• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

ORTALAMA 2.5 YILLIK BİR ÇALIŞMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bdyc22
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vücudun estetik begendım başarılı karın güzel bulkıng yapıp 85 kıloya çıkabilirsen sonra diyetle 80'e falan insen yanı kısacası bu vucudu buyutsen cok iyi olur devam et bırakma

Hacime hiç gerek yok bence , bende bu boydayım aşırısı rahatsız edici. Gıdım gıdım yağsız gitmek en iyisi , zaten gerekilen yapı sağlanmış üstüne ekleyecek birşey yok gayet iyi.

Hacim hacim diyorsunuz da bdyc22 nasıl beğeniyor kendini? Birisi bulk sever birisi lean. Birisi omuz bölgesini sever diğeri karın. Fazla da abartmamalı yorumlarda. Konu sahibi kendini nasıl beğeniyorsa o iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hacim hacim diyorsunuz da bdyc22 nasıl beğeniyor kendini? Birisi bulk sever birisi lean. Birisi omuz bölgesini sever diğeri karın. Fazla da abartmamalı yorumlarda. Konu sahibi kendini nasıl beğeniyorsa o iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

konuyu hortlatmışınız :D son yapılan yorumlar için teşekkürler. o son fotoğraflardaki halımden memnundum bi 5 kılo daha alsam sanırım tam ıstedıgım gıbı olucaktı dıyebılırım zaten boyum 172 yanı fazla hacime gerek olmadını dusunuyorum goruntu acısından . yaz bitti bende bi süre ara vermek zorunda kaldım ne yeterli sevıyede salona gıttım nede yedıgıme dıkkat ettım şimdi yavas yavas yenıden başlıyorum. insan geçmiş fotoğraflarına bakınca ne kadar iyi oldugunu anlıyormuş meğersem :D yaza doğru yenı fotograflar atarım artık bi toparlıyalım :)

Daha önce konu açmıştım ama sanırım kapanmış. Yaklaşık 2.5 yıldır fitness sektörünün içindeyim bu arada spor akademisi mezunuyum ve spor eğitmenliği yapıyorum. başlamadan önce 52 kıloydum suan 64 kıloyum hedefim 70 kg olabılmek. boyum 172. Özellikle yağlanmadan kas kütlesi kazanmak istiyorum bunun için kilo almam biraz zorlaşıyor. Şuana kadar bir çok supplement kullanmışımdır ama şimdilik sadece muschpharm combat ve gaspari creatin kullanıyorum.ölçülerden çok görüntüye önem veriyorum onun için hatırladıgım kadarıyla

ölçülerim :

omuz : 120
gögüs :105
bel : 75
kalça : 88
bacak : 55
calf : 36

Hedef : fit,orantılı,şık sağlam bir vücut.
Kardeşim o dövmeyi gördüm ya yeterli benim için Süpersiniz. ......

bu da sımdı ki ne yazık ki hiç hoşnuz olmadığım durumum

Eklentiler

• BeFunky_11016688_879302628779817_1327274858_n.jpg.jpg
    BeFunky_11016688_879302628779817_1327274858_n.jpg.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 450
herkes antrenmanınız hakkında bilgi istemişte ben define olduğunuz dönemki beslenmenizi çok merak ettim
hem kilo alıp hemde hatları daha belirginleştirdiğiniz dönemden bahsediyorum fotoğrafların sırasına göre yani.
before after yaptığınız fotoğrafta hem kilo alıp hemde hatları belirginleştirmişsiniz beslenmeniz hakkında bilgi verebilir misiniz

Şimdi ki halin de o kadar kötü sayılmaz tabi ki eskiye görenle fark var ama yaza 2.5 aydan fazla var toplarsın sıkıntı değil. Birde eski mesajlara ithafen bir şey yazmak istiyorum. Boyun 1.72 ve ilk resimlerde gayet ideal duruyorsun. Bende 1.75'im ve fazla kütle bana da yakışmıyor. Sonuçta yarışmaya girme yada pro olma gibi bir amacım yok.

2.5 sene denildiği zaman bazı arkadaşlar, 2.5 yıla göre az gelişme demişler. Eğer arkadaş yarışmaya hazırlansa yada hardcore bodyci olsa dediğiniz doğru olabilir. Ama arkadaş fitness üzerine gitmiş ve belli bir seviyeden sonra sanırım kütlesini korumayı amaçlamış. Hani bence direk 2.5 sene için yetersiz diye peşin konuşmaktansa arkadaşların amaçlarına göre yorum yapmak daha mantıklı olur gibime geliyor

saçlar uzunkende güzelmiş, bence tekrar uzatmalısın :) şimdiki haline çirkin demiyorum yanlış anlama. fit vücut ve uzun saç bence yakışır gibime geliyor

Back
Yukarı