Optimum Whey 100% Whey Gold Standart

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    4.481
bana gerek yok evham yapanlar cok formda ve baska formlarda sahtemi değilmi olayları
türkiye fiyatlarını biliyorsun faiş diğer verdiğim örneklere görre getirisi daha çok

birde çin üretimi ise dahada karlı

Son düzenleyen: Moderatör:
bana gerek yok evham yapanlar cok formda ve baska formlarda sahtemi değilmi olayları
türkiye fiyatlarını biliyorsun faiş diğer verdiğim örneklere görre getirisi daha çok

birde çin üretimi ise dahada karlı

iyiya işte kaç kişi alabilir bu ürünüki zaten ?yani korsanıyla uğraşmazlar emin ol birebir aynı kutuymuş bilmemneymiş.. belki ucuz tozlar yaprlar orasına bişi demiyorum ama aynısı kutusuyla vs kimse uğraşmaz,amerikada bile burdakinden daha ucuz olduğunu düşün bakma burda kulandıkalrına belki biraz mecburiyten belkide yabancı yapıyorsa iyidir fiatı önemli deil mantığı var bu fiyatla amerikada satsan eminim kimse almaz gider yumurta yer.ama işte...:)

Internette sporcu besinleri satisi yapan belli basli magazalar var. Bu siteler zaten urunleri Turkiye distributorlerden aliyor ve yetkili bayileridir.
Eger bir siteden supheleniyorsaniz markalarin yetkili distributorlerini arayip yetkili bayi olup olmadigini ogrenebilirsiniz.

Distributorler markalari zaten Amerikadan markalarin ureticilerinden alirlar ve kendi sitelerindede cesitli ulkelerin distributorlerini yazarlar.

Optimumun Turkiye distributoru ****** gida, google´da arama yapip kendileriyle gorusebilirsiniz.
Ayrica emin olmadigimiz konularda, konulara lutfen cevap vermeyelim.

Son olarak sahte uretimler konusunda amerikadada buyuk sikinti var.

Fightingfalcon,
Isterseniz kendilerine bu soruyu sorun.

• Like
Reactions: MT
Despo aslında orası biraz karışık optimumun iki tane ana ithalatcısı var bir ****** ki o ben distributorüm diyor fakat bir yandan da şfk optimum ticaret ana Distributor bnm diyor hatta şuan sitesini dahi kuruyor bende ürünleri şfkdan alıyorum ******a göre daha uygun fiyata veriyor.

saygılar...

Gray,

YETKİLİ Türkiye Optimum Nutrition bayisi ******dır. Bunu Amerikadaki firmaya sorup öğrenebilirsiniz.

ŞFK ise avrupadan ithal ediyor fakat Türkiye yetkili bayisi DEĞİL. Yanı kısacası ŞFK avrupada bulunan Optimum bayisinden malları alıyor.

Bu ürün kaç ay dayanıyor? Son kullanma tarihi olarak
Eğer uzun süre dayanıyorsa amerikadan 4-5 tane artık bir koli yapıp getirteyim. 4 tanesinin fiyatı burda 1 tanesine denk geliyor da

Bu ürün kaç ay dayanıyor? Son kullanma tarihi olarak
Eğer uzun süre dayanıyorsa amerikadan 4-5 tane artık bir koli yapıp getirteyim. 4 tanesinin fiyatı burda 1 tanesine denk geliyor da

optimumların son kullanma tarihi 09 2010 idi yanlış hatırlamıyorsam yani bi iki sene gibi dayanıyor. Getirtme imkanın varsa bence koli koli getir ya bol bol kullanır yada satarsın ;)

arkadaşlar protein tozu almayı düşünüyorum !
daha önceden 1 ay üniversal animal max kullandım. toplam 4 ay çalıştım 3 ay ara werdim şmdi tekrar başladım.

Optimum Whey 100% Whey Gold Standart ve Animal Max arasında karar veremiyorum. karşılaştırma yapabilcek arkadaşlar yardımcı olursa sewinirim.

5p4n supplement arsivinden iki urunun de aciklamalarini okuyup karsilastirabilirsin,ikisi tam tamina ayni urun degil,hangisinden fayda gorecegine sen karar vermelisin.

Protein tozu bir porsiyonu ayarlamak

Arkadaslar bugun optimum whey protein tozu aldim, fakat nasil kullanacagim hakkinda fikrim yok, zamani disinda.
bir porsiyonu nasilayarlicaz icinden kasik felan cikmadi aldigim yere sordum(dolunay gym ankarada) 3 yemek kasigi koy dediler de bana teferuatli olarak anlatirsaniz cok iyi olur. nerde karistirim suylami sutlemi,
shaker cup die bisi warmis o nedir nerden alinir gerek warmidir?

Arkadaslar bugun optimum whey protein tozu aldim, fakat nasil kullanacagim hakkinda fikrim yok, zamani disinda.
bir porsiyonu nasilayarlicaz icinden kasik felan cikmadi aldigim yere sordum(dolunay gym ankarada) 3 yemek kasigi koy dediler de bana teferuatli olarak anlatirsaniz cok iyi olur. nerde karistirim suylami sutlemi,
Konunuzu ilgili başlıkla birleştirdim.
Bundan sonra başlık açmadan önce araştırmanızı rica ederim.

king içine dikkatli bi şekilde içinde olması lazım bazen altlarda da olabiliyor. Evet 3 yemek kaşıgı yeterlidir. Süt meyvasuyu yada suyla karıştırabilirisn bir shaker yardımıyla üzerinde de yazar..

kolay gelsin...

Benim anlamadığım bir şey var Optimum'la ilgili. Her yerde %100 deniyor Optimum için ama nerede görsem açıklamalarında bir ölçekte (29 gr) 24 gram protein barındırdığı yazıyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum?

Bir de Ankara'da bu ürünü temin edebileceğim güvenilir bir mekan var mıdır? Baktım önceki post'lara, göremedim bununla ilgili doyurucu bir cevap.

Gerçekten çok iyi ve taptığım bi ürün. fakat şöyle bi sorum olcak.

1serviste :

-24gram Protein
-5.5gram BCAAs
-4gram Glutamine

İçindeki BCAA ve Glutamine tam anlamıyla vücut tarafından kullanılabiliyor mu ?
Gerçekten bi makale bilen varmı bu konuda? veya bilgi sahibi olan hocalar bu konuyu aydınlatabilir mi?

Yoksa ayrı ayrı mı almak gerek. Fiyatlar malum zaten hele bide öğrenciyseniz gerçekten çok zor suplement almak, kullanmak. Böyle 3lü bir mucize bulmuşken insan biraz tuzlu da olsa kıyıp alıyor...

1-scoop uyani ölçek yoksa 1 dolu yemek kaşığı 250 ml su veya süt ile yeterli olcaktır.
2-içindeki glutamin ve bcaa lar vücut tarafından tamamen kullanılır.antrenmandan 30 dakika önce kullanıldığı takdirde.
3-%100 ün anlamı 100 gram protein değil saf olarak izole peynir altı suyu proteini demektir.
4-mucizevi bir ürün olarak görülmemelidir.maximum sonuc icin beslenmenizide uygun şekilde arttırmanız gerekir.

bildigim kadari ile piyasada vanilyalisi yok,gecen arkadasim muz cilek aldi ve cok guzelmis tadi,benim ki bitince bende deneyecegim.

arkadaşlar bu ürünün natural vanilyalı olanından netrition.com'dan 5.11 lbs olanını kargo dahil 151 liraya aldım sizce fiyatı nasıl? Birde içine baktım ölçeği göremedim nasıl bulucam içinden?:)

Birde şunu sorayım kaç mililitre sıvıyla tüketmek gerek?

Back
Yukarı