Scivation Xtend

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berbes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce başarılı mı?

• Total voters
    315
ilk olarak antreman esnasında kullandığım ürünü antreman esnasında yaptığı ağız kuruluğu ve şişkinlikten dolayı antreman öncesi ve sonrası kullanmaya başladım. sonuç gerçekten çok güzel, ağır idman yapmama rağmen ertesi güne ağrısız ve dinç başlıyorum.

Bundan 40 günce sipariş verdiğimi belirtmiştim. Spora 5 ay kadar ara verdim ve geçen şubat ayı itibariyle yeniden başladım. Ürünü ant. öncesi Mp assault, antreman esnasında xtend kullandım ve yatarken ultimate Aol ile kombine ettim. Gerçekten ürün başarılı. Hem gücümde hemde kas gelişimimde oldukça fark yarattı. 2 haftadır görüşmediğim arkadaşlarım bile gelişimi fark ediyorlar. Her bünye farklıdır ancak aynaya bakınca gerçekten farkı gösterecek bir ürün. Salonda beraber çalıştığım antrenör arkadaş bile değişimi görüyor,kendiside alacakmış:)) Ben tavsiye ediyorum seçim sizin..

Harika bir ürün.. Bi ay kadar oldu antrnman sırasında 1 ölçek başlayarak 15 gün devam ettim, sonrasında 2 ölçeğe çıkardım kesinlikle güç ve hacim artışı oldu daha önce kullandıgım twinlab likit aminodan daha iyi diyebilirim. Limonlusu powerrade gibi tat gayet güzel

bu ürün glutamin içeriyor mu ki? glutamik acid diyor baştaki sayfada..doğru yazıldıysa arasında fark var...glutamic acid protein tozlarında da var...ama glutamin yerine geçmiyor diyorlardı...

bu ürün glutamin içeriyor mu ki? glutamik acid diyor baştaki sayfada..doğru yazıldıysa arasında fark var...glutamic acid protein tozlarında da var...ama glutamin yerine geçmiyor diyorlardı...

Evet, 1 ölçeğinde 2,5gr L-Glutamine içeriyor.

bu ürünle birlikte ayrıyetden glutamıne kullansak bir problem olurmu yoksa gereksızmı olur

Glutaminin genel olarak gereksiz olduğuna yönelik düşünceler var forumda, glutamin yazarak aratırsan görebilirsin.

ben de tam tersini duydum forumdan...glutamin çok başarılı bir supplement diye...

benım sorum glutamıne nın etkısı konusunda degıldı urunun ıcerısınde glutamıne var bunun yanında ek olarak glutamıne kullanmama gerek varmı ? içerisindeki mıktar yeterlimi

benım sorum glutamıne nın etkısı konusunda degıldı urunun ıcerısınde glutamıne var bunun yanında ek olarak glutamıne kullanmama gerek varmı ? içerisindeki mıktar yeterlimi

benim de şuan elime geçti bu ürün...ayrı ayrı glutamin ve bcaa almamak için bunu seçtim...tabi glutamin miktarı az içindeki..ama gün içinde aldığım tavuk, yumurta ve lordaki glutaminlerle beraber sanırım bana yeter....senn beslenme programına göre buna sen karar vereceksin..günlük 10 gr mı aşmamak iyidir diye bir yazı okudum şimdi....

Bu üründen 2 kutu kullandım, kullanırken pek farketmemiştim ama ürünüm bitince kıymetini anladım.
10 gündür kullanmıyorum ve antremanlardan sonra (özellikle bacak) ağrılarım 3-4 gün sürüyor. Demekki recovery konusunda gerçekten çok iyiymiş.
Şimdi yurtdışından 90 servis olanını istedim bir yakınımdan.
Önümüzdeki ay sonunda gelecek ozamana kadar önerebileceğiniz başka bir recovery ürün varmı ekonomik olabilecek?

bugun ılk kez kullandım ve karpuzlu olanını almıstım.tadı gayet ıyı geldı,agızda kuruluk yapma olayını bende yasadım fakat cok degıl belkide 1 olcek attıgım ıcın olabılır.normalden fazla terlettıgıde dogru :)

Bu ürünün portakallisini ve karpuzlusunu kullandım. Portakallisi çok iyiydi ancak karpuzlusu çok kopuruyordu ve tadı pek de iyi değildi.

bende ilk defa scivation xtend ıntra-workout catalyst aldım ve kullanımı için birkaç farlı ölçek söylediler ,birde burada danışmak istedim.

l-leucine-3500
l-glutamine-2500
l-ısoleucine 1750
i-valine 1750
citrulline malate(1:1) 1000mg
7000mg bcaa

bu değerlerde ürünü için ölçek hesabını yaptığım antremana göremi belirlemeliyim,kickbox yapıyorum ve ürünsüz standart antremanımda 2 ve 2,5 kilo arası kaybediyorum,neye göre değerlendirsem bilemedim.spordan 15dk öncemi yada sonramı,bilgisine paylaşabilecek varsa sevinirim...

bende ilk defa scivation xtend ıntra-workout catalyst aldım ve kullanımı için birkaç farlı ölçek söylediler ,birde burada danışmak istedim.

l-leucine-3500
l-glutamine-2500
l-ısoleucine 1750
i-valine 1750
citrulline malate(1:1) 1000mg
7000mg bcaa

bu değerlerde ürünü için ölçek hesabını yaptığım antremana göremi belirlemeliyim,kickbox yapıyorum ve ürünsüz standart antremanımda 2 ve 2,5 kilo arası kaybediyorum,neye göre değerlendirsem bilemedim.spordan 15dk öncemi yada sonramı,bilgisine paylaşabilecek varsa sevinirim...

2 ölçek antremandan önce 2 ölçek de antremandan sonra alarak başlayabilirsin.

teşekkürler komutantopatutan,deniyeyim bakıyım daha bir hafta oldu ama damarlarım daha çabuk şişmeye başladı ,umarım ayarı tuttururum...

Back
Yukarı