MertSelcuk
Üye
Tüyapta yapıcaklar ürünler gerçekten ucuza satılıyor...
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
BodyBuildinG dedi:MertSelçuk, ilaçları bırak doğal yap.. en iyisi doğaldır. karaciğeri güzel dans ettirir bu ilaçlar. belli yaşa geldiğinde vücudun anormalleşir vücut fonksiyonların bozulur. yaşlılığını nasıl geçirmek istersin? sağlıklımı yoksa steroidler yüzünden anormalleşmiş mi? buna sen karar ver..
STEROID kullanmayı önermiyorum..
BodyBuildinG dedi:MertSelçuk, ilaçları bırak doğal yap.. en iyisi doğaldır. karaciğeri güzel dans ettirir bu ilaçlar. belli yaşa geldiğinde vücudun anormalleşir vücut fonksiyonların bozulur. yaşlılığını nasıl geçirmek istersin? sağlıklımı yoksa steroidler yüzünden anormalleşmiş mi? buna sen karar ver..
STEROID kullanmayı önermiyorum..
Despo dedi:
bence yasına gore genclerın bırcoguna taş cıkaracak bır vucut yapmıssın.genc derken sanada ıhtıyar demıyorum yanlıs anlasılmasın.gercekten ıyısın yanı.arkadaslarında dedıgı gıbı bence bırıncı eksık yanın bacaklar ki bunu zaten sende bılıyorsun.ıkıncı olarak kanatlar dıger kas gelısımlerının yanında bıraz gerıde kalmıs.ıyı bır program ıle kısın dıger bolgelerı yakalar.trapezıus kasını ıse sende yeterlı goruyorum.daha fazla yuklenırsen omuzları daha dar gosterecektır.yapın geregı dar bır yapıya sahıpsın.trapezler boksor goruntusu kazandırır bence.lafın kısası gayet ıyısın.hoşgeldın.ultımate olarak ıyı bır secım yapmıssın.ben bazı urunlerınde weıderden daha fazla faydasını gordum ultımate fırmasının urunlerının.ıso cool son urunlerın en ıyılerınden.sıvı amınosuda gırelı bırkac ay oldu yanılmıyorsam.sarc4stic dedi:Despo dedi:
,uper
Despo dedi:Bence sira Göguslere geldi, Goguslere direnmelisin.. Vucudun guzel ama dahada iyi olabilir, daha oncede denildigi gibi omuzlar ve bel cok guzel, one bakinca Gogusler biraz geride kalmis.
Vucud olculerini goremedim ?
ramiz dedi:çalıştığım bacak idmanlarını görseniz umarım dehşehe kapılırsınız dostlarım yakında bacak resimlerimide ekleyeceğim.. vücut yapısından sanıyorum ne kadar ağır da girsem bacak idmanlarına yine hacim olmuyor sadece şekilde kalıyor.... salondaki hocamızda en büyük kozumun bacaklarım olduğunu söylüyor....