B
brhmcr
Guest
xtend spor içinde kullanacaz gaspari 6000 bca var 2 önce 2 sonra atsam etkili olur mu yoksa hiç atmyayayım mı ?
Xtend varken israf olur kanaatindeyim.
xtend spor içinde kullanacaz gaspari 6000 bca var 2 önce 2 sonra atsam etkili olur mu yoksa hiç atmyayayım mı ?
bu ürün glutamin içeriyor mu ki? glutamik acid diyor baştaki sayfada..doğru yazıldıysa arasında fark var...glutamic acid protein tozlarında da var...ama glutamin yerine geçmiyor diyorlardı...
bu ürünle birlikte ayrıyetden glutamıne kullansak bir problem olurmu yoksa gereksızmı olur
ben de tam tersini duydum forumdan...glutamin çok başarılı bir supplement diye...
ama ben farklı yayınlardan da glutaminin suan unuttugum birçok faydasını okudum...sadece forumdan değil dergide makaleden de...herkes farklı bir şey söylüyor ki...
benım sorum glutamıne nın etkısı konusunda degıldı urunun ıcerısınde glutamıne var bunun yanında ek olarak glutamıne kullanmama gerek varmı ? içerisindeki mıktar yeterlimi
bende ilk defa scivation xtend ıntra-workout catalyst aldım ve kullanımı için birkaç farlı ölçek söylediler ,birde burada danışmak istedim.
l-leucine-3500
l-glutamine-2500
l-ısoleucine 1750
i-valine 1750
citrulline malate(1:1) 1000mg
7000mg bcaa
bu değerlerde ürünü için ölçek hesabını yaptığım antremana göremi belirlemeliyim,kickbox yapıyorum ve ürünsüz standart antremanımda 2 ve 2,5 kilo arası kaybediyorum,neye göre değerlendirsem bilemedim.spordan 15dk öncemi yada sonramı,bilgisine paylaşabilecek varsa sevinirim...