Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
elestırı basladımı arkası kesılmıyor ramız kardes.fotograflarda kas kutlesı oldugundan daha zayıf gorunur.arkadasların elestırı yaparken bence bunu goz onunde bulundurması gerekır.fotoya bakıs açınızda onemlı.mesela bazı fotoların bench ıdmanından sonra cekıldıgı açıkça bellı ve kesınlıkle dıyebılırımkı kasları son haddıne kadar calıstırmıssın,yanı idmanın hakkını vermıssın.kanatlardakı gerıden takıbın onüne gecebılmen için bence kanatlar uzerınde fazla hareket kullanma.sıstemde oynamalar yap.ramiz dedi:göğüs programına iyi asılıyorum ama neden olduğunu anlamıyorum dostum
pit-bul dedi:ultraukala @
sen doping kulanmiyorsun ve de buna cok karsisin ,,,,
senin natural Body görebilirmiyiz
bir kac resim eklersen memnün kalacam
tsk
tabii ki de eklerimde daha yaşım 16. 180 boy 65 kilo 10 aydır yapıyorum nasılsa eklesende beğenmiceksin...Ama açıklayayım kötü niyet yok kesinlikle natural body building yapalım diyorum.Bu bir spor sağlığımız için yapıyoruz(şahsen ben öyle).Art niyet algılanmasın kesinlikle.Özür dilerim yanlış algılanıldıysam...pit-bul dedi:ultraukala @
tsk
barıs teşekkür ederim doğru anlamışsın...barıs dedi:pit-bul dedi:ultraukala @
tsk
sevgili pitbul sanırım sen arkadası yanlıs anladın.. ultraukala natural vucut kurlu vucuttan daha iyidir ,daha guzeldir veya mukemmeldir demıoyorki,sadece saglımızın ,kaslı bir vucut yapsından once geldigini savunuyor...en azından ben oyle anladım,sanırım sende kur yaptıgın icin biraz duyarlı yaklasmıssın![]()