Novemberpaşalı
Üye
Abi son ölçülerin nedir? Bel, göğüs, kol
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Olcmdim kardesim olcunce yazarimAbi son ölçülerin nedir? Bel, göğüs, kol
cok estetik bir vücut özellikle göğüsler müthiş. göğüs programın hakkında bilgi verirsen sevinirim.. bu arada bence de sana uzun saç daha çok yakışıyor![]()
Merhaba.Calisma duzenlerimiz boylarimiz ayni.benimde amacim öyle bi vücuda gelebilmek.rica etsem programini paylasirmisin? Özellikle supersetleri çok merak ettim.kendi programına eklemeyi düşünüyorumher gün tek bölge çalışıyorum haftanın 5 günü olmak üzere süper setler ve drop setler uyguluyorum özellikle bacak günümde sınrlarımı zorluyorum. beslenme konusuna gelirsek özellikle antrenmandan bir kaç saat önce karbo almayı ihmal etmıyorum ve antreman sonu proteın-creatın 2lisini kullanıyorum (muschlepharm-gaspari) her gün yeteri duzeyde proteın ve karbo alımı yapmaya çalşıyorum bildiğiniz gibi basit karbonhidratlardan kaçınıyorum ögünlerimin arasında 3 saati geçmemeye özen gösteriyorum
Merhaba.Calisma duzenlerimiz boylarimiz ayni.benimde amacim öyle bi vücuda gelebilmek.rica etsem programini paylasirmisin? Özellikle supersetleri çok merak ettim.kendi programına eklemeyi düşünüyorum