Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Hacim hacim diyorsunuz da bdyc22 nasıl beğeniyor kendini? Birisi bulk sever birisi lean. Birisi omuz bölgesini sever diğeri karın. Fazla da abartmamalı yorumlarda. Konu sahibi kendini nasıl beğeniyorsa o iyidir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim o dövmeyi gördüm ya yeterli benim için Süpersiniz. ......Daha önce konu açmıştım ama sanırım kapanmış. Yaklaşık 2.5 yıldır fitness sektörünün içindeyim bu arada spor akademisi mezunuyum ve spor eğitmenliği yapıyorum. başlamadan önce 52 kıloydum suan 64 kıloyum hedefim 70 kg olabılmek. boyum 172. Özellikle yağlanmadan kas kütlesi kazanmak istiyorum bunun için kilo almam biraz zorlaşıyor. Şuana kadar bir çok supplement kullanmışımdır ama şimdilik sadece muschpharm combat ve gaspari creatin kullanıyorum.ölçülerden çok görüntüye önem veriyorum onun için hatırladıgım kadarıyla
ölçülerim :
omuz : 120
gögüs :105
bel : 75
kalça : 88
bacak : 55
calf : 36
Hedef : fit,orantılı,şık sağlam bir vücut.
Kardeşim o dövmeyi gördüm ya yeterli benim için Süpersiniz. ......
Kaç kilosun burdabu da sımdı ki ne yazık ki hiç hoşnuz olmadığım durumum