• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Ramiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dört gözle bekliyoruz ramiz.......

ramiz bi yorumda ben yapabilirimiyim resimle ilgili: bence biceps--sırt--omuz--- güzel ve zamanla dhahda ii olcak kesin ole gözüküyo:))))ama zayıf yerlerin var özelikle yarışma falan düşünüyosan...yarışmada bacak ve midenn önemini biliosun sanırım en büyük zayıflıklar orda gibi sanki senin için ve bence birde triceps küçük gözüküyo resimlerde...neys saol çalışmaya dvm harbiden bu iş sabır işi :) kolay gelsin

evet dostum bacaklarda sorunum dışlarda...bacaklarımın içi bayağı iyi ama gel görelim karşıdan bakıldığında ilk bacakların dışları göründüğünden görüntü iyi olmuyor..... hayırlısı diyelim bacak idmanlarına epey asıldım ve dışa etki edecek hareketleri yapıyorum bacak idmanlarımda......

YENİ RESİMLERİM VAR İDMAN YAPARKEN NASIL EKLEMEM LAZIM.. BURADAN EKLEYEMEDİM DOSTLARIM

EDIT:

Buyur kardes ;)
Kaytarmiyorsun belli :)
Bu arada diger iki resmi eklemedim cünkü daha önce eklemistim

Despo

ramiz dedi:
YENİ RESİMLERİM VAR İDMAN YAPARKEN NASIL EKLEMEM LAZIM.. BURADAN EKLEYEMEDİM DOSTLARIM

Ramiz forum skini VizionX olarak secmissin degistirdim senin icin :) Cünkü sadece CS skiniyle Resim ekleyebiliyorsun foruma. Suraya bakarsan cok kolay oldugunu göreceksin ;)

http://www.turkforum.dk/Forum/viewtopic.php?t=2479

Ztn yeni mesaj atmak isteyince Resim yükle diye yaziyor ;)

bravo ramiz çok güzel içindeki azmi görebiliyorum bunu squat taki ağırlıklarda söylüyor çaok güzel devam dostum ,uper

sağol dostum daha yeni resimlerimiz de çekilicek sanırım bayramda epey resimlerimiz ve idman cd miz olucak haberdar ederim seni

yakında yeni resimlerimi ekleyeceğim...
şuan 96 kilodayım....
hiç kür yapmadan bu kiloya geldim....
evet mükemmel yemek yememin karşılığı bu olsa gerek.

Re: saçlara geldi sıra

ramiz dedi:
saç dökülmesi..... spora ilk başladığım yıllarda yani acemi tabir edilen zamanda hocanın verdiği iğneleri olmuştum... sustanon-primolan-deca oldum. bir de 1 kutu kadar anapolan verdi... kullandığım ilaç bunlar.. .
artık bu iğneleri almıyorum....netde dolaştıkça ne kadar zararlı etkilerinin olduğunu gördüm artık uzak duruyorum bunlardan..diğer yandan amino asit-creatin-protein tozu alıyorum yani suplement ağırlıklı çalışıyorum..... saçlarım genelde kurduğum bir işyerindeki ortakların beni dolandırmasından döküldü....çünkü o zamanlarda spora başlamamıştım... anlatabildim mi haliyle yaş da 36 şuan da....
ilaç kullanmadım demişsin unuttun heralde bunları..Ama olsun bundan sonra kullanmıyacak olman çok mğkemmel bişey umarım fikrin hiç deişmez..BAşarılar diliyorum.Squatta da maşallahın var helal olsun...

geri geldim

uzun zamandan sonra tekrar siteye geri geldim..işlerimin yoğunluğundan dolayı epey geri kalmıştım... bu arada istanbul da 23 nisan da nutrimax ın düzenlediği yarışmaya katıldım harika güzel geçti atmosfer harikaydı... ateşlendirdi beni ve neden bizlerde orada değiliz dedim....

ramiz

heralde aynı yoldayız , yaş 33 kilo 78 boy 176

bende ilk kürümü yapıyorum deca+primo+susta+dianabol yapıyorum
yaptığın kür sana ne kazandırdı , ne kaybettirdi , gerçekten güzel bir vücut yapmışsın

merhaba kerwan

evet...kür olayı insana gerçekten güç kazandırıyor ve doğru yapılırsa.....
en son kürüm de epey güçlendim dostum..
o zaman 95 kiloya kadar çıkmıştım...
kürünün içinde pregnly yok mu... ben göremedim...doğrusu
şimdi de 95 kilodayım en son kürümden sonra daha da kür yapmadım ve daha da yapmayacağım.. öyle karar aldım...
nedenine gelince kür yaptığım zaman 95 kilodayım demiştim şimdi de 95 kilodayım... ne fark mı var... kür anında şişiyorsun kürsüz ise daha güzel bir vücut yapıyorsun... madem ilk kürün ben iyi düşünmeni tavsiye ederim...

ramiz,

pregnly yok , nolvadex kullanıyorum. zaten 1 kür yapayım dedim, başkada yapmıycam yeni başladım daha 1 deca + 1 prima oldum küre ilave etmem gereken birşey var mı ? nolvadex i kür boyunca 1 gün alıp 1 gün almamayı düşünüyorum doğrumu olur sence.

kür yapmadım...dediğim squat idmanında ki resim içindi dostum... kür yapmayalı 1 yıl olucak... onun güçlerinden eser kalmadığını sanırım herkes bilir... ama şu bir gerçek ki.. artık kür yapmayacağım... web sitesinden bir arkadaşım bu konuda çok yardımcı oldu bana... ve ne denli hata yaptıklarımızı anlattı sitenin adını vermeyeceğim buaradan.. ama arkadaşımızın adı TARKAN..

yeniden geri döndüm

uzun zamandır foruma renk katamadım...gerek düşüncelerim ile gerek resimlerim ile gerekse idman şekilleriyle yeniden aranızda olmak güzel...

Aramiza Tekrar Hosgeldin Ramiz,
Yeni Resimlerini Bekliyoruz.

Re: yeni resimlerim kısa zamanda site de

ramiz dedi:
tekrar aranızda olmak güzel dostlarım...
aldığın ikincilik içinde tebrıkler.aslında bukadar kısa zamanda kat ettıgın yol hesap edılırse bence bırıncılık hakkındı.

Back
Yukarı