Sizce En Yakışıklı Ünlü yabancı Erkek

Sizce En Yakışıklı Yabancı Erkek

• Total voters
    259
yahu ben demedim onu :D alıntı alıntı. onu seveni çok gördüm sadece onu yazdım. karı gibi adam bana sorarsan

:lol: Cidden tokat yemiş çocuğa benziyor yanağı kızarıklığı da geçmemiş daha....

Ancak babasının tokatları da nafileymiş vesselam

Not: Ben sana model olamazsın demedim, adam olamazsın dedim.

Hahaha forumda amma kıskanç adamlar varmış da haberimiz yokmuş;)
Kabul edelim o dayak yemiş eleman hepimizden midir bilemem ama çoğumuzdan yakışıklı..gerçekleri kabul etmek lazım arkadaşlar:)güzele güzel, yakışıklıya yakışıklı diyebilmeliyiz..

hem tokat yemiş gibi. hemde 180 derecelik kepçe kulakları var.saçlarla gizlemeye çalışmış ama zor gizler.
bu adamı beğenen kız olduğunu pek sanmam. gözlerde biraz değişik.

yakışıklı kelimesine oldum olası sinir olurum ne demektir bu yakışıklı neye göre kime göre ? Haa derseler yakışıklı mısın ki böyle konuşuyosun hayır değilim malesef olamadım olamayacağim :D

Herkes anadan doğma herkese güzel gözükmez işte bu sayede vücüt geliştirme yapan belli bir yere gelmiş birisi iyi bir çatıyla o çıtı pıtı yakışıklı denilen insanlardan daha sempatik gelebilir..Ama tabi vücut geliştirme sadece kızlar için yapılıyorsa durum daha da vahim bana göre..

Yakışıklı olmakla uğraşılacağına bence bakımlı olduktan sonra sempatik birisi olunursa gerisi gelir eğer bu dert ise hee bu sende var mı derseniz lafta kalıyoruz işte bundada zaman lazım:o

Vallahi buna türk kızlarının bayılması normal; genellikle rengarenk erkek piyasamızda pek bulunmadığın için az bulunan mala talep fazla oluyor. Ellerin altında böyle bir oyuncak daha önceden olsaydı, bu ne yumoş mu derlerdi.,
kara kaş, kara göz, hafif de İlk türkler gibi çekik gözz.. İşte 10 numara bir erkek...
Kenan imirzalıoğlu'nu da koymak lazım buraya :D

ben Hugh Grant ı küçüklüğümden beri çok severim hem oyunculugunu cok begeniyorum hem de dış görünüşü oldukça etkileyici...

News_Hugh_Grant.jpg

yakışıklılık kavramı bana göre şöyledir öyle sadece yüzü güzel olan ve vücudu çelimsiz yada göbekli olan yakışıklı değildir yüzün güzel vücudun fit olması lazım örneğin kadınların yaptığı gibi sadece makyaj yaparak güzel olduğunu sanırlar özellikle göbekli bayanlar erkeklerde takım elbise giyerek sakal traşı olarak yakışıklı olduklarını sanırlar bana göre çok komik bir durum konuya gelirsek brat pitt tom cruise yakışıklı bence hem vücutları fit hemde yüzleri güzel ve karizmatikler

yakışıklılık kavramı bana göre şöyledir öyle sadece yüzü güzel olan ve vücudu çelimsiz yada göbekli olan yakışıklı değildir yüzün güzel vücudun fit olması lazım örneğin kadınların yaptığı gibi sadece makyaj yaparak güzel olduğunu sanırlar özellikle göbekli bayanlar erkeklerde takım elbise giyerek sakal traşı olarak yakışıklı olduklarını sanırlar bana göre çok komik bir durum konuya gelirsek brat pitt tom cruise yakışıklı bence hem vücutları fit hemde yüzleri güzel ve karizmatikler

çok haklısın, ikisi bir arada olmalı bence de.yüzsüz vücut da vücutsuz yüz de olmaz,olursa eksik olur :) ha beğeneni varsa vardır,bizi ilgilendirmez tabii.

dısarda aramamamız gerekli aslında yakısıklı konusu acılmısken gecen eski mankenlerden karahan çantay abimizin bikac resmini gordum adam bitirmiş olayı her anlamda 10 numara cok fazla resmi yok nette yıllardır amerikadaymıs kendisi yabancı statusunde kullanabiliriz :D
karahaaaan1zu.png

Aynı fikirdeyim hakanok, Başlığı açana saygım var; yanlış anlaşılmasın. Yalnız bizim camiada da yakışıklı manken,oyuncu ya da aktrist var. vücut konusunda bir parça fit olmanın dışında pek bir beceriksizler. Vücut olarak yabancı starların ayağına pek su dökemiyorlar; ama yakışıklılık olarak 10 numara ünlülerimiz mevcut....

ewet bodybuilding yurt dısında daha yaygın türkiyeye oranla o yüzden heralde bizimkiler böyle

duyduğum kadarıyla karahan çantay odtüden atılmıştı, şehir efsanesi de olabilir..adam göya öyle yakışıklıymış ki toplum içinde rahat dolaşamıyormuş, bir bara girdiğinde bütün çiftler hemen orayı terkediyorlarmış, niyeyse?çok yakışıklı da,bu kadar korkulması için şu koku filmindeki gibi bi parfüm filan sıkması lazım insanın..

Beyler Lost un sawyer i JOSH HOLLOWAY için bütün kızlar ölüyo ... hatta beyaz show a katılmıştı , tercüman kadın bile bi cümlesinden sonra AY ÇOK ŞEKEEEEEEER deyivermişti :D

ben hem vücut(zayıf ama çok estetik) hem karizma/yakışıklılık Fight Clubdaki Brad Pitt(Tyler Durden) in üstüne kimseyi tanımam..

15381__fight_club_l.jpg
fc.jpg

Son düzenleme:
Back
Yukarı