bdyc22
Üye
Jiletle aliyorum kardesimHocam bacakda göğüs de hiç kıl yok. Nasıl alıyorsunuz ? Epilasyon mu oldunuz
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Jiletle aliyorum kardesimHocam bacakda göğüs de hiç kıl yok. Nasıl alıyorsunuz ? Epilasyon mu oldunuz
hiç gözükmüyor. ben makine ile alıyorum anında çıkıyor epilasyon olmayı düşünüyorum. Vücut on numara başarılarJiletle aliyorum kardesim
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Daha once demistim yag olcumu blmiyorum kol olcusu basladigimdan beri almadim almayida dusunmuyorum kisacasi takintiliyimtartışma başlatmak gibi olmasın ama fitness için gayet fit bir vucudu var arkadaşın ve gayette göze güzel görünüyor daha ne bekliyorsunuz, bu ölçülerden daha büyük olmama rağmen malesef bu kadar güzel görünmüyorum (biraz definasyon şart) yağ oranın ve kol ölçülerini' de yazabilir misin yazmışsan da göremedim .
Hergun tek bolge calisiyorum haftanin 5 gunu. Otelde calistigim icin sabah ogle aksam acik bufeden besleniyorum dymaztize hrdolize protein tozunu kullaniyorum gunde 3 olcek simdilik uyguladigim program bu kardesimestetik olarak cok iyi bir görüntü başarıların devamını dilerim dostum beslenme ve antrenman programını istiyorum ne yapiyorsan yaz bi bakayım sana zahmet ..
Musait oldugum bir saatte yazicamomuz gögüs hepsini tekrar we set sayılarını liste halinde yazsaydın iyi olurdu kardeşim acıklayıcı olmamış detaylı olarak istedim senden burda antrenman ve beslenem programını merak edenlerde wardır muhakkak zahmet olmazda yazarsan sevinirim.
Aynen katılıyorumAbi çok iyi ya![]()
Yag oranimi bilmiyorum. Arada degisiklik ypmak lazimAynen katılıyorum
Vücudun çok güzel. Yağ oranın kaç acaba ?[DOUBLEPOST=1406818827][/DOUBLEPOST]Saçlar böyle daha iyi olmuş sanki.