Sigara İçiyor Musunuz?

Sigara içiyor musunuz?

• Total voters
    2.529
Lise3. sınıftayım... Lise 2'nin 1. döneminde alıştırdılar beni. 1 dönem kadar içtim. sonra abim yakaladı, hiçbir şey demedi. Çekti köşeye oğlum dedi, vücut geliştirmeye başlıyacağım diyorsun, istekliyim diyorsun. Sonra da seni sigara içerken yakalıyorum dedi. Seçimini yap, Vücut geliştirme mi? Sigara mı? dedi. Ben vücut geliştirmeyi seçtim. Aklı başında olmayan, diğer abiler gibi beni dövseydi, bana sövseydi şuanda içiyor olurdum, sanırım yani.

Abimin değerini çok iyi anlıyorum, özellikle de benden uzaktayken :(

Ben pasif içiciyim.Ben hariç evdeki herkes içiyor.

sigara günde 1 paket alkol ara sıra ...gece çalıştığım için çay bagımlısıyım.kahve ara sıra...hepsini geçtim sigarayı bıraksamm yeter ...

Hayatında hiç kullanmadıysan cidden tebrikler, köyde falan mı büyüdün, ya da ailen cok mu katiydi?
Ben lise sondan beri kola içmiyorum, sigaradan nefret ederim, alkol çok ender içerim ki bu da genelde kız arkadaşımla içtiğimiz kırmızı şarap olur, bu da zaten faydalı bir olay çok ender yapıldığında.
Kahve, sadece yorgun argın olupta spor yapacağım zaman ihtiyaç duyarım, ki işe yarar.
"Çay", askerlik dışında pek içmedim :D

Sonuç olarak, şehirde yaşamak insanın kimi zaman uyarıcılara ihtiyaç duymasına sebep oluyor.
Başta dediğim şey şaka değil, temiz havanın bol olduğu, hayatın düzenli akıp gittiği bir köyde yaşasak kahveye bile ihtiyaç duymayız, ama şehir hayatında aslında tüm saydıklarımız, "yanlış yaşanan hayatın" sürdürülebilmesini sağlayan araçlar.
Elbette, sigara ile çayı aynı kefeye koymuyorum, ama en güzeli hiç birinin olmadığı bir hayat olurdu bence, ben hepsini en aza indirmeye çalışıyorum...

''Çay'' ASKERLİK DIŞINDA İÇMEDİM DEMİŞSİNİZ ASKERDE ÇAY İÇMEK MECBURİMİ ACABA İÇMEK ZORUNDAMI KALDINIZ ACABA MERAK ETTİMDE

BENDE HİÇ İÇMEDİM SİGARA DİYEBİLİRİM İLKOKUL 1 VEYA 2 DEYKENDİ GALİBA ÜÇ BEŞ ARKADAŞ DENEMİŞTİK Bİ KERE BAKTIM TADI BİŞİYE BENZEMİYOR İÇMEDİM İÇMİYORUM İÇMEYECEĞİM:D

Şansıma bu zamana kadar ne lisedeki ne de üniversitedeki arkadaş çevremde içen olmadı.
21 yaşındayım bir kere elime almışlığım dahi yok..

Gunde 1 Paket Olan Kullanimimi Pazartesi Ihtibari Ile 5 - 10 Dala Cektim . Ictigim Sigaranin Oranlari 4-5-4 . 1 Ay Sonra Ise Super Lighta Gecmeyi Planliyorum . Sigarayi Birakmak En Iyisi Tabiki Ama Bu Cok Zor Bir Olay , Size Önerim En Azindan Gunluk Tuketiminizi Azaltin Hem Ictiginiz Sigaradan Daha Cok Keyif Aliyorsunuz Hemde Sagliginiz Icin Önemli Bir Adim.

bira haric her türlü alkol ve sigara kullanıyorum bunlara verecegim parayı bankaya yatırsaydım heralde şuan güzel bi arabam olurdu ayrıyetten tam bi kafein bagımlısıyım günde inanmassınız ama 20 bardak(kupa) filan cay kahve iciyorum tabi zeroyu filan saymıyorum yani :D

bira haric her türlü alkol ve sigara kullanıyorum bunlara verecegim parayı bankaya yatırsaydım heralde şuan güzel bi arabam olurdu ayrıyetten tam bi kafein bagımlısıyım günde inanmassınız ama 20 bardak(kupa) filan cay kahve iciyorum tabi zeroyu filan saymıyorum yani :D

Arkadaşım, dişlerini fırçalasan bile iz kalır. Çok fazla o kadar kafein... tabi sen bilirsin. Bu arada, sigarayı savunmak için söylemiyorum ama basketbolcu, futbolcu, voleybolcu olan ve 1 paket sigara içenler var. T.Kerimoğlu benim bildiğim günde 1 paket içiyordu ve 40 yaşına dek atak futbol oynadı kendisi. Herkesin genetiği farklı tabi ama haftada şöyle 5-6 km koşabiliyorsak bana kalırsa sigaranın zararı olmuyor. Yaşım 29 bu arada... kesilme filan yaşamıyorum. Günde 1 paket içiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:20 ----------

Düzeltme yapacağım; HIIT tarzı ani sprinter, nabzı ve kalbi yoracak koşular sayesinde sigaranın zararları minimuma indirilebilir ve bu hiit şekliyle çok daha iyi kondisyon sağlanabilir. Gidip kros şeklinde hergün mesafe kat etsen ne etmesen ne... işin sırrı hızlı koşularda; tabi ki maratoncu gibi öyle 4-5 km şekliyle koşmamak uzun süreli.

eski kilolarıma kavuşabilmek adına sigaraya belli bir süre ara vermeye karar verdim.sinirli bir yapım var özellikle sabahları o ilk sigarayı içmeden kendime gelmem söz konusu değildi..Şuan sigara bandı kullanıyorum eczaneden aldığım, etkisi çok iyi .azaltmak bırakmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim.

3-5 tane en fazla

///MPOWER, 4.arnold, ADON, akkinooo, alican12, alpztrk, aLuCard95, aranza, arslan alper, as55, b.boy tugay, ballister, bassy_altan, bb78, Body06, Bodyturkey, borz41, brkkali61, burakanil, caneser, Caprice, CeHC, celtic06, cihanbg, cnr, CooLBLooD, damnation, Dartagnan, dirtyskoolz, ducker, eddy1212, Efe06, ErtugrulPumP, Fυякαη Acαя, Fabio, fantastic_57, ferdiakpinar, Ferhat AYDIN, frknsnr, frowsy, FUATITTO, funeral, gaddarkemal, GeneralHalo, Hababam, haspi, hekimoglu, Hephaistos, hyuga kojiro, ineedpower, jarhead, jeandan, Juliano, Juno16, kadir3407, kaka, Kan Mevsimi, kazaam, kimyaci, labada, last95, Leganmeath, lynx_engin, Maxpow, metins, MorphX, Mr.Optimum, mrlp, mrydgd, Mstf_mdn, Murat Cenk, MuratÖztürk, Mutluhan, nakooo, NITRO06, niyo_tattoo, nowa1985, orkunberk, ozemark, pessimist_810, playbecks, Profane, rahimgk, RHON, Rumi, Serkanoz, serseri_bilek, sevketsengul, sidarta_77, skajusz, SpiritualTrance, Strong, stronger93, teknikerilker, TestesteronTR, Tormentorius, trakon, tselcukt, tugi190794, Tur1, tybalt88, TürkYurdu, usd61, uygary, V.Aydın, vucutcu9, xxcman, yeşill, YiğitTaylan, ZeusS_, ömer.ben87, _emre_, _ERMAN_

Yarım paket kadar

666pack, Absinthium, adicts, alcilpolple, aLy_1, ariari, artcrimes, asheal, ataduyan, attractiQn, badi, bassy, black22, blackk*, BOZO24, buffpls, ByErdogan, byrappe, Byrm, canavar, cengizhan592, cqlr07, danger89, delahoya, demircan256, disregardful, dzek, efe21, emrebilgin90, Enjyu, eser_3131, fekoronaldi, galipabi, Holystic, idurui, ikarus, infoguner, intimate, ismo36, JackSniff, Jelibon, JohnnyB, kacak, Kairon, kalera, karzahi, Kasper13, kngjms, Koray77, krnkmdd, Kullanıcı Adı, kutsall, Leadri, lewstherin, lucifer_666tr, macabeyi, mady44, mad_dog, malezya, mamossa, matiasdelgado, mercan_2591, montana85, MrMANYAK, neutron, NONTES, nopan1c, ouzzzz, ozanbektas, pisito, pokemon, puB*, qurkann, qwert03, Raito, RaQon, Reestructil, Roboroach, rockallen, Rosto, ruyruy, samsung, seanpaul, seductive, semih_yuksel, STD-FREE-LONDON, taskin, testere28, ufukblog, wildchild, xscorpionx, yc., Yusuf028, zaliminsan, _dropturk_

Bir paket civarı

Aab Husein, abis_rap, actively, agent20, ajkl89, alexfethiye, alperen22, AngryHun, AnkTıp92, antititan, arsonist, ati1905, awesome, aykutan, baalzebub, baron09, batt, Battemberg, batuhaha, batuhankoca, behtin, boragokcan, boran90, Bozo, builtman, cagrihalacoglu, cahraz, cakmak01, captain33, carlos_t, CEMS22, cenksoydan, chopin, chosen, corratec, creativity, CrueL, cuyuran, Cyw0, Dalian, deist190, dgnytm, dino_55, does_luck, dontkiss, douchanpasha, DR_MeRt, durotan, eminov, emre1334, emre_ist, emr_37, ercan792, ernesto33, Ery_, extrm, FasT, FiestaCondom, finansuzmani, fitnessboy, flogiston, Galanteado, gedaboz, gL0Ry, GodLessTurtle, gungorulas, gurur, göktuğra, hakanım, heci-baba, herakol22, hmk55, hmmspeki, hollowman, kadir_meric, KDTT, kerem52, Khazaddum, kivanc, krewman, Kum Torbası, kumrujr, Lady.V.Vivien, Last of the Mohicans, LennyNeox, lepis22, lord___707, loveboy, m.o.k, majdan, manhattandark, melanqoliq, metmete, Mighty MO, mitxceed, moothy, muratonturk, musti_zidane, mycete, networkturk, NHFL, niterious45, oculusmaker, ofi, ofsaytosman, ogg2011, oguzhan2690, oki, onderolm, Optimus_Prime, ovelly, ozersan, ozpirik, pale, paolopp, paranoyak, pashazade, PaToJeNiK, pokito, punkermanmania, punkt, quirath, Qwelan, rasas, rejeneto, remedy1014, Rpac, rsxer, rustem01, saeros, sallama, sercio, Sgunow, sheridan, shumi-206, sjnaNErgin, snekvalesi, sophisticated, Soundcheck, speedtouch, ssp, ssregitoss, SunwooD, supendal, tagi, tetikcitr, the juggernaut, theavangard, trapcode, TRmilitary, tusoline, uğurr, ufujk, ultrAnL, umut205gti, umut68, unlimit4d, uraaal, vcdemir87, vegasemmeh, volume23, wallace, Wolf_Kanuni, xm_cx, xOrhanx, yagizkrc, yasinerkan, yobaz, ZAMORANO, zorba_0684, _JINDEAI_

İçmiyorum

'Tuna, 0nd3r, 2shae, 307KD, adamkral, Adanalı01, adılazımdeğil, afk_, Ahmedis~, akinkadi, Alfamatador, Ali10, amandeyim, AmericanHistoryX, ammun, anofen, AnschLag, antijen, antikor91, arkay, army, ArOyLi, arrdda, Asl4n, aslan007, AxiboY, Aytosh, Azeri-17, Azi, baris4114, bar_kodd, BassHunter, bbacemi, BdrHri, beko431, Bench Press, Berkay1852, Besiktas, BFK, bily7091, Bloodist, Bluediver, Body., bodyforever, bodymustafa, born2win, bravehearts, BrAwNy_OnUr, burak3535, Burak867, burakbb, BuRaKxX, BusinessCLass, bymelih34, bypala03, byzkin, by_bambam, By_MaLi, c3mc3m, cacala, Calavera, canberkdinc, Cann96, Cannabıs, Caribbean T, cavitiskender, CeL, cemacun, cemanafarta, cevrentekin, Ch84, Chesterbenim, Cidade de Deus, cikcik, clasper, Cookiemonster, CosaNostra, coss18, Crespo, CRUNCHY, Curtis, cusco*, cıddırık, Danny Boy, DARK TOWER, Debug, DeepNess, dejavus, delgado_1903, Dennise, Desperate81, devilish, dinamik.ip, Doqukan, Duman, durden, duygusuz, efekan, efesengn, Efrahim, EgedmiR, elathan, eLvin, emirturk, enya, ercinayhan, erciyes38, erdi23, erenbahar, estetik fenomen, EuroAsia, evrengurel, eyelander, f.w.nietzsche, Fantastix, fast14, fatihdrewx, Freax, Furko2424, g.cakay, gakkos, Gallant_Boy, Gaziemir1925, gerenımo, gfb_mert, Gitarist, gohura, goko22, gqn, gunaykarakas, gurkanisevic, guven92, H3R0, halil98, halil_37, HamzaYüksel, hasan9697, Hatred, HDMI, HELL WATCHMAN, herıld, Hide, hknslmz, hogan, hope-_-, hsyn951, HuSoNeVeR, Hypodenz, IAdam, IGO, ihsanerol, Imp0rt, imparatorşirin, isofb4126, isooo_94, jackal53, Jacoburak, JaM, james23king, jan1, jemholie, Jevric, josef_1531, kaanmert, kabus2213, Kara Kalem, KaRaBaSH, karakayaysf, kara_maske, katina77, kazbek, KD, Kim_Kaphwan, kingdoom, kingheroes, klavye, Kolega, KONT DRAKULA, koray_ak92, kujum, Kötü Çocuq, leecH, legolas246, LEGYRON, linc88, LSG, magnate1so, Malefice, mardin1234, masti09, mcorleone26, mert671, Mertba, mertcx, metalman133, MFE, mlhemr26, Morphling, mrgreen, MT, Mugen, muratturan, MURO, muro-van-kenobi, nerfbod, netugur, nitrik oksit, noghay, novizenj, noxious, occaner, oceans166_, ocensers, ofis, oguzcany, oirpata, okancan, oldmen, onbir, onelive, Oops, opeh, osmaca, p.seco, p0ntmercy, pac89, Pain, Paradise_In_Dubs, Parazit35, Phil_Heath, pierre_tolga, PointFlex, precorefx, Predatel, promise90, Prophetie, Provision, Pulbiber072, qKn, qubar, R10, Rambo16, RaPPeRuA, RasAnt, rauler, realmaymun, realscorpion, rebirth, redondo1, rekliox, rey619, Rhomboids, RmznTR, RO9, RoCk KoPaT, rockybalboa7, safeo, sailor16, salih61, salihg, SAVAŞ74, Savaşcı, Scribber, secoman, Sedif, selunlu, semperfidelis, serdar2, Serious_Sam, serseri_50, SEZER YZL, sfitness, shaq, sipahitarık, SiR_Arawn, skilful, slamon12, SlipKnoT16, smltncr, snnozlm, SOLID, sonçözüm, sphinx, SRTN, StaticX, StreloK, StrongToMan, sultanmehmed, sussex, sylvesterstalon, tamu442, Tank Jr., teija, TeKiller, thebky, themertyildiz, TheSingleWolf, tigerman, Tim Duncan, tlgfb, tolgafb, tolgaozc, toretto58, torres67, TosSsi, trooper, Tun4, tunahan480, tupac, turkıshpower, Türkolmak, uchihasasuke, ultimate1, umur35, umut94, umuty17, understand1, Venomanic, VG, vgsever, victor1, Von_Pasther, wolf13, wrench, WStrongest, XxAcuNxX, yago, yalnızkovboy_89, YaMTo, YandımAli, YesiLZeytin, yilmazogullari, İnteqral, Yordis, YSF-JOSEPH, ZARELLI, zhu.zhq, zigbog, zoparrat, Zugzwangi, zxas, _Mavis_

İçiyordum, spor için bıraktım

007EMRE, ADANAyberk, airmix, AKYOL, ammocihe, amrcn, Anaksagoras, Andr0, angel_f!re, ApocalipY, asım, backfire, bady-anil, Bankart, Beethoven, berreick, Birolllll, Blues, BodYiqiT, boldenon, C4N, castorpollux, çekirgeyaşar, cengawer01, Circassian, ClaW, Cloud, Cold, cumartesii, defective, dejavoodoo, Denis, desk, diego7, dober_1, doggetman, dontpanic, DoomBell, dovuscu35, dreamdulcinea, DumanG, dzexer, emreozpir1, enwer-34, erlik, ErolTabak, evrimerd, extreme_sports, F@LKE, furai, george_bush, GokerAmca, grade, grcnctnky, gunayh, hakan karakaya, Hichkhimse, idemenk, ikuybu, Jag, JR.hulk, kahveisteyen, kemal89, kezahakeza1, Klitschko, kng0909, KuKuLeTa, lazmataz5, Leopras, loftyrant, Love Cyprus, m3rt_55, Manualsedat, Marmeladov, MERAKLI, mertakb, metall, mfatih, Mgg, Mora666, nefret, ngt_psy, NISCHKO, nogayel, olgonu.10, onurayaz, onurettin, onurr_535, Ouz423, ozan119, pastnova, Phobos, powerhit, purulence, querizma35, qwerttytuopas, Rapzade, redbaron_, RespectMyPower, reter, RorschachTR, ruthlesss, Ryu06, s.karagoz-, sado, samet1907, Sampiyon, sargentt, SEHZADE, Setenay, SiegE, signoria, sion34, sivaslee_35, skaron, taylaner, tranceaddict, TT_BOY, twilight99, unutyan, utkux54, VENGEANCE, wayporp, wolfcreek, Wonder_kiss, wsxwdc, wurtz, xxxYENGECxxx, yormaz, ysn1981, ZlatanIbra, zrb20

güzel konu
bence spor yapan adamın mantığına tersdir sigara içmek
bence hem günahtır hem yazıktır hem kendine hem yaınındakilere eziyettir
sigara içince başkasınında hakkına girersiniz kendinize verdiğiniz zararları saymıyacam bile ancak
sigara ortak olarak kullandığımız dünyamızdan ağaçlar kesiliyor, ozon tabakası deliniyor, ormanlar yanıyor,
yapmayın etmeyin

Back
Yukarı