Sigara İçiyor Musunuz?

Sigara içiyor musunuz?

• Total voters
    2.529
Yapılan son araştırmalarda bağımlı kişi isterse on yıl bıraksın beyin ömür boyu bağımlı kalıyor. en ufak bir çöküntüde ilk yapışacağınız şey oluyor. bırakmak ömür boyu olandır. siz sadece uzaklaşıyorsunuz.

kesinlikle doğru yaklaşık 4 ay oldu sigarayı bırakalı.. ama çok canım sıkılsa veya bir arakadaş ortamı gırgır muhabbet iyiyse wer bitane yakayım diyorum kendime engel olamıyorum.. toplasan 10-15 tanedir 4 ayda..

sigara aklıma gelmiyor aramıyorum ama o açlık hep var kafa_

benımde bırakalı 3 ay oldu,ama çevremdeki herkez bırakmaya başladı artık çoğu kişi sigara içmemeye başladı.

çalıştığım yerde yanımda gecede 100 kişi içiyor içerisi duman altı zaten ama hiç sıkıntı çekmiyorum.Zaten canın sigara istediğinde 3 sanıye sürüyormuş o istek. herkeze tavsiye ederim.

İçmiyorum. Sigara içilen ortamları da hiç sevmesem de katlanmak zorunda kaldığım da çokça oluyor. Yasağa uyulsa çok mutlu olacağım da uyulmuyor da. Havalandırma sistemleri geliştirilip serbest bırakılsa da içen ya da içmeyen herkes mutlu olsa...

Sigaranın Zararları Televizyonda Yayınlanan Söyleşi Filmi

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=ItPdzUmF874[/YOUTUBE]

lise2 ve lise 3 te günde 1 paket içiyordum.
vg'ye başladıktan sonra bıraktım. şu anda çok nadir ayda bir falan 1 2 tane içiyorum,efkar dağıtma günlerinde.bir de eğer ok gergin ve stresli olursam içiyorum

29 yaşındayım, 15 yaşından beri içiyordum defalarca bırakmaya çalıştım, azaltarak bırakmayı, pipo içmeyi, puro içmeyi, kısacası biçok yöntemi denedim bırakmak için ama bir türlü başaramadım.
1.5 ay önce bir gece yattığımda son kez düşündüm ve tamam bu sefer bitti dedim. O günden beri içmiyorum ve artık sanırım bıraktım diyebilirim.
14 yıldır hiç bu kadar uzun süre sigaradan uzak kalmamıştım.
İlk 4-5 gün gerçekten büyük bir eziyet olarak geçti benim için, insanın canı bu kadar mı ister. büyük irade gerekiyor gerçekten.
5 günden sonra vücut istemeyi bırakıyor sadece alışkanlık devreye giriyor. alışkanlığın da yok olması 3-4 hafta alıyor. 5. haftadan sonra nadiren aklınıza gelmeye başlıyor ve kendi kendinize ilk 4 günü atlattıysam bu çıtır çerez diyorsunuz zaten 5 dk sonra aklınızdan gitmiş başka bir işle uğraşırken buluyorsunuz kendinizi.
bıraktıktan birkaç hafta sonra ilk baharın gelişiyle sırayla dolaptaki yazlık çamaşırlar çıkmaya başladıkça asıl şoku yaşıyorsunuz. O dolaptaki temiz dediğiniz çamaşırlarınız t-shirtleriniz nasıl sigara kokuyor inanılacak gibi değil.
Meğer iğrenç bir kokuyla geziyormuşuz dışarıda farkında değiliz.
Sigara içen insanlar yanınıza geldikçe farkı daha çok anlıyorsunuz, bir insanın sigara kullanıp kullanmadığını anlamanız için 2 metre kadar yakınınızdan geçmesi yeterli oluyor.
İğrenç kokuyormuşuz eskiden, söylerlerdi de inanmazdım.
Sonuç olarak hala arada bir aklıma gelse de bırakabilmiş olmanın haklı gururu içerisindeyim.

Evet gerçekten çok iğrenç bir kokusu var. Ben hiç içmedim dolayısıyla kokusundan oldukça rahatsız oluyorum. ŞÜKÜR ki kapalı alanlarda yasaklandı ve çok büyük rahatladık kokudan dumandan. Ama ben hala sokakta içenin dumanının bana doğru gelemsine dayanamıyoum. Önümde yürüyorlarsa koşarak geçiyorum ve çok ciddi bir şekilde sinir oluyorum. Elimde değil, böyle sigarayı alıp gözünde söndüresim geliyor. Bu meretten bu derece nefret ederim.

selam,

sıgarayı gırgırına içerdim...
arkadaşlarla poker oynarken puro...
komiklik olsun diye kulak arkası veya içerken esrar içiyormuş görüntüsü verip gülmek için...
ama hiç içime çekmedim...bir kere ciğerlere gönderdim..öksürükten boğuldum..
yukarıda oturan komşu her sabah öksür Allah öksür...rahat bir 15 dakika...
İçkiyede merak sarmıştık...güya sanat müzikte daha yaratıcı olunuyor diye görürdük...
beyni çürütmekten başka birşey yapmıyormuş...
genede arada bir kırmızı şarap içmeyi severim

iyi günler

Son düzenleme:
İçiyorum bırakmaya çalışıyorum,hatta yarın bırakıyorum karar verdim :D Sigara bodybuilding'e de etki ediyor.Performans düsüyor,besinlerden aldıgınız verim düsüyor,istah kapanıyor,vitaminlerin emilimi azalıyor varoglu var.En iyisi hic icmemek

20 yaşındayım, 5 sene boyunca sigara,7 senede düzenli alkol kullanımım vardı. bunun yanı sıra daha birçok madde. 2 senedir spor yapıyorum(v.g) 2 sene önce diğer maddeleri bıraktım, vucuduma kimyasal bişey sokmadım, 3 ay evvel sigarayı bıraktım, alkol konusunda sosyal içiciyim ayda 3,4 defa arkadaşlarla veya kız arkadaşımla içerim bir 50cc lik rakı veya kırmızı şarap. Fakat diğer şeyleri bırakmamda ve sigarayı bırakmamda en büyük etken spor oldu. Kendimi çok daha sağlıklı ve mutlu hissediyorum daha dincim ve düşüncelerim daha sağlıklı. Kesinlikle ileride bir çocuğum olursa ilk aşılıyacağım şey sanat sevgisinden sonra spor sevgisidir.

7-8 sene aralıksız cigara , 15-16 senedir de sigara içiyorum.

ilkini bıraktım.sigarayıda 2-3 haftadır kestim gibi bir şey.hafta içi hiç içmiyorum ama haftasonu çocuklarla takıldığımız için ortama kurban gidiyorum.

Sigara yı bırakmak isteyenlere kesinlikle Sigara bandını öneriyorum.insanın hiç mi sigara içesi gelmez.sigarasızlığın verdiği o inanılmaz siniri ve öfkeyi yaşamıyorsunuz.kesinlikle işe yarıyor.ama tabi kafanızdada bazı şeyleri oturtmuş olmanız gerekiyor.

bence sigara en iyi yerine bişey konulunca bırakılıyor. sakız,spor,portakal suyu vs. Ben yeşil çay koydum mesela çinlilere döndüm, çılgınlar gibi yeşil çay içiyorum:)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:42 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:39 ----------

29 yaşındayım, 15 yaşından beri içiyordum

Prontobasso ben de seni 20 falan sanıyordum çok genç gösteriyorsun maşallah :)

Back
Yukarı