorum siz bilirsiniz tabi.ama wheyin 5 gram daha fazla olması zarar değil fayda sağlar muhakkak.zaten günlük alabildiğimiz protein miktarı sınırlı.

antreman yapmadığımız günlerde de gönül rahatlığıyla supplement kullanılabilir her hangi bir yağlanma olayı söz konus olmaz ,bu ürünler sonuçta gıda takviyesidir..

bende 2200 amino ile bu ürünü kombine etmekteyim ve sabah kalkar kalkmaz,ögün arasında,antremandan 1 saat sonra whey ---- antremandan hemen sonra yatmadan önce amino şeklinde kullanıyorum antremandan hemen sonra whey ve amino almak istiyorum ancak bir vücut toplam 35 grm protein alabiliyomus 1 alımda diye duydugumdan öyle almıyorum.

whey ile aminoyu aynı anda almamak gerekiyormuş bana öyle söylemişti supplementler.com daki fittnes eğitmeni ayhan abi.o bana kullanım şeklini şöyle önerdi ve öyle kullanıyorum.kullandıgım whey optimum,amino ise universal amino 3001

1)Sabah whey protein 1½ ölcek
2)Spordan 1 saat önce 3 tablet amino
3)Spordan sonra whey
4)Whey aldiktan 1 saat sonra 3 tablet amino

tabi o daha iyi biliyodur mutlaka ama bence ögün aralarındada almanı tavsiye ederim gercekten faydası cok oluyo idmandan 2 saat önce falan

Back
Yukarı